Sommar!

Äntligen! Det börjar verkligen kännas som sommar och snart är det sommarlov! Ja, idag är det sista april och jag ska vara med Malin. Vi ska väl hitta på en massa tok eller nått!


Hahaha, sommaren 2009!

Puss och kram
/F

Spåkulan

Hej Malin



Du känner dig en smula rebellisk och vet inte vad du vill just nu. Ta en rask promenad när du känner dig frustrerad. Du har en massa outnyttjad energi som måste ut.
så himmla rätt,
kolla upp själv via facebook.

Så himla onödigt

Hejsan,
det jag tänkte skriva om är ganska onödigt så tänkte inte skriva om de utan skriva att livet har sina brister och den kan bara dra något gammalt över sig själv.
Men denna dag har varit okej, varit hos felicia och bara slappat sedan drog jag hem och försökte vila en stund men såg tyvärr grannens son som  gick i baröver kropp, Mums säger jag bara, sedan kommer vickan och vi snackade och solade på balkongen medans vi kollade in grannen när han tvättade sin fina honda!!!
Grr synd bara att han är så gammal, men iallfal sedan träffade jag felicia igen snackade massvis sedan ner till stallet för att säga ett sista adjö till min älskade häst som åker imorgon bitti:( inge roligt men det ska göras varken man tycker om detta, men hon får ett härligt liv.
Nee nu ska jag nog dra ner och ta en härlig glass saft och sova sedan tror jaa eller så ser jag på Greys atamoy eller så ska jag bara sova och hoppas att livet bara flygger i väg så man vet vart i livet man är,
Tokig tjej....:)
xoxomall:)

Så fruktansvärt nice boy!!!

hellu hellu alla glada,
Ska bara göra ett kort inlägg ifrån gårdagens dag, jag och fell skulle gå på bio men visste inte vilken vi ville se, vi hade tre att välja emellan och kön var inte lång,de var , water to elephants, scream 4, Thor.
fell och jag ville se döda och romantiskt, så vi valde hel och hållet det vi inte ville så, joo thor.
och kan bara säga så här att DEN ÄGDE SÅ FRUKTANSVÄRT BRAAAA!! usschha kunde lätt se om den igen och igen,
killen som var huvudkaraktären, (chris hemsworh) så fruktansvärt perfekt, så svårt att beskriva med ord så säger bara GAAAH och GRRR!!!
men det är min åsikt, sedan drog vi till fell och såg the notebook, kunde verkligen inte sätta mig in i filmen för tänkte för mycket på thor filmen, fell ba" viist är killen snyyyg?" ja Ba" aaa han är fin, men kille i thor var så jävla perfekt"  stackars felicia,

Sedan sömnade man nee nu ska jag dra ut till min lilla bäbis,
här kommer en bild på snöööga chris hemsworth.
xoxo mall

HELVETE!

Jag hittar inte sladden till kameran, vilket betyder att jag inte kan ladda över filmen på mig och Hunk!!!!!

Jag glömde att säga god morgon...

God morgon!

Hej
/F

Underbart!

Jag har sett världens underbaraste film. Jag grinade nästan hela filmen och allt var liksom så underbart underbart! Den hette i alla fall The Notebook och jag måste säga att det är en av de bästa filmerna jag har sett.

Nu ska jag ut och rida Helge med mina svarta kanter under ögonen. Hihi!



Pussen
/F

Trött!

Jag kan säga att jag är dödstrött! Imorse klev jag upp halv 7 och fixade med Hunken. Efter det åkte vi in till Timrå och tränade för Sigrid. Han kändes mycket finare idag. Hela hästen var mycket mjukare och det kändes verkligen som om han var med på notorna.

Sedan var jag, mamma och pappa iväg och åt och nu sitter jag här. Jaa... jag tänkte faktiskt försöka vila lite nu innan jag ska ner och träna Helge, hur nu det ska gå. Jag har liksom skavsår lite här och där. HAHAHA!

Jag ska lägga ut en film på mig och Hunk från idag, lite senare ikväll alltså. Kameran är i pappas bil just nu och han är för tillfället inte här.  

Pussen
/F

Ta vara på livet

Tjingliling!
Liggern just nu framför datorn och ska snart sova, tanken var att jag skulle somna tidigare eftersom jag ska träna för sigrid imorgon och gå på stan efteråt.., jag kommer nog somna snart men hittils känner jag mig ganska pigg.
klockan är runt 03.00 och är as pigg, men hur de sig till? hmmm!.
Men iallafall så harjag hållig på att redigerat med bilder och lagt ut på facebok så dom som är vän kan jue se där men annars lägger jag ut lite bilder här oxå.
Pössp å er men nu ska jag hjälpa min vän med hennes blogg,
Xoxo Mall

Film recension

Hej hopp alla glada,
Nu har man sett med vickan en skräck film som heter The Rite.

Den handlar om en kille som inte rikigt vet hur han ska göra med sitt liv, hans familj är religös, fast han vill leva sitt eget liv. Kort sammanfattning, det handlar om hur han åker till italien för att lära sig exorsism.
Den var otroligen bra gjort, det finns inte många filmer som gör sådana filmer med exorscims tur det, men denna är verkligen värd att see.
Huvudkaraktärerna Athonoy hopkins och Colin o´donoghue spelar sina karaktärer mycket bra, Anthonoy har gjort hannibal rising typ om de är rätt film och den är så fruktansvärt bra, så jag visste ungefär att denna film skulle vara as bra.

Ne som ni har tid och lust see denna film, mycket värd att se.
// Mall

Sigridträning!

Idag har jag varit iväg med Hunken och tränat i Timrå. Han var fin dock tyckte han det var väldigt jobbigt i slutorna bitvis. Därför blev det mycket sluta för att få honom mjuk i högerslutan där han har det lite svårt. Imorgon är det också träning ute i Timrå, andra dagen är oftast mycket lättare eftersom då har man fått tagit igenom det värsta.

Jag ska försöka få pappa eller mamma att filma så att jag kan lägga ut på bloggen och visa er lite! Nu tror jag att jag ska se en film och bara mysa!



P and H
/F

Härligt

Chacha babe,
sitter och lyssnar på härlig sommar music, vill verkligen ha sommar nuu!! inte okey att de är värme ute och sedan är de inte ens gräs på gårdarna!!, vill bada, sola och bara ta de lugn i sommaren.
Ska skriva lite vad jag ahr gjort dessa senaste dagarna ( 2 dagar tillbaka) i lördags såg jag, fell och vickan på film fast blev bara mest prat somnade kanske inte fören 4 på morgonen,
och på söndagen drog vi till vickan och solade rumpan av oss, Sedan när klockan började bli runt 3 så drog jag och fell hem igen och gick på en härlig promis som var drygt 1 mil!! sedan  var man lite trött, hade inte ridit isöndags men var så trött ändå.
Men iallafall idag ska jag dra ut till stallet och städa av mina härliga ponnysar!! och knäppa lite några av mina sista kort av ponnysarna!, USCHA kommer sakna dig jullis buss!!! lOVE YOU FOREVER!!
Mina älskade ponnysar som jag kommer sakna stort!!!!:( <333
nee nu ska jag dra ut och pössa på dom!:D
Kram Mall

Bränd!

Jag har blivit bränd av solen idag! Den var stark. HAHA, vilket är ganska uppenbart eftersom jag blev bränd. Saken är den att jag och Malin var ute och gick och nu har jag fått ont! HAHAHA! Ja, alltså... Ont kan man ju säga, mer tänker jag inte berätta.



Hahaha...

P and H
/F

Vårvärmee!!

hellu  alla glada,
ligger ute på min härliga balkong,  har kanske varit här ute drygt  3 timmar, så fruktansvärt sköönt. Det känns nästan som riktigt sommar väder. så jävla nice.
Jag har haft stalljour idag, eller bara morgonen, as jobbigt men det gick. Sedan red jag lilla brisan. hon var pigg som vanliga, men mycket fin.
Nu sitter jag och laddar över bilder av dom senaste dagarna, mycket snygga.... och så var dom icke det.
Igår var jag hos elin,  och hade en otrolig rolig kväll de var jag , michaela, elin och hennes pojkvän jimmy. Så mycket har man nog inte rikigt skrattat på ett bra tag...:D så fruktansvärt roligt. tack tjejor och killar:D
btw fell kom precis hit, så nu ligger hon och solar med fast mest plattar håret.... som vanligt:D hahah nejdå:D
nee nu ska jag vara social med fell.
Pöss på er. epic photos on mee dock:D
Xoxo Mall

Glad påsk!!

Hellu glada,
sitter nu vid  dator, det är ganska sent klockan är 00.45!!! icke braa ögonen håller på att gå ikors och huvudet blir bara tynger och tynger....:( men iallfall så har denna dag var så himmla skönt, varit med fell lite på morgonen, varit i stallet , hjälpd lina, ridit själv sedan chillat runt.
Känner mig ganska trött och har faktiskt stalljour imörra:( eller om ca 5 timmar:( buhuhuhu mee!
Men som sagt är det påsk eller det blir till helgen, mycket god mat och speciellt onyttigt:O:O:O icke bra.
Jag har fått 2 påsk ägg hittils älskar godis men kanske inte är så jätte bra men WTF!  hahah denna helg är de okej, får springa som helvete på måndag.

Hur många påsk ägg har ni fått ändå?

Kram Mall:)

Skaffa ett liv?

Hahaha, när man slutligen kommer till en punkt i livet då man sitter och tar fula bilder på sig själv i webben på en fredagkväll när det desutom är påsk inser man att man inte har nå liv. Det kanske är på tiden att man skaffar ett liv? Hahaha, Eller så fortsätter man och ta bildor!

HAHAHA! Seriöst, jag orkar inte med mig själv...

Bjussar på nå bildor här!


HAHAHA! Jaa, ni ser ju!

No life liksom...


HAHAHA! Satan vad sexigt! Eller?

Pussen
/F

Vampire Diaries

Världens bästa serie? Öhh, jaaaa! Alltså hur bra är den inte!? Superbra! Stefan och Damon är verkligen sjukligt heta! Alla killar i serien är sinnessjukt heta! Jag rekomenderar er att börja se serien! Den är verkligen jättebra!




P and H
/F


Hot or not?

Frågan är, visst är han grymt het?? ALLA! Måste svara!


God morgon!

Jaa, nu är det morgon! Eller förmiddag? Aja, skitsamma! Jag kom nyss in från stallet och nu ska jag ut igen och rida först Helge och sedan Hunk. Haha, jag gick ut med Hunk förut och hoppade upp barbacka utan träns, snäll min ponny är alltså! Eller, aa ibland är han ju snäll i alla fall.

Nu ska jag anmäla mig till nå tävlingar!




Hör hej ungjäklar!
/F

Städning!

Hahaha, jag gör bara enn snabbt inlägg nu eftersom jag måste skynda mig och städa eftersom jag ska hinna träna Hunken och Helge. Ja ba" Pappa, jag kan ju städa övervåningen" Han ba" Okej! :D" Sedan när jag kommer upp börjar jag städa och då skriker min bror " NEEEJ! STÄDA INTE, DET SKA JAG GÖRA! Det är mina pengar!!" Ja ba" Vaa? Pengar? Jag får inga pengar?" Han ba" Nee men jag skulle!" Ja ba" Jahaaa? Men gratis är ju bättre!" Pappa skriker " NI FÅR DELA!" Min bror ba" då skiter jag i det..."

Hahaha, tala om lat unge! Annat med mig vettni!



P and H
/F

Morning sweeties!

Just nu sitter jag på skolans coachtid. Det är mycket underhållande och roligt. Eller? Naaa, knappast! Jag är hungrig! Apropå inget liksom. Vi sitter och skriver en uppgift som vi fick betygsunderlag saknas på eftersom en del av texten var kopierad till 99%! HAHA!

Snart är det lov och idag slutar vi 12.00! Innan det har vi matte och då ser vi film. Filmen som visas är Dear John, dock har jag sett den tio gånger...



Myssig film!

P and H
/F

Total black out!!

God morgon alla glada!

Idag är  de skärtorsdag? Vad menas med det? Det borde vi veta och det vet jag med men tänker inte gå in mer på det.
Jag ska snart ha Svenska nationella muntliga!! ASNERVÖÖÖSS!!! Jag kommer faaan faila totallt! Jag ska prata om hästkommunikation om någon var intgresserad av det.

Jag ska inte åka in fören 10.20 bussen och tänkte först försöka läsa så att jag slipper ha en jäkla massa press på mig. Just nu ser jag total black out på kanal 5 play. Det är fruktansvärt roligt och handlar om att några deltagare ska göra olika uppgifter i mörker, dom ser inget men vi ser allt. Alltså jag tycker att deras miner är roligast.

Nee nu ska jag börja göra mig i ordning!

Xoxo Mall

Fortsätt besök sötisar!

Hihi, nu ser jag att ni har börjat besöka bloggen! Vilket är superbra! Jag blir så himla glad! Pussar till er! Hahaha!

Nyligen var jag och solade på bruno. Det tog riktigt jäkla bra alltså! Hela kroppen bränner! Hahaha, nu ska jag köra igång med solningen igen! Det känns som ett måste innan sommaren. Jag har faktiskt inte så mycket mer att berätta.



Hahaha, så blir det när jag har solat!

Pussen
/F


Fin dag!

Nu ska jag ut och rida med bästa Denise Danielsson <3. Jag tänkte ta Helge en sväng och efter det rider jag Hunki. Hihi! Här kommer en söt video, som ni måste se!







Puss
/F

Veckans fulaste video

Hejsan igen
Alltså serre, detta är nog världens fulaste dans, killen/tjejen kan verkligen inte dansa, men man kan nästan tror att personen är OSERSIÖS men kollade på dens användare och personen har lagt ut likadana filmer, SÅ jävla fuul!!
är bara tvungen att visa resten av världen.
en fin resecion av en snubbe, så jävla rätt.
You guys! The new Ke$ha video is out and this $hit is hottttttttt. She’s up to her old tricks again — crazy dance moves, technicolor eyeshadow, and outfits crazier than your cat lady aunt.


/Mall

Espanol!

Hola, te gusta?
Ja och nu skiter vi i spanskan lite, ska egentligen läsa några texter men palla inte min energi har tagit slut och varför tänker jag inte berätta! men iallafall, det är tur att man har en så roligt grupp och härliga personer.
Denna dag vaknade jag upp och ville somna om igen, bara mysa i sängen men är tvungen att gå till skolan igen.
<har psykologi som gick för väldigt bra nästan klar med grupp arbete typ!
Men iallafall såg värsta video nu på RWJ! Alltså snälla ge upp säger jag bara.
Men här kommer en epic bild på mig av dagen lektion.

Skolan!

Lyssnar på lite skolmusik just nu. Det känns ju lite mysigt liksom! Hihi!

Snart lov, jag längtar så att jag döööör! Lyssna nu babes!


Laddar upp bildor på mitt stall så ni kan se hur jag har det hemma. Lite småtrevligt? Hahaha.



Pussen
/F

Sjuk?

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag mår illa och fryser. Tänk om jag håller på att få magsjuka? :O Då dör jag ju... Snart är det i alla fall lov och nu har jag håltimme i 3 timmar.

Jag hade nyss prov och det gick faktiskt riktigt bra! Hahahaha...


Pussen
/F

Natti <3

Nu ska jag sova kära läsare! Jag har pluggat en massa och ska plugga lite till eftersom jag har prov imorgon! Bläää Säger jag bara! Ni ser kanske också att jag har gjort om bloggen? :D Malin färgade mitt hår lite mörkare idag också och jag tycker det blev riktigt bra! Förut hade jag ju typ rött en nu är brunt!


Nu säger jag God natt och på återseende!
/Felicia

Work your way to the top folks!

Enda sättet det, det är bara att kämpa oavsätt hur jobbigt det är. Livet är inte rättvist, det är lika bra att köra på så länge man håller sig uppe på benen. När man stupar så gör man det. Är det så det ska vara? Antagligen inte, men nu lever vi i den världen vi gör och så länge ingen har en bättre idé så kör jag på min egen. Fullt ös medvetslös!

Det är tur att man kämpar för saker som betyder nått, något som motiverer en och får en att kliva upp ur. I mitt fall är det min underbara ponny Hunk. Du betyder allt bäbiis!



Vad gör vi!? Nu kör vi!
/F


Onödig dag

Hej hopp alla glada,
Sitter just nu och väntar på matte lektionen. Det är så roligt att vänta på en lektion i ca 2 tim och 30 min. Och så var de inte det.
Jag har varit med om två helt fantasiska saker idag, 1. hittat min sommarklänning och 2. har fått en ny laddare till datorn!!!
Så dagen har varit top noch! men inte själva lektionera för dom har verkligen varit meningslösa! gjort inget annat, kunde faktiskt somnat om när jag tänkte på det imorse.
Men iallafall, ska hem sedan och plugga på Svenska nationella, det muntliga. Och nu så kommer klassen... så tråkigt och jag som trodde att vi slapp matten idag... INTE DÅÅÅ.
Btw . visst har det kännst idag att det skulle bli åska , jätte kvavt ute. USCHA och kallt är det med.
xoxo Mall
pöss mulen jullis <33

Plugga?

Jo, jag kom nyligen hem efter att ha varit iväg med Helge och tränat. Han gick skitbra dock är klockan nu skitmycket! Jag ska hinna duscha, fika och plugga EU eftersom jag har prov imorgon. Mysigt natt det här kommer bli. Eller naaa, den hade ju kunnat varit bättre.

 

Hahahahaha, dog nyss! Det kom en spindel!!!

God natt på er!
/F

Träning!

Nu ska jag iväg och träna Helge för Sigrid på Björkbacke. Jag red nyligen ut Hunken barbacka, min ponny är verkligen världens underbaraste ponny! Han kan vara världens vildaste ena sekunden och sen kan han vara som en dröm under träning åsså till sist en riktig myys-ponny! Helt klart världens underbaraste!


Vintern 2009.


Träning sommaren 2010

Puss
/F

Less, trött och förbannad!

Inget känns bra just nu. Hahahaha, mysig inledning på inlägget! Men det är tyvärr sant, BAJSLIV!

Nu ska jag dra nå gammalt över mig! P.s! Fick världens största blåsa på fingret efter att tränat min lilla Hunki. Tack så jäkla mycket!

En sak till, jag skällde ut en snubbe som körde en mjölkbil idag. Han kör alltid så jävla fort. När jag var ute med min kusin idag kom han och han hade inte saktat in om han inte haft en bil framför sig som saktade in. Min kusins ponny blev jätterädd och han sket fullständigt i det. Jag brann av totalt och började skrika som en tok till han. Ja ba"  MEN FÖR HELVETE, SER DU INTE ATT DET SITTER EN LITEN TJEJ PÅ RYGGEN!?" samtidigt som jag kastade med mina armar och dampade loss totalt.

Han öppnade rutan och skrek" Lilla flicka, har du nått att säga!?" Han trodde antagligen att jag skulle bli skiträdd och typ säga "näe" Men ist lackade jag ur totalt. ja ba" ÄR  DU HELT JÄVLA BLIND? SER DU INTE ATT DET SITTER EN LITEN TJEJ PÅ HÄSTEN?" Han ba" Hörru du lilla flicka, du ska vara tyst!" ja ba" ÄR DU HELT DUM I HUVE DIN JÄVLA IDIOT!!!" Han ba" SVÄR DÅ UT MIG?" ja ba" JAAA! DU VERKAR JU INTE FATTA MYCKET DU ELLER!" han ba" jag gör bara mitt jobb!" ja ba" DITT JOBB ÄR VÄL FAN INTE ATT KÖRA IHJÄL SMÅBARN!? IDIOT!!!" Han ba" HURRU DU!" ja ba" ÅK! ÅK DÅ! FÖRFAAN! Du som hade så jävla bråtomt!!!!" Han ba" HÖRRU DU, Ni ska inte rida här om hästarna är rätt för bilar!" Ja ba" MEN VARTFAN SKA VI RIDA DÅ!? KAN DU SVARA PÅ DET?" Han ba" *Tyst*" Jag igen" ÅK!! ÅK!! ÅKK DÅÅÅÅ!" Han man" HÖRRUUU DUUU!" Ja ba" HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!" och efter det red jag till min kusin som vi det tillfället hade vänt hästen och var på väg hem. Hon blev nog mer rädd för mig än vad hon blev för hästen.

Vissa människor har verkligen inget innanför pannbenet! Jag blev verkligen sjukligt arg! När man ser att det sitter en liten unge på hästen, kan man inte sakta ner då? Måste man köra som en idiot? Och det som störde mig mest var att han hela tiden kallade mig för "Lilla flicka". HAHA! Typ som om han såg ner på mig. Tönt, herreguud att en vuxen människa kan bete sig så mot två barn.

Jag hånade han liksom i slutet med "ÅK, ÅK, ÅK DÅ! KÖÖÖÖÖÖÖR!" HAHAHA! Tycker synd om min kusin... Jag visste inte att jag hade ett sånt jävla humör.

Pussen förfasiken!
/F

TACK!

Bara för att jag skrev det där inlägget känner jag mig nu vaken! Fan för er! Vad har ni gjort!? Hihi, nää jag skojar bara! Men jag känner mig pigg, och sen så kan jag inte sluta lyssna på den där låten. Hihi! Vad tokigt det kan bli. "Felicia, du är en tokunge!" "Hihi, jag veeet!"

God natt mina kära vänner och ovänner. Jag älskar er alla! NOT! Eller jo, klart jag älskar er. Jag skojsar ju bara lite med er!

Åsså gjorde jag inte dä!

/F

Natt!

Nu är det typ natt! Mina fingrar gör jätteont eftersom Hunken var lite stark idag när jag tränade han. Fingret jag bröt förra sommaren är helt stelt och dumt nu! Malin har bloggat två gånger nu och jag har inte bloggat på flera dagar. Om ni läste hennes senaste inlägg så se ni alla heta bilder på oss. Ni ser även nu att jag har gjort en ny header. Vad tycker ni? Jag tycker i alla fall att den är sööööt!

Idag? Jo idag har jag ridit Helge och Hunken och innan det var jag på birsta och köpte ett par byxor och en tröja. Jag är jättetrött nu och imorgon ska jag rida Hunken och Lillen. Efter det blir det plugg inför provet på onsdag och kanske hitta på nå kul, vem vet! Nu Lyssnar jag på en rätt bra låt! Eller, inte rätt bra utan SKITBRA! Dock hittar jag inte låten på youtube vilket är sinnessjukt! Jag hittade typ världens bästa remix på spotify! Jag lägger ut länken så ni kan lyssna där för er som har det, antagligen alla. Låten är gammal, eller, alltsåå ett åt i alla fall. Remixen är jättebra! 
Klicka här för att höra den grymma remixen!


Hahaha, sveriges mest seriösa tjejer! Så het bild!
Pussen
/F
 


Girls just wants to have fuun!

hellu hellu.
Sitter hemma hos mig ( mall) brevid fell. Vi skrattar så vi grinar. bara tok när man är med varandra...:) positivt säger jag bara.
Jaa denna dag har verkligen både gått upp och ner för mig iallfall vet inte vad fell säger men aja. Idag så har vi varit ute igen och tokat runt på byyn som värsta fjortizzarsnaaa!! inte okej:) men det hände iallafall, roligt hade vi alla fall som vanligt, skrattade så tårarna sprutade.
Tok tok men minnen för evigt är mitt andra ord,
Här kommer lite härliga bilder
Bästa alltid lika roligt att vara med dig fellster:) hahha tur att du finns:D <333
Och lika söta och snygga är vi, ( ego trippade tjejer eller vad)
Memori fooor liiiifeee <33
2011 here wee come:D
Xoxo Mall

kanske dax för sänga!

hejsan igen,
sitter och ska göra detta fina inlägg, hehe fast s å himla fint är det egentligen icke, har insett och lika bra att ersätta de för mig själv att jag börjar blir förkyld :'(! vill icke vara sjuk, känner att febern börja krypa fram sakta men säker men även om den kommer så skiter jag vad kroppen säger jag fortsätter som inget annat. FailarN!
Idag har jag varit i skolan, lite onödig dag men roligt, sedan hem plugga och sedan till stallet rida fisen och gav henne massage hem och var helt jäkla död, vill ut och springa men det var för kallt idag.
Blir nog imörra om ja orka fast kanske måste vara utvilad till Nationella som är på torsdag O-o! eh skit i de säger jag bara.
Såg att det kommer hyfsade bra filmer i år, är väldigt nöjd för förra året sög filmer förlåt men det gjorde dom verkligen men det fanns visa bra men annars sög dom:)
Nee nu ska jag fortsätta att plugga och sedan däcka i sängen men pöss på er:)
Man får bjuda på en fjoortis bild dock:)
xoxo Mall!!

Veckans mest irriterad låt!

Hej hopp gummi ...:)
Sitter och fundera och läser bloggen, men det jag ser att jag har inte sagt förra veckans Låt!!!:O SHIEET fy på mig säger jag bara.
Inte okej alltså.
Men förra vecka(14) så hörde jag en ganska gammal låt tycker jag med Katy perry - waking up in vegas.
Den är ganska mycket lik dom andra låtarna hon brukar göra, så blev ganska irreterad för den är så töntig, vem fan vaknar i las vegas?? jo kanske dom som är räkna men ändå!! FAIL såå frukantsvärt ful
kan inte lägga upp en video men kan länka:) Kolla!
http://www.youtube.com/watch?v=1-pUaogoX5o <--  klicka härr!
xoxo Mallster

Veckans fulaste video!

Hahahaha! Denna har jag sett förut med jag måste verkligen säga att den är sjukligt rolig! Man hör liksom ljudet i bakrunden och inser då hur komiskt det hela är! Denna går tyvärr inte alla lägga upp så jag länkar den! Lova mig att kolla och även lyssna väldigt noga!

Klicka hääääär!!!!!!!!!!!!!!

Puss och kramis
/F

Mysigaste låten!

Så himla underbar låt! Världens vår och sommarlåt! Lyssna och myyys!



Mysigt va?

Hihi, puss och kram
/F

Irreterad resan in!

Hej hopp igen
Nu sitter man vid datorn igen!!:O inte ok, men aja.
Kom precis till skolan, åkte buss idag fast jag brukar åka bil men aja, ska bra förvana er, ni kanske tycker jag verkar dum i huvudet, fast det är jag dock inte.
Men iallfall så har jag en fråga till er mina kära läsare, är det ovanligt att sitta tillsammans på en buss? för jag tycker det är mycket vanligt, men tydligen inte för " turister". Man sitter på bussen när den stannar vid en busstation så klart, då hoppar drygt 6 "turister" på och sätter sig så jävla konsigt, jag sitter själv och en gubben sätter sig brevid mig medans dom andra 5 sätter sig långt fram, Men visst godtar detta men sedan så ska dom prata det är bara det att dom pratar inte utan dom SKRICKER så man blir dööööv!. Och desutom förstår man dom inte, ingen svenska eller engelska då är det ganska svårt att förstå vad dom snackar om O-o!
Säger bara så här lär er Engelska ! så ni kan prata med busschafören på ett bra sätt, istället för att vifta och gör så bussen blir en kvart försenad!!!!
Om jag säger så här, idag så bussen ut så här bilden nedan för jag är den RÖDA ringen, turisterna är dom LJUSBLÅ och dom andra är LILLA!!!.
Mallster gooes crazzzyyy!!:)
'
Xoxo Mallster

R.I.P! :'(

Hej hopp alla morgon glada.
Sitter just nu och gör mig ordning till skolan. börjarj 10.10 ehehehe as braa.
Men iallfall så tycker jag att jag har själv varit inte lik aktiv att blogga men det kan vara så att jag har haft annat för mig och inte spendera all min tid vid datorn som jag tycker är as bra, men det kanske inte visa tycker men nu jäkla blir det att ta tag i mig själv och slänga mig i vägen för att kunna gå ifrån datorn och ut en stund...
Men eftersom min Ipod inte fungerar för det är som stone cold dead så känner jag mig så lost.:) vilse och vill verkligen ha musicen nära mig, älskar music vad skulle man göra utan den? kan någon svara på den fråga för mig?.
Den är så betydandesfull och lugnande, så fruktansvärt härligt är de att bara att lyssna på music.
Men iallfall så min Ipod lämnas in Idag, och hoppas att det fungerar snarast eller om jag ska få en ny, men hoppas inte för alla mina roliga videor är kvar på ipoden :'(! alla minnen,
Nee nu ska jag dra ner och sätta på mig mina snygga svarta convers:)
Pöss på er
Xoxo Mallster

Tävling igår!

Igår var jag och Hunki och tävlade. Om ni läste Malins senaste inlägg så märkte ni att vi hade jäkligt roligt! Hunken kändes riktigt fin i lap1an men som sagt så brister han fortfarande lite i skolorna och eftersom det är dubbelt på dom så tappar vi en massa där. Vi slutade på nästan 59% och en 4e plats vilket jag ändå tyckte var hyfsat, men jag trodde nästan att vi skulle få ett kval med tanke på ritten. Men men! Det är bara att kämpa på, snart så!

I lb1:an som konstigt nog var efter och jag enbart anmälde mig till för att få en framridnings klass vilket failade eftersom den var efter, i alla fall så gick han väl sådär. Det blev ju lite fel eftersom jag hade ridit en svårare klass innan. Han ville gå sluta i galoppen och galoppen blev rätt samlad och lite sånt. Vi slutade på 64% nästan 65% vilket jag tycker är sådär och att vi egentligen borde kunna göra det mycket bättre. Men det var ändå helt rättvist och poängen kändes bra när man jämför med ritten. Jag blev liksom lite trött för att jag vet att han kan så jäkla mycket bättre. Vi slutade i alla fall 2a i klassen och kom hem med en placering.

Älskar dig min underbara Hunki och över lag är jag nöjd med dagen. Han var ju i alla fall grymt fin på framridningen!







Min underbara ponny! Sinnessjukt vad fin han är! Älskar dig! <3

Puss och natti!
/F

Åsbygden 2011!

Hellu alla glada,
sitter äntligen vid datorn efter en jätte härlig dag med glada vänner och mysig hästar. Som sagt har jag varit och tävlat idag uppe i åsbygden, Jag startade LA:PI och LB:I och det gjorde fellster med sin lilla Hunki! Min ponny ( Fisen) gick som en ängel, lite spänd men annars helt underbar, helt otroligt att en häst har förändras nästan bara på ett halv år!!! SHIEET.
Men iallafall så hängde vickan på, kan bra säga så här, jag har knappt sovit elr ätit eller andas för gud vad man har skrattat och fnissat!! Helt otroligt, vi ( jag,vickan och fell) måste har hörst mest på anläggningen, fast det ska jue vara så:)
Nee nu ska jag nog sova ska upp tidigt imörra för att plugga -.-! icke roligt . Vill också tacka mamma som ställer upp och köra en sträcka på 3½timme lång, Du är min hjälte:D
Nee nu ska jag see tron legacey! eller vad de heter, det är tur att jag har föräldrar, vänner som finns alltid hos mig:)är as tacksam för det.
Bilderna: fisen och jag på framridningen, och felicia, jag och vickan på väg hem gör ett gläjde hopp!:D
Xoxo Mallster

FailarN!

Jag måste bara berätta vad som hände lilla mig imorse. Jag skulle gå till bussen och helt plötsligt ramlade jag på en isfläck och skrubbade upp knät. Hahaha, stackars lilla mig. Jag blev jätterädd att någon såg så jag kastade mig upp även fast det gjort jätteont och blödde. Det var bara två sopgubbar som såg mig och dom flinade när jag gick förbi eller jag sprang snarare. Nu har jag gått runt hela dagen med skitiga byxor och blodiga på knät. Väldigt fint... Hahahah, inte lätt inte...



Hahaha... :(

Puss och kram på er sötisar
/F


Sjukt!

Jag satt nyligen och kollade på Taio Cruz musikvideo med Kylie Minogue och insåg att hon ser jävligt ung ut. Det är åndå sjukt att man kan se så pass bra ut när man som hon ändå är 43 år. Alltså jag menar inte att det är gammalt eller så men hon ser ju typ ut som om hon är 20 eller nått.

Helt sjukt ändå, hon ser ju liksom jättebra ut! Åldern är kanske bara en siffra trots allt.






Kolla videon! Vad tycker ni? Ser hon gammal ut?

Puss och kraam
/F

Hur het är han inte?

Allltså, seriöst... Finns det någon hetare? Matthew Davis är fan hetast! Alltsåå! Jaaa! Så jävla manlig! GRRR!


Shiiiittt! HEEET!

Pössen
/F

Vampire Diaries!

Hej hopp
Ja då har man sett det nya avsnittet av Vampire diaries då och det ÄGDE!. har verkligen saknad denna serie :') inte okej att vara så beroende av serien fast egentligen är jag inte det med ändå.
Avsnittet var verkligen bra fast ändå jätter sorligt, tur att dom gör dom så himla spännande, inget mellan ting utan dom har varje avsnitt full späckad med nya grejor, LOVE IT.
Hoppas inte nästa avsnitt kommer om en månad som denna för annars ringer jag till Ian och ber han att skicka avsnittet bara till mig!! heheheheheh.
btw. hel ledig idag så himla skönt, ska snart dra ut till små ponnysarna och chilla.
Xoxo Mallster

Vampire Diaries!

Hejsan igen,
kom på en sak igen! att det är det nytt Vampire diaries avsnitt som kommer ut idag i USA dock -.-* men här men visas också här klockan 04.00 så den som orka see på de varsegod men jag tänkte se de imorgon jag.
Det var bara de.
Btw  grabbsen i TVD är gryyymt snöööga specielt bröderna Salvatore! finns inge hottare eller joo fast ändå inte, FELL om du ser detta kom ihåg de! Och jag är ett vampire faaannn!
Avsnittet hetet " now thy enemy" och verka äga !
Här är en bild på dom härliga bröderna! Damon och stefan. ( Ian somerhalder o Paul Wesley)

Helg!

Hej hopp gummi.......
Kollade precis över bloggen och fell har gjort tre inlägg sedan jag har skrivit och det är inte okej. Men iallfall så sitter jag här och ska snart dra mig till sängen, det kallar på mig...:)
Denna dag har verkligen varit drygt och dålig på ett sätt, skolan började 10.10 och slutade 16.30 -.-! Men egetnligen under skolan så hände det mycket, lärarena måste tycka att jag och micha är helt jäkla störda,  vi skrattar, fnissar  ohc gör bara bus.
Som förut är det en speciell person som går på hedbergska som jaa vi har gett falska förhoppningar, det har blivit av sig själv när vi har sett denna person. Men vi har trot att personen har ba " aja vilka störda tjejor". Men vi såg idag att de har blivit något mer .... o-O! Vi kände oss ut tittade i bibloteket! är de bra??
Aja fan vad roligt de var iallafall,gillar att driva med folk fast de är inte snällt men man gör de på en väldigt låg nivå.
Sedan vart michaela intryck mot en väg utav en lärare!!!! haha neee de var inte så men nästan så, ska inte gå in mer på detalj.
Sedan hem äta en liten portion mat sedan vidare till stallet och red lill fisen men det gick sådär och var på sånt ofoskuerad humör, så släppte henne i paddocken men jullis, jäkla vad fort de gick, båda två hingstade till sig och snyggade till sig, SNYGG ponnysar säger jag bara. Mina underbara vita springare:D
Nee nu ska jag nog sooova eller stänga av datorn,
Btw. är ledig imörra!:D
lill hingsten;D <3
xoxo Mallster

In it to win it!

Så resonerar jag gällande tävlingar och så. Jag skulle aldrig åka om jag inte tror att jag kan vinna. Alltsåå, vissa kanske tycker det är konstigt men varför inte satsa på att vinna? Förbannat konstigt det... Därför går jag alltid in för att vinna oavsätt vad jag rider för klass och jag vet att min ponny är ung och så men om folk såg han på träning skulle dom faktiskt förstå vad jag menar. Snart kommer det lossna på tävlingarna också och då jävlar!

Busen <3
Puss och kram
/F

Tävling i helgen!

Idag kom startlistorna med tider ut! Lägger ut dom här! Jag och Hunk är markerat med rosa och Malin och Breeze är markerat med rött. Det bär av till Östersund och eftersom Hunken har varit så fin på träning nu senaste tiden hoppas jag verkligen att vi får ett kval! Det sjuka var ju att jag anmälde mig till lb:n för att rida fram till lap1:an så att han inte ska bli så spänd på banan, men då har dom lagt lb:n efter lap1:an! Hur konstigt är inte därå?




Natti och pussen
/F


Träning igår!

Igår var jag och tränade med Helge på björkbacke. Han kändes fin och gick riktigt bra i galoppen! Han har en helt sjuk galopp. Jag har aldrig upplevt en ponny med den galoppen. Nog för att Hunk har en bra galopp men Helge har en sjuklig galopp.


Helge efter träningen! <3

Puss och kram
/F

Spåkulan på FB!

Hejsan
är lite på vilo vägar, kollade mitt öde på spåkulan via facebok. Den sa så här:
"Kolla in stjärnorna nästa gång du är ute sent. En del av dig finns där uppe. Du kan känna det rent intuitivt"

kanske ska ta en trip dit och träffa dessa stjärnorna för se hur dom mår?
Ska vara uppe all night long för att plugga! TJOOOHOOO the schoool roooocks!! NOT!


Iväg och träna!

Nu ska jag skritta Hunk en sväng och sedan ska jag iväg och träna med Helge!

HAHA! Het tjej! Stallkläder är myysiiggtt! Jag ser ut som en gammal tant! HOT! 

Pöss and kramiiizz på er bejjbbss! 
/F 

School time.

Hellu...
Jag kom precis på att varje gång jag ska skriva ett nytt inlägg på denna blogg brukar jag börja med " hellu my lovley friends" eller " hejsan alla glada läsare", What a fuck! hur kan de vara så?. Men iallafall ska nog börja mina andra inlägg att skriva kanske på engelska eller kanske mer spontan kommentar som " fellster skiter på sig i sömnen" ne men ni förstår.
Driver lite med fellster och hoppas att hon förstår det när hon ser detta inlägg.
Just nu sitter jag och väntar på svenska lektionen ska börja, vi ska prata om svenska nationella!!!!, det är såå roligt... och så var de inte de.
btw börja att mobba  fellster för att vi ska bli ärkerivaler på lördag!!!! så måste börja att få henne på andra tankar, hehehe mallster  goes baadd!.
xoxo Mallster

Sorry boys and girlz!

Jag har inte orkat blogga todaayyy! Jag har haft så mycket på senaste tiden. Jag ligger i hårdträning med två ponnysar och försöker även klämma in tid för ridning av en tredje häst dock har man för lite tid! Synd att man måste sova...

Hunk, som är min ponny går för tillfället skitbra och i helgen är det tävling uppe i Åsbygden (Östersund). Jag kommer starta lb1 och lap1. Jag rider mest lb:n för att hunk ska få gå en klass innan lap1:an, han kan bli lite fjantig inne på banan. Helge, som är min kusins ponny som jag rider och tränar går också skitbra! Första tävlingen med han blir om ca en månad. Han är ju bara 6 år och vi har liksom inte haft han längre än två månader typ. Så det är ingen idé att pressa på en massa. Gällande min storhäst Lillen så kommer han få åka tillbaka till sin ägare. Jag har honom bara på foder och tiden räcker tyvärr inte till. Det är verkligen tråkigt men vad ska man göra...

Imorgon börjar jag 12.20! Innan det ska jag fixa i stallet och rida ut Hunken. När jag kommer hem från skolan blir det till att åka iväg med Helge och träna.


Korvii <3

Hörs bejbsss!
/F


Mondayy!

Hejsan hoppsan alla glada.
Sitter just nu framför datorn inge -.-'. hahah ne vem kan inte låta bli att sitta vid datorn? Inte jag iallafall. Denna dag har varit helt underbar fast ändå inte. Vädret har ändå varit helt jäklar underbart, solen har lysst hela dagen 12 + grader såg jag klockan 11.
Har pluggat hela jäkla dagen, mycket filmkunskap, spanska och svenska TJOOHOOO! klockan är just nu 22.45! hållt på i ca 5 timmar O-o! inte OK alltså.
Men var i stallet för att stänga av hjärnan lite, det är så skönt att dra ditt ut för alla är så himla glada och positiv. Lilla brisan fick en härlig massage behandling, hon stod och gäspade hela tiden.  kanske jag skulle också få lite massage, känner mig lite stel i ryggen men mamma sa att jag skulle hänga mig med armana i dörren för att strecha ut ryggen!!!!!
hmm är det verkligen såå smart? får pröva sedan efter detta fina inlägg(NOT). måste pröva iallafall, sedan om dörren faller emot mig eller om armana går urled är en anna refräng.
Nee nu ska jag stänga igenom böckerna och gå ner fixa lite kvällsfika och sedan dra till sängen för att se på sista avsnittet av ULLARED ..... :'(
Mallster i  epic face!!!!
ha de såå gött
Xoxo MAllster

Vad ska man säga?

Ibland är livet verkligen tufft. Jag personligen hatar verkligen när saker inte går som man vill och jag hatar när man tror att man gör rätt fast man efter ett tag inser att man har gjort helt fel. Varför måste jag hela tiden gå runt och tänka på saker jag ångrar!? Istället för att bara göra det bättre nästa gång liksom. Sen så har jag funderat jättemycket på varför jag inte får till bloggen som jag vill! Den ser ju förjävlig ut! :O Hahahaha... Riktiga i-lands problem! Eller vad säger ni? Hahaha... Jag får liksom panik! Fast ändå inte.

Man kan beskriva mitt liv genom att säga " aa, fast nee" eller snarare "aa, fast okej". Jag önskade ibland att det var lite mer " aa, fast I HELVETE HELLER!". Tokunge man är, fast ändå inte!




Puss and kramiizz
/F

God förmiddag!

Hejsan alla nya läsare.
Sitter framför datorn igen! alltså varför händer detta bara mig för?, haha nee skojjar bara.  Har pecis vaknat och klockan är 12:23! dåligt gjort säger jag bara.
Ska dra ut till stallet för att ta hand  om mina små ponnysar, Känner mig ganska slö och stel i kroppen.  Jag kanske måste gå till en massör för att få knäcka till min rygg.
Nee nu måste jag verkligenn draa höres och synes
Xoxo Mallster

God morgon!

Nu har jag nyligen varit ute i stallet och fixat med hästarna. Även idag ska jag åka iväg och träna med Hunk. Helge får skritta idag eftersom jag har tränat han tre dagar på björkbacke denna vecka.

Nästa vecka blir det till att åka iväg och träna i alla fall två dagar helst tre med Hunk mitt i veckan eftersom vi ska tävla på lördag i östersund. Gällande Helge blir det väl till att åka på björkbacke och träna han.

Pussen
/F

Veckans mest irriterad låt!

Whats up?
Nu är den äntligen dax med " veckans mest irrerad låt" och nu man hittad den rätta låten.
Det är Septembers låt Me & My Microphone.  Om jag säger så här, om låten är bra på svenska låt den stanna på den svenska hit lista och gör ingen engelsk översättning för den SUGER verkligen, den har ingen rytm eller fart. Tycker det var så synd att det skulle bli en så dålig översättning på den.
Men det var bloggens första inlägg på " veckans mest irriterad låt"
http://www.youtube.com/watch?v=G35-Xm8kt3g

Xoxo Mallster

Movie Night

Hejsan
Har precis kommit hem ifrån jessica. Vi har haft en otrolig bra kväll, vi hyrde två filmer en hette saw (något) och en annan som jag verkligen inte kommer på just nu, fasiken vilket minnen man har ... och så har man inte det. Men dom båda var mycket bra. Saw är mest bara kötta och över dramatisera med mycket ketchup och andra skojj, Den andra filmen måste man verkligen vara med ifrån början för att fatta slutet och varför dom gör de uppdrag dom gör.
Mycket konstiga filmer, men tack igen jessica för en härlig movienight.
xoxo Mallster

Tävling!!!

Hellu igen.
Sitter just nu framför datorn .... ÄNTLIGEN.. eller vad ska man säga. Ska sammafatta kort om dagens härliga upplevelse.
  1. fick kliva upp tidigt
  2. hade inte sovit på vägen ner.... får ingen den rätta sömn som ja behöver.
  3. Mamma hade helt och hållet räknat fel på tiden, var där ca 2 ½ timme för tidigt.
  4. plus att kavajen börjar bli för liten!!!!!!
Men nog om de, var as nöjd med båda ritterna idag. Vi red LB:I och LA:I, mycket nöjda men det var som min lilla peppcoach sa ( mamma) allt över 55% var bra, och vi fick i LB:I 63,10% och blev precis utanför placering, och i LA:I fick vi 58.3%. Var helt otroligt nöjd, lite klack sparka på anläggningen. Fisen var lika nöjd som ryttaren eller hon såg ut att vara nöjd. Båda ägarna lyste av glädje efter denna dag. Jag kan bara säga att träningen på senaste har visat resultat.
Xoxo Mallster

Ny låt!!!



SÅ BRAAA! Den måste ha kommit ut i natt eller nått! :O

Tävling

Hellu alla vakna,
Sitter just nu och håller på att göra fika inför resan ner till bollnäs! Ska ner och tävla dressyr " man rider fint" med brisan för våran första tävling i år. Det känns lite pirrigt men jag tar det som en träningstävling.
Klockan är just nu 05.46! och vi ska åka 06.30 ifrån stallet, det är tur att man inte köra för det gör mammsen, själv ska jag sova hela vägen och kanske vara lite social.
Men vi höres och synes senare idag.
Xoxo Mallster

Sadlar!

Jaa, vad ska man säga... Nu har jag suttit här och gjort om bloggen, IGEN! Eftersom Malin lät sin kompis ändra den vilket jag inte alls tyckte var så bra. Innan satt jag aslänge med den men nu orkar jag fasen inte. Det får duga tills vidare...

Jag har funderat väldigt mycket. Det ska ju liksom vara speciella märken på sadlarna nu för tiden. Jag rider i en sadel som känns bra oavsätt kostnad. Jag vill såklart att det ska vara ett bra märke men jag skulle aldrig välja en sadel efter märke. Jag har märkt att vissa personer man har sätt ute på tävlingar osv köper svindyra sadlar fast dom ändå inte sitter bra i dom. Sinnessjukt? Jaoo... Om man ändå köper en sadel, varför inte köpa en man sitter bra i? Men som sagt, det är typiskt ridsport. Alla ska ha det dyraste och visa vem som har mest pengar.

Förut hade jag själv en ganska ny Morrison noland. Jag trivdes med den men efter ett tag fick jag svårt att sitta i den. Jag insåg att jag behövde en sadel där man kommer närmre hästen. Vi letade i alla fall jättelänge och hittade tillslut en frank baines som kändes super! Jag bytte helt enkelt ner mig vilket var det bästa jag har kunnat gjort. Därför ska jag denna natt HISSA sadlar man sitter bra i och DISSA sadlar man sitter dåligt i oavsätt märke.



Vad tycker ni?

Jag skulle vara jätte tacksam om ni berättar vad ni tycker.

Puss och kram
/F

RSS 2.0