Vaaarrrmmt

hellu my beloved friends.
Sitter framför datorn igen och det är inte OKEY! klokcna är 11.40 och har precis vaknat .... -.-. Halva dagen har redan gått och jag har så otroligt mycket att göra idag innan kvällen kommer.
men igår hann jag dock blogga fast jag hann inte  tänkt mig de. igår  vad dagen helt jävla otrolig, sov till 14.00 och var fortfarande trött men michaela var tvungen att dra till jobbet så man var hängde ner till kvissle och tog en härlig fruktost pizza ( trodde verkligen att jag skulle spy) så inge mer pizza åt mig heller.
Sedan drog jag och fell ner till ljungan och tog ett mycket svalkande dopp, det var skönt efter ett tag med väldigt ströööömt och djupt så dom som vill bada i ljungan vänta typ 1 vecka minst!!! då blir det perfekt.
efter att fell hade nästan åkt med strömmen drog vi oss upp och vidare hem till mig för lite mat. Det blev salladsgrejsgrejs... ingen aning vad det var men mycket göööött!.
Jag hängde påe familjen wallgren till birsta för att ta handla och vara mycket socila. Det jag handlade var en ljus i från ikea!! LOVE IT, det lycktar som vanilj/kafe/cococos!. Så ska lägga upp en bild på det sedan.
Efter det drrog man ut och red lill fisen. Gick super bra men synd att det är bara detta år kvar.....:( skulle lätt vilja rida ponny ett år till.
Sedan hem slog på dom nya avsnittet av trueblood och måste säga det att DOM ÄGDE!!!!! fasiken bara nytt och jaa vad ska man säga om denna serie!!:) alexander skarsgård ( grrr) man smälte typ under serien då:)
Nee slut snackad över hotti boys nu ska man dra ut till varma världen och vidare ut till stallet för attta han om min älskade ponnysar!
( otroligt heeet kille)
Kram Mall

Äntligen

Hejsan alla morgon glada,
har precis kommit hem ifrån jobbet, klockan är 06.27 och jag är halv trött men ändå inte... ovanligt ( NAT). Jobbat hela helgen natt, roligt som vanligt. mycket skratt och sånt är bara roligt.
Men hann dock inte fira midsommar som man ville eller vara med släktingarna när dom var här uppe, eller jo en dag men ändå, Thats life.
För en stund sedan kände jag mig jätte trött men nu känner man sig super pigg och skulle kunna lätt springa flera mil och de var så, men måste vila iallfall 2-3 timmar för hälsan skull.
Men efter det blir det nog fiska i ljungan, kanske inte bästa stället men nära och det är bara roligt att fiska, man kanske till och med ta och badar när det verkar blir så fruktansvärt härligt väder ute.  ( Happy face)
Men iallfall så har jag inge mer att säga än, det kanske kommer bilder under dagen. Who nows liksom:)
btw tänkte lägga upp en bild men kom dock inte på vad jag ville visa så det blir dock inget överhuvudtaget!
Pössi och kramis så länge
Mall

glad midsommar

hej hopp alla glada,
Midsommar i helgen och såå, Så fira den ordentlig fast det kanske inte är det bästa väder. Som riktiga människor:)
Ha de så roligt.
Önskar Mall och Fell!!!

Sommarbilder

hej hopp alla glada,
kom precis på det att jag måste ta upp det här med bloggningen, har verkligen gått såg segt att bloggat plus har verkligen inte haft tid, ork eller något att prata om men nu är det dock sommarlov (HEHEHE) då kan det hända mycket.
Men iallafall så var jag i  breezans och cindys sommarhage där dom får stå på gräs, som är mycket bra. Men eftersom dagen var så fin kom själv klart malin ( jag) med kamran i hösta hugg till hagen och knäppte kort på busarna.
så länger upp lite random kort på mina älskningar:)
Btw så var det bara tyvärr min vita springare som ville visa upp sig, min lilla röd tjej ville bara äta och må gött :')
Kram Mall

utgång

hellu hellu,
liggger just nu och snackar med folket igen.... ovanligt? nee kanske inte:). måste bara berätta att man har varit ute med jobbet på en härlig middag grej. vet inte vad man ska kalla det men säger det en middaggrej. iallfall så fick man mycket skratt i kroppen, alltid lika roligt.
så just nu känner man sig lite sliten och ska nog hoppa in i sängen igen, ska upp tidigt för tävlingen i  helgen, bilder kommer på moi innan middagen.
btw mycket fjortis bilder men det får bli det idag:) orkar inte vara seriös!!
Nee s ka nog sova på allt som har hänt idag:)
kram sov gött Mall

gräsmatta

hej hopp alla glada.
Just nu sitter man oklar men nyvaken för att klippa gräsmattan.... -.- lovade pappa att klippa den idag eftersom har knappt något att göra, men om man sover till 12 på dagar såå....... inte så värst bra heller:O men iallfall igår var jag michaela och vickan på birsta och handlade kläder, hittade mycket fina kläder och underbara reor.
Sedan på kvällen drog jag och michaela för att bada på dyket.... ( kissvatten) men det var faktiskt helt okej. mycket härlig kväll sedan drog man till stallet pyssla på med mina underbara ponnysar. sedan hem kollade på filmer sen när man var ung och skrattade tills  man började gråta. Fasiken vilka underba föräldrar som har filmat allt man har gjort. Filmer håller för livet ungefär.
Nee måste ut och klippa synd bara att det inte finns någon sol så man inte kan bli brun... -.-
Pöss och kram
Mall

Trött!

Jag känner mig rätt trött i både kropp och själ. Eller va?! Vad är det för skitsnack?
Idag?
Jaa dagen började med att jag vaknade vid 9 och gjorde min i ordning inför jobbet. Jag började jobba kl 10 och slutade halv 5. Jag gick direkt till min moster som fyllde år. Efter det åkte jag på gymmet och nu sitter jag hemma. Det är så synd att man hinner med så lite när man jobbar. Helge fick vila och Hunken också.
Imorgon?
Jaa, jag börjar jobbet kl 10 och jag vet faktiskt inte riktigt när jag slutar. Jag måste verkligen sova nu! Herregud! Vad håller jag på med? Efter jobbet ska jag iväg och träna på björkbacke med Helge och efter det drar jag och Malin ner till Gnarp för att sova över i min mosters sommarhus. Jag och malin lä ju ta en promenad eller nått, hahaha. Hunken ska jag gå med imorgon och på onsdag blir det till att skritta bäbisen!
Jag har liksom inte hunnit blogga för att jag har haft så mycket annat. Eller mest för att jag inte har orkat. Jag känner liksom att jag saknar så mycket saker! Det känns liksom som om inget är som det brukar vara... När man tänker tillbaka på förra sommaren så är mycket väldigt annorlunda. Inte nå stora saker är annorlunda utan väldigt många småsaker. Det känns så tråkigt och jobbigt. Saknar mycket <3
e
Finbild! Jag hade gjort mig lite extra fin. Eller?
Puss
/F

Spåkulan

Kollade på facebook och har verkligen funderat om mig själv lite och spåkulan svarade på alla mina frågor.

God afton Malin



Undervärdera inte dig själv. Bara för att folk har stor självkänsla betyder det inte att du behöver imponeras av dem. Du har resurser om du bara tror lite mer på dig själv.
kram Malin

Spåkulan

God afton Malin



Undervärdera inte dig själv. Bara för att folk har stor självkänsla betyder det inte att du behöver imponeras av dem. Du har resurser om du bara tror lite mer på dig själv.

koffien = hyper tjej

hej hopp alla glada.
sitter äntligen i  sängen och chillar fast det gör jag egentligen inte...:) skola och skola........ dööör utav skolan. LES LESS LESS vill ha LOV! men får det om 3 dar:) hmmm niceee :D
Iallafall var på jobbet idag, mycket roligt som vanligt. sedan red man ut med lena,helen och vickan på en härlig kvälls tur runt hemmanet det var mycket mysigt. lilla cindy skötte sig utmärkt som vanligt.
Men iallafall kom på en grej.  att jag kan vara ganska munter men ändå inte, eh idag drack jag nog för mycket kaffe på jobbet, kunde verkligen inte sluta leee eller skratta!! är de normalt? iallfall inte för mig.....:) men HAHAH thats life.
en mycket morgon trött tjej på denna bild idag:)
Kram Mall

long weekend

Hej hopp alla glada
Hur ska man säga detta då, eh det har varit långt helg. vi harhaft drygt 5 dagars ledig ifrån skola
men ska sammanfatta dessa dagarna så mycket jag kan.

Torsdag.
tävling uppe i härnusand, hyfsat bra för mig och fisen men är nöjd, sedan så kom njurundas Div 3 lag 3.a så det var super bra.
Sedan på den kvällen satt jag och fell dygnade med att se The hills serie 1 och 2.


Fredag:
Sov bort hela dagen typ för var så himmla trött plus att  vi hade varit uppe tills 8 på morgonen... inte så värst bra men iallfall tog hand om mina småttingar.
Sedan drog jag och fell in till stan för att gå på bio, vi tänkte se the Hangover part two" men det var fullt satt" ( citat ifrån arbetaren), Så vi snurrade runt lite i stan och var på väg hem men innan vi lämnade staden hoppade vi av och gick på Fast and furios 5 ( så himla braaa!!!)
när vi hade laddat hemma hos mig ( mall) så kunde varken jag eller fell sova  så vi satt oss på balkongen men då råkade vi få lite besök, mer tänker inte jag berätta.

Lördag:
Så var det ganska chillit, men jag och fell hade inget att göra så vi slog på en film, sedan gick jag, fell och vickan ner till ljungan där vi badade ( mitt första dopp) det var faktiskt skönt men det tyckte dock inte dom andra två, så det vara bara att ta sig hem igen och chilla.
När vi kom hem till mig igen beställde pizza och slog på en underbar häst film som jag inte riktig kommer på namnet. sedan var det stallet och red lill fisen ut  med fell och helge.
Söndag:
Denna dag har varit ganska slappt, åkte ut till stallet för att knäppa lite kort på njurundas hästhopptävling som var mycket intressant, Efter att den var klar så red jag lill fjärten ( breeze) och vickan tog en härligt barbacka tur på cindy.  Ritterna gick super bra. är jätte nöjd. Men efter stallet drog jag och vickan hem till mig pch slog på filmen rio, som är awesome. Sedan kom fell och lite senare drog vickan in till stan. Jag och fell satt och bara tjafsade om allt hehhe på skojj ofcourse men sedan så slog vi på Limitless. DEN  ÄR AS BRAA!! huvudkaraktären är så himmla bra och så snygg skådis.
Men nu ska man nog ta och sova, ska jobba imorgon:I ska bli jätte roligt
Pöss och kram Mall

HAHA!

Just nu är jag med Malin... Hahahaha! Orkar fan inte!
HAHA!
Puss
/F

Stallet!

Nu ska jag skynda mig ut i stallet och rida Helge. Sedan blir det en massa fix inför tävlingen imorgon och jaa... Vi får väl hoppas på att det går riktigt bra!
Jag har liksom sagt till mamma att om jag vinner imorgon ska jag köpa en tårta till mig själv. Det vore så roligt att vinna 3/3 starter liksom! Fast man ska inte hoppas på för mycket! Det är många duktiga ekipage med och Helge är fortfarande väldigt oerfaren och man vet faktiskt inte. Det kan ju gå åt skogen också! Men förhoppningsvis gå det skitbra!
Jag ska i alla fall försöka kvala in till 6-års championatet som går i falkenberg. Det vore så kul att rida det på honom och jag tror faktiskt att han har en riktigt bra chans! Fast det kanske jag redan har sagt femtio gånger...
Hunken vilar lite just nu eftersom en homopat (eller vad det nu heter) har fixat lite med honom. Han ska stå i två veckor! Fattar ni!? Två veckor!? Ajaa! Nästa tävling med honom blir i slutet av juni vilket är ganska långt!
Foto: Sandra Holmsten
Söt han är Helge!
Puss
/F

should i quite or just shout out loud?

hej hopp alla glada.
Sitter nu och pluggar psykologi.. det är väldigt roligt i småa mängder eller kanske inte ens det. Men iallfall denna dag har varit så himla onödig, dum och ja mer eller mindre IDIOTISK!!. kunde lika väl ha sovit.
Malin ( ingen sömn)= en mycket aggressiv, känslig och bitchig typ. Inte OK!. Men iallafall, ska nog göra klart rapporten och fortsätta framåt med allt det här med läxor...:O
går på knäna snart,
Btw jobbet var as roligt i natt, mycket skratt och pinsamheter säger  jag bara. Jag ser och hör allt. Pass på bara.
syns snart,
kram en trött tjej.

RSS 2.0