Längesedan

Hejsan hejsan, 
 
Ligger just nu i sängen och kollar på Jersey Shore....typ mitt i natta..känns ju så där. Men har typ vänta på mitt dygn och verkar inte OK!!
Men jag gör jue inget speciellt men blir så lätt förkyld när jag inte sover ordentligt elr sov så har redan fått munsår och det är ett varningstecken plus hela jäkla ryggen är öm...så kan få någon slags influensa/virus shit nu innan jul.....SÅÅÅ BRAA.
 
Iallfall så dessa daar (söndag,måndag,tisda) har jag hjälpt felicias kusin (michaela) med matten. Alltid lika roligt att kunna hjälpa folk. När man får gå tillbaka i matten är ju fasiken underbart för man ba " DETTA KAN JAGG"
 
Nu är jag as trött såå slutar skriva fast jag egentligen skulle skriva mera.
Just nu i söndags var jag och micha på "hobbit" tyckte den var as bra jag, den hade samma känsla som saga om ringen men ändå inte samma tänk men kanske va de som va tanken
Pössi 
mall

Bakeri

Hejsan alla glada.
Idag är det egentligen den 12 dec men tänkte berättat att den 11 dec som var igår så bakade jag hela dagen. Speciellt julgodis!! Såå gott de var och jag är ett geniii, kunde inte lyckas bättre.

Men har knäppt lite kort och sånt men orkar inte lägga upp det nu tror jag eller vi få se, kanske men det lär vi väl se men iallafall inte i detta inlägg.

Nu ska jag see på Svamp bobfyrkant på Mtv:D det är alltid klocka 23.55 till 01.35 elr något:D
Så har blivit en vana nu men känns lite sådär faktiskt menmen.

Kramis
Mall

bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Tuff to be a grown up

Hejsan.
 
Sitter just nu o ringer massor med samtal som måste göras, fixa med försäkrings kassan. Eftersom jag är sjukskriven kan jag inte jobba precis fast jag hade velat så man kan göra något på dagarna istället för att bara sitta stilla eller göra sina små saker med knäet (hemläxa).
 
Iallfall så är det jobbigt att växa upp, betala räkningar...söka jobb och ändå försöka leva sitt liv liksom som man gjorde förut. Man tänker faktiskt mera ekonomiskt nu, spenderar inte all pengar på en gång utan funderar om det är ens värt att köpa denna nya grej elr inte istället för att impulsiv köpa som man gjorde förr. 
 
Plus måste man se hur sina hästar får motion osv, se till så man inte sliter ut sina föräldrar eftersom man inte kan göra något liksom. Så  jag har städat huset idag, fixat med disken och jaa kan bara göra det jag kan just nu för har en sån jävla ångest som ingen kan beskriva........och hatar verkligen den känslan...vill fan få borten men den lär väl aldrig försvinna ...inte efter denna skada liksom. Mina ärr har ärr! 
 
Iallfall så hatar jag att växa upp, känner mig inte redo fast på ett sätt gör jag de. Vill flytta med man tycker inte att det ska vara så svårt. Man måste ha jobb, en plan helt enkelt...inte bara att flytta. Du måste nästan ha en 
  • Plan A
  • Plan B
  • Plan C
 
för att vara hundra säkert innan du flyttar. Och sånt är skit svårt. 
Och nu har man inte ha pluggat i ett halvår typ så känner man den ångesten börjar krypa fram, kanske man ska ta tag i pluggeriet. Så man får en ordentlig utbildning istället för att slappa liksom.
Sedan borde jag ta tag körkortet, det är plugget o några lektioner kvar! såå borde fixa detta innan nästa sommaren! fffan nästan 20 o inget körkort! INTE OK.
 
Sedan det dära med Universitet! ska man flytta elr plugga hemifrån elr något sådant?
Allt så mycket som snurrar i huvudet just nu. Kanske man ska plugga klart o sedan resa osv eller jobba ett år och resa och sedan plugga...känns ju skönare att få klart plugget.
 
Men nu har jag gjort klart en sak som skulle ha gjort för länge sedan.
Nu ska jag fixa andra saker.
Kram
Mall
 

I'll shut up and carry on

Hejsanhejsan alla glada.
 
Ja vad ska man egentligen skriva? flesta bloggar man läser skriver typ" detta har jag gjort, detta kommer jag göra osv" men det jag typ inte skriva eftersom jag gör typ inget. Sitter eller ligger ner, kanske hoppar runt i huset med dessa jäkla kryckor.
 
Kan säga det att mitt liv var att rida 3hästar daligen, ta hand om stallet oså. Det gick mina dagar åt..om jag inte gjorde de va jag hos kompisar eller motionerade, alltså jag gör ingeting...det är nog det som mest tär på mig.
 
Märkte faktiskt att första veckan gick bra då var jag motiverad att det var okej osv. Nu 2 veckor senare är jag nedstämd känner inte för att göra något alls, SÅÅ LEE.
Vill bara springa,rida o rida och bara gör de man vill!! Har redan haft ett jävla år där jag var tvungen att ta de lugnt pga av knäet..jävla skit såå drygt 2 år ska jag inte få göra de jag vill.
MM Livet är bara för underbart!
Åh då tänker ni...hmm det är väl bara att köra på...nee verkligen inte kan jag säga. För att ha jämt en jävla känsla att nu går benet av elr att de värker som helvete.....såå fine säger bara trya de!!!
 
ajaa nu ska jasee film elr nått elr kanske gå o döö who knows?
 
Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny, consume you it will.

RSS 2.0