GrinarN

Nu ska jag nog hoppa in i duschen! Efter det blir det till att lägga sig i sängen och se film!  "The Last Song" blir det! Hihi! Är inte den filmen för söt!? Den är liksom underbar samtidigt som den är fruktansvärd och riktigt sorglig.

Jag är verkligen så att jag grinar till slutet till nästan alla filmer. Som när jag för första gången såg "P.s I Love You". Jag grinade genom hela filmen och Malin och Denise fattade inget. Det var alltså dom jag såg den med. Som om inte det var nog, när jag kom hem sprang jag till mamma och grinade...

Nu kommer det värsta! För några dagar sedan såg jag Toy Story 3. Jag satt och grät under hela slutet. Det var verkligen otroligt sorgligt... Andy lämnade ju liksom sina leksaker! Eftersom man har växt upp med filmerna så var det som ett slut av allt underbart, fruktansvärt var det...

Detta kanske inte hade nått med filmen jag ska se men det känns ändå som en viktig sak för er att veta. Nu förväntar jag mig att ni bjuder mig på bio!



Puss and kram
/Fellster

Veckans fulaste video!

Alltsåå killen som sitter i bilen? HAHAHAHA! Herreguud...



Hörs hej!
/F

Konstig känsla!

Jag fick verkligen världens konstigast känsla av att vilja klippa av mig mitt hår, alltså nu direkt menar jag! Typ klippa av det till typ axlarna och färga det! Dock har jag gjort sånna impulsiva saker förut och ångrat mig jättemycket.

Förut hade jag lockligt hår typ 1,5 dm från rumpan men sedan fick jag världens idiotiska idé, så jag klippte håret och blonderade det! Vet ni hur hemskt det blev!? Förjävligt var det... Så nu kämpar jag verkligen för att spara ur det och det har faktiskt blivit rätt långt, eller aaa... Alltsåå... Jaa...



Kort VS långt? Vad är snyggast?

Puss and kram
/Fellster

Hockey!

Just nu ser jag Modomatchen! Hejjaaa Modo säger jag bara! Om ni skulle vilja kolla på kommentarerna så får ni liksom markera texten eftersom jag har råkat gjort den samma färg som allt annat. Jag ska fixa det men orkar inte just nu!


En bild på ponnylaget 2006! Malin sitter på den vita hästen (chester)
och jag på Isabellen brevid (Isa)

Pussen tills dess!
/F

Monday

Hejsan igen!

Måste ta upp en jävligt viktig grej och detta vet Fellester att det finns en band som har gjort jävligt dåligt filmer som egentligen är ganska bra!
Men iallafall så säger dom " I do the hipp to the happ" elr mer än en säger det. Så måndags såg ja en kille som kom med en tröja där det stod I do the hipp to the happ!!! OMG tänkte jaaaa ! jävligt häftigt!, bara dee att jag stirrade blind och killen ba " WTF"
heheh, fail Mallster säger jag bara.
det var allt så länge!

Xoxo
Mallster

Freeddooomm!!

Hello my lovely friends!!

Sitter just nu framför datorn IGEN! Fyfan alltså... INTE okey... Men vad ska man göra, man vill ju informera er läsare om vad som har hänt mig! Hehehe!
Imors belev jag väckt av mamma för att vi skulle ut till stallet eftersom mina små ponnysa skulle skoos, så jag släpade mig iväg till stallet. Jag orkade knappt titta mig in i en spegel, jag såg ganska på tänd ( HÖG!) ut. Jag var alldelens röd i ögonen mörk under ögonen! Hehehe inte okey...Men sedan lät min röst som en sjukling!
Men nu är jag hemma och ska äta frukost. Klockan är runt 12.20!! grymt braa att äta "frukost" eller ska man kalla de för något annat??:O! Kanske brunch men det är mellan frukost och lunch!
Eh, jag kallar det frunch! Hahaha jag åt i alla fall en härlig skål med vaniljyoghurt och frasflingor, ett glas mjölk och ett litet glass kaffe! Mums säger jag bara! Men undra hur mycke man borde äta????

Därför läger jag upp en bild på dagen frukost:) kanske de ska bli en nya kategori?
Nee nu måste jag plugga matte eftersom jag har prov imörra!
Xoxo Mallster in sad face!

lite efter!!

Hejsan alla glada.
Som lilla Fellster har skrivit så har jag också tränat för Sigrid både måndag och tisdag. jag är myckte nöjd över ponnyn min ( breeze heter hon). Var otroligt nöjd men mindre nöjd med mig!! Måste börja träna igen!!! Har tappat alla mina muskler... om jag har haft några!!
Såå nu jäklar blir de att gymma och träna såå man är FFF (fit for fight) igen!
en gammal bild! ifrån en träning 2010!
Xoxo Mallster

HAHAHA

Vi hade nyss en het diskussion om vem som får... HAHAHA! Va inget...

HAHAHAHA! Såg nyss! Så kul!

Puss
/F

Hemma!

Äntligen inne efter att ha varit iväg med Helge idag igen och tränat för Sigrid. Idag känndes han super! Men jag berättar mer imorgon!

Puss
/Fellster

Sommar!

Shit vad jag längtar tills sommaren! Just nu funderar jag på att köpa några klänningar. Hittade några jättefina på junkyard.

Klänning "Here Comes The Sun" - Blue
399 kr
Klänning "Amy II" - Bright Red
849 kr
Klänning "In Bloom" - White
399 kr

Vilken tycker ni är snyggast!? :D

Puss
/Fellster

Skolaaan!

Just nu sitter jag på skolan. Om ca 14 min börjar min engelska som är första lektionen för dagen. Shiiiittt, vi ska typ göra nån hörförståelse och jag är jätterädd att jag ska faila typ! :O

Efter skolan ska jag iväg och trän med Helge. Jag tränade även igår och det gick riktigt bra! Han var superfin i traven och grymt fin bitvis i galoppen. Så roligt! :D

Nu börjar jag om 7 min eftersom det tog 7 min att komma på inlägget. Hahaha, tala om tråkigt inlägg!


Hahaha, en gammal bild på Malin hemma hos Nina!

Puss och kraam
/Fellster

Veckans mest irriterad låt!

Hejsan

Denna fina kategori är lilla mallsters idé, tanken med detta är om jag har hört en låt och den har satt sig på hjärnan kommer jag att blogg om den.
För är det bara jag som tycker att låtar som är skit dåliga och är väldigt irreterad. Eller om man hör någon nynar och sjönger falsk så är man bara kolla upp låten för man får ångest att man inte vet vad den heter eller hur de egentligen går.
Så därför göra denna underbar kategori för känner mig lite lost när fellster har veckans värsta video, så tänker köra något liknade bara för att göra detta bättre!. hahah nejdå:)
Veckans inlägg vet jag inte rikigt när det blir. Det kommer nog en speciell dag.
Men så länge så hörs vi nog av, men om ni läser detta och får en låt på huvudet kommentera gärna och skriv vilken!!!
Xoxo  Mallster

On my way to hell

Hellu all nice people and not so nice people.
Sitter just nu på filmkunskapen och läraren har en genomgång om filmens historia.  Vi är väldigt få i gruppen drygt 12 st idag, hehe 8 killar och fyra tjejor YEAH vilken fullträff, 8 killar 4 tjejer det blir ju runt 2 killar var. Mallster goes bad.
Denna dag kommer bli mycket dryg och jobbig, bara lektioner som man måste tänka och fundera på. Min hjärna har inte vakna och kommer den inte göra de heller. Har drygt sovi 1½timme i natt för har så mycket i skolan. Dom bara matar in nya saker och svårare, USCHA vill ha sommarlov nu och kunna sola och bada.
ne nu är det nog dax att fokusera mer på lektionen och skita i dator bloggandet.
btw. Jag har skapat en nya kategori på våra fina blogg, men det kommer i ett eget inlägg. Denna kommer nog jag mest göra för fellster har en egen kategori.

Xoxo Mallster

Hahahaha!

Jag har funderat på att börja med att lägga ut veckans fulaste video. Jag börjar med det från och med nu och här kommer förra veckans fulaste video.


HAHAHAH!

Natti och puss
/Fellster

Dagens outfit

Hahahha, tog en liten bild nurå. Tänkte börja med dagens outfit. Dock fick jag inte med byxorna eftersom min webb suger. Jag har iaf ett par blåa jeans till och convearse om någon liten jäkel där ute undrar! ;D


 
Även solisar till! Rayban!

Puss and kram! Igen!
/Fellster

Shhh Mallster! Shhh! Kändisar!!!

Min dag har varit lite tokig... Jag åkte in på skolan och det visade sig att min första lektion som var tyska var inställd pga att min lärares fru hade fått barn. Grattis!! :D Jag mådde/mår inte så bra och hade bara idrott (som jag inte kunde vara med på eftersom jag är sjuk) och en till lektion. Så jag bestämde mig för att åka hem.

Jag, pappa och min bror var senare iväg och käklade. Gissa vad som hände dårå!? :O JO! Han skådisen som var med i vi hade i alla fall tur med vädret, hans hund kom springande till mig! Jättesöt var den och först fattade jag inte att det var han. Men sen insåg jag liksom dä! Han är ju asrolig ju! Fem minuter senare kommer en till kändis in, dock var det bara Caroline af Ugglas. HAHA...


Komiskt!

Senare ikväll ska jag iväg och träna med Helge (min kusins ponny) på björkbackegård för Sigrid. Bara så ni vet liksom!

Serreee, mitt inlägg äger Mallsters senaste! Ellerhuuuuurrr? (A)

Puss and kraaam
/Fellster

Monday!

Hellu my lovley friends.
Sitter på psykologin och vi har genomgång om Inlärning av människan...... det är såå jätte intressant... eller så var de inte så.
Denna dag har både varit roligt men lite seg, men det har gått otroligt bra. Jag, michaela och Elin gick på stan och kollade lite på kläder och svullade i oss mat! vi gick tiil goute! eller vad det heter med ett lättare förklaring gamla subway stället. AS GÖÖT! åt en härligt kycklingsalad.
Sedan drog vi till alla affärer i sundsvall och jaa man hittade lite sommarkläder som man ville haa:) men man måste få en figur för att vända dessa tycker jag dock då. SÅ hoppas de blir bra.
Lägger in lite bilder på klänningar som jag vill ha till sommaren.
Btw. Har gjort ett inlägg mer en Fellster! hahahah jag äger, suck on that fellster!
Xoxo Mallster


I´m on it

Hejsan alla glada.

Ja som sagt som min bästa vän fellester säger så har vi startat en blogg och den ÄGER hittils iallafall. men man får väl see hur långt den kommer.
Just nu är klockan 1.51 OMG! måste sova egentligen men palla ehheheh är en lite badgirl just nu. Tänkte göra en grymt bra signatur men den pajade totallt! -.-'! så därför kommer denna random bild in hehehhe. Inte så värst bra men det är en början.
JA snart ska man upp och plugga WOHOOO!!! sedan efter skolan bliir de träning upp på b-gård (björkbacke). Fellester visade en as bra serie som heter Stockholm-Båstad, den verkligen äger. Men synd att klippen bara kommer varje söndag :S
Nee nu ska man nog dra och sova, man slå på atlantis filmen.
Btw. love we like sports! fyfan as bra music:I
Peace out and keep trollin!!!!
xoxo Mallster!!!

Hej på er alla tokungar!

Ja, här har ni en nystartad blogg! Det är jag och min underbara vän Malin eller Mallster som hon kallas som kommer blogga på denna underbara blogg. Jag heter Felicia men ni kan kalla mig för Fell. På bloggen kommer jag däremot heta Fellster. Fellster + Mallster= BÄST!

Jag och Mallster har varit bästa vänner i några år nu, innan hatade vi varandra! HAHA, näråå! det gjorde vi inte! Vi började umgås eftersom båda vi håller på med hästar. Eller vi har snarare tre st var nu. Vi tävlar dressyr och på vardagarna är vi bara allmänt tokiga!


HAHAHA, jag inleder bloggandet med en gammal bild på mig (Fellster) och Mallster. Jag ska även lägga ut Mallsters favoritlåt.



Pussen och på återseende
/Fellster

P.s! We like sports!

RSS 2.0