gott nytt år

hejsan
sitter hos michas  kille vid namn marcus. sitter o ha vÄldigt trevligt skansart dra ner till stan o ner till krogen.
ha en fortsatt trevlig kvÄll
kram
mall

Dax att möta kudden

Hejsan
har sett en otroligt bra film vid namn fright night. mycket bra colin farrel gör karaktären as bra i filmen. Jäkla badboy han är! mums.
imorgon är den nyår det ska bli kul.
nu ska jag knäppa kort på ringarna o sova
adjö
mall

Horribel bosses

Hejsan
Har precis sett den bland roligaste filmen i år! den heter Horribel Bosses. Tror jag skrattade ihjäl mig fast det brukar jag göra jämt men denna film älskade jag verkligen, trodde seriöst den skulle vara tråkig för hade sett trailen men faktiskt tog den mig med storm.
Så det var fasiken en bra film för ett bra år.
NI måste se den.
Nu ska jag nog se en skräckis.
Kram mall

I det tysta

Hej hopp igen.
På resan hem idag satt och lästen en mycket hemskt bok som heter " I det tysta" skriven av vickey Jaggers. En bok som är baserad på en sann historia, det handlade om en tjej som vid 12 års ålder blir våltagen av sin egen storebror.  Ifrån hon är 11 år o tills lever hon i rädlsa för att det ska hända samma saker om och om igen tills hon tar eget beslut.
En mycket bra bok, men som sagt det finns många likadana men har aldrig läst en sån här bok. Men den tog mig med storm, satt drygt 10h med boken. Kan säga att den är ingen som blir lätt påverkad eller börjar tänka för mycket, men den är nyttig att läsa för man inser att sånt här kan hända vem som helst. Men stå ut och kämpar, det är det som tar mig med storm, att dom orkar och vill fortsätta.
Den får en 3 av 5 solar.
Kram

Hemma igen

Hóla
Sitter just nu framför datorn o kollar igenom facebook och snacka med folk. Har verkligen fått laddat upp mina batterier det behövdes kan jag säga. länge sedan jag fick göra en riktig slapp helg! Älskar verkligen de, ingen täckning ingen riktigt internet!
Det känns att vara utomlands, ingen får tag på en!!! ME LIKE IT. men det är klart att man saknar polarna men skönt att bara få släppa allt, kompisar, skolan o stallet. Men nu börjar allt igen. Känner lite ångest redan nu.. HAHAH eller inte.
Men bara att packa upp allt, o kanske spelar lite Wii och sätter på en bra film eller lyssnar på underbar musik.
Men iallfall nu är mallooo hemma igen.
kram

Frammee

Hejsan hoppsa fallerallae ra

Sitter just nu hemma hos kuinerna persson, ska väl snart soova. Mycket trött råkade bara vara upp till 3 på morgonen. Och har nu åkt bil i ca 10 h -.- så rumpan är typ borta.. känner inte av den iallafall

kram
Mall


Looov.. elr hur var de?

Hejsan alla ihopa
Sitter och håller på att packa inför resan.... känner mig så jäkla o inpserarad att fira jul o hade bara helst varit hemma o stängt in mig i min lilla bubbla.
Skolan är snart slut.. har en mega uppstas som ska in imorgon.. internationell ekonomi... inte kul ska börja nu lär vara uppe hela natta men aja få sova sedan.
Idag gjorde jag ett prov där typ läraren hjälpte mig?? Jaha äre ett prov då? eller vad äre, iallfall så fixa de utan hans hjälp egentligen... dum lärare. Sedan gick jag på stan och handlade julklappar, fasiken kommer aldrig köpa julklappar så här sent igen, det blir bara spontant o dyrt men vissa är faktiskt värd det, tycker lilla jag.
Sedan ut till stallet red fisen, hon var lite spänd men fin ändå. Hem åt, städa o fortsätte plugga, sedan hem till farfar o var sällskap. Sedan hem till mormor och var social där. Hem klädde granen, slog in packet, städa mera sitter nu o gruvar mig för plugg.....
Men imorgon ska ja ut tidigt o rida sedan åka...
Ska sitta i min härliga zipperall som jag köpte ifrån ABC-gruppen, bästa köp ever!
Kram till nu
btw älskar denna låt Angels and airwaves- Distraction o Do it for me
"Like the shit that was said
I can't take it that well
I give and I give and I give and I give and I'm still
Lost and hurt and bone thin from the love that's been starved
I know it got close but I'm sure it's too far"
Tjejen men koll...NAT
Kram MAll


Det snöar

Hejsan hoppsan,
Sitter nu här igen o skriva på denna skrynkliga blogg. AH skojar bara. Men iallfall så idag på skolan hade vi julmys ( inför studenten) var skitroligt men jätte kallt, stod i min convers...-.- bra malin bra .. elr inte.
Sedan hade vi svenska tal (eller iallfall jag) gick bra men sa typ inget det jag skulle säga konstigt nog men läraren sa att det var bra.
Sedan hem o skulle sova en stund men gjorde inte de för blev upptagen eller något kom inte ihåg var för trött.
Iallafall så åkte jag ut senare ut till stallet och red fiso, fasiken vad hon har blivit duktig.. älskar verkligen den ponny synd bara att jag inte får tävla mer, men träna är OK ett tag till.
Sedan hem och plugga FEC ( företags ekonomi C ) mamma förstod lite men det gick bra, vi lärde oss båda mycket och skönt var väl de. Så har prov imorgon.
Shiiet imorgon blir det en jobbig dag, först skola, sedan stan ( köpa julklappar), stallet ( rida), Hem( plugga, städa, göra julmys m.m) kommer lätt vara dööööööd inför resan.....
AJAAA thats life, man måste leva dagen som den kommer. orka stressa orka planera just nu i detta tillfälle fasiken har hara ett halv år på mig att leva liksom skollivet! ska njuta o ta dagen för vad den är!
KRAM o PÖSS

Snart såå

Hejsan alla icke läsare
Sitter just nu på Naturkunskapen och ska göra klar en inlämning. Känns så där men wtf ska man göra åt saken. Bara att görat för att klara dessa sista 6 månader.. SHIET 6 månader kvar!! ska hinna köpa student klänning, boka frisa m.m
Snart ska jag dra ner till stugan ( blekninge) känns jävligt skönt, få lite semster några dar. kommer sakna hem på en gång till kompisarna och hästarna:) kommer inte får göra min årliga julritt...;( känns så där eftersom fisen är min fis! Sedan har jag inte fått någon julkänsla alls men mamma o pappa har köpt hem julklappar så  börjar bli nyfiken! hiihi trodde jag skulle vara depp men inte, tror det har ändras en hel del.
Iallfall i helgen skulle jag plugga en hel del.. gick de NEPP. Satt igår och skrev klart mitt svenska tal och svenska Pmet, kände mig ganska stolt. Talet är as långt så måste läsa o läsa o läsa hela dagen låång. Sedan idag ska jag dra till elin och baka julgodis för vi ska ha någon julmys imorgon på skolan!
Just de är less på skolan! har ett prov kvar i skolan o det är på onsdag ( FEC) o muntligt imorgon ( svenska) känner mig inte laddad men EHH det får gå som det går.
Nu kommer läraren...;(
Måste dra Pöss o kram
Mall
Ps kolla in min UF-företag ww.tredjering.weebly.com ( finns skit fina ringar)

ever if she falls in love

Hellu my lovley friends
tänkte bara säga att jag har fallit in love men tänker inte säga i vem! ingen som vet inte jag heller men HAHAH
kram
Mall

lööördag

yoyoyo macka floow
Sitter just nu och skriver detta urlulliga inlägget, ska faktiskt dra mig till sängs.. tråkig jag vet men fuck you.
Iallfall har pluggat matte c hela dagen, helt slut i huvudet... det märkte vissa fasiken vad man kan skratta åt ingeting alltsåå...
Sedan när ja kom hem var jag typ dööd, men drog mig i axlarna och vidare till fellster, var hemma hos henne en stund, hahaha bara prat och skratt:D alltid lika roligt :')
Sedan fick hon följa med mig en bit poå väg hem.. är rädd för våldtäksmän.. HAH nee skojja bara, alltid trevligt med sällskap. HAHA fasiken, vad man kan prata om visa saker kom jag på nu. Men as roligt
Nu orkar jag inte skriva mer klockan  är 1 skulle sovit nuu men aja
PÖSS
MAll

Helvets väder!

hejsan hoppsan
Sitter pÅ bussen som  tar mig Äntligen hem... alltsÅ har ni sett vÄdret ute eller? klart ni har och ni kÄnner likadant som jag!! ****** vÄder.. Är det verkligen sÅ svÅrt fÖr vÄdret att bestÅmma sig fÖr ett vÄder??
antagligen Är de varmt o skÖnt eller sÅ Är det snÖ
och kallt!! orkar seriÖst inte med jÄkla blask vatteen, fasiken det Är nÄst som man fÅ hÅa gallonbyxor och gummistÖvlar.. det Är tydligen eftertraktat i st
ockholm men dom Är konstiga ocks
men stockholmare Är konstiga...  sÄger jag som kommer ifrÅn vÄsternorrland. iallfall snart framme dÄr jag ska hoppa av, kÄnns sÅ dÄr hadehellre betalat extra fÖr att bussen skulle Åka hela vÄgen till stallet, dÅ hade min dag rÄddas!! haah lat ja Är men det År sÅÅÅ blÖÖÖÖt.... ska rida fisen i ridhuset idag, ksa nog arbeta pÅ mjukgÖrande
hahahah serre ska lÄtt flytta till ett varmare land utan snÖ, gifta mig riktgt o resa till aplerna eller Österiket, haah man kan jue alltid drÖmma eller vad sÄger ni??
nu Är vi i kvissle drygt 4stationer kvar tills jag hoppar av.... lÄr gÅ hem ocksÅÅ menehh inga problem de heller bara att bita ihop
pÖsspÖss mall

too cool for school

Hejsan hoppsa fallareralle ra!
Sitter just nu på skolans biblotek och chillar runt. Egentligen ska vi börjar 10.00 idag men jag måste göra ett prov så ska gå bort till läraren kl 9 ungefär. känns ganska drygt att sitta på skolan när man egentligen inte behöver.
hahah gud har egentligen inget ordentligt att säga förutom att jag snart slutar skolan om ca 2 ½ vecka.. SHIET sedan har man bara drygt 5 månader kvar i skolan innan STUDENTEN! känns inte rikigt det där med studenten, trodde seriöst att man skulle aldrig nå till den ordet.
Men det ska bli grymt skönt, får jag hoppas?! man blir fri men ändå inte, man ska egentligen fortsätta plugga... få se vad man göra! har ju alla lov att fundera och sånt.

Nee nu ska jag plugga lite natur innan jag går -.-
Puss o kram plus nyp i stjärten ha é gött
Mall
uttråkad tjej eller vad?

andra advent

Hohohoho hejsan.

Idag är det den andra advent.  Det har varit en mycket kall dag... isit och 0 gradit. Idag har det varit en mycket pulsiv dag egentligen, hängde med fell och michoo till birsta. Köpte egentligen inget förutom en till body butter med cocos lukt ( favvon). alltid lika roligt att gå med fellster på birsta, man får mycket skratt och för mycket tårar som rinner ner för kinden... :') och minnen som berättas.
iallfall så träffade vi många trevliga personer på birsta.. helt otroligt vad folk det kan vara på en söndag och på andra advent desutom.
När jag var på väg hem vare bara att dra på sig ridbyxerna och vidare till fiso, red men det gick bajs... känner som en jävla dålig ryttare.. som vanligt, men mitt fel som alltid tydligen, kanske man ska sluta roa sig och fokusera sig på hästarna igen, hmm känns som det men inte lätt när man har fått en klacksparck i arslet för att roa sig att sedan dämpa sig... HMM hur gör man?!
Snart jullov, har drygt 8 stora grejjer som ska göras inom skolan.. kommer lätt gå in i väggen innan detta är klart....
Men nu ska jag göra mig klart och skriva i dagboken. hehehe mer minnen måste kommas ihåg och bli ner skrivna plus känslor!!!
Btw. min helg har verkligen varit fullt ös medvetlös.. ligger på sängen medvetlös just nu!
Kram på er

Allmänt roligt!

Hola chicas y chicos..
den 3 december( sent inlägg)  var jag hos felicia hela dagen. Ja som sagt i det andra inlägget så hade jag varit ute, men det var skit lätt att vakna.. fast av alla bravaderna som hände den natten .. pust. Men kände att mitt ben var så fruktansvärt fuck up... konstigt... av all dans o hopp o skutt.. men men, jag tog mig till stallet red hjärtat drygt en halvtimme.. inte bra. Sedan köpte jag en hockey biljett till timrå-brynäs. Vidare till felicia och åt mat.
Ja som alla vet så vann timrå med 3-1, skita nice, inte för att jag förstod av vad alla i klacken sa efter att domarna hade dömt fel och bläbläöbkbö. alltid lika roligt att stå i klacken, dem har värsta gemenskapen med laget. Men man får höra ett och annat som man snappar upp fort hehehe.
Ialldfall medans jag och felicia väntade på att våran chaffis skulle komma, så kom det två fulla killar, lova dom var så fruktansvärt fulla. dom visste varken in eller ut när dom kom till oss.Men fulla personer är skit roliga, dem visar verkligen sitt rätta jag ungefär.
När vi kom hem till fell, så blev det att fixa fram chips o dipp. Gott var det, längesedan var så gott. Iallfall vi skulle se wall street 2, eller jag skulle men råkade lägga huvudet på en kudde och opps Malin råkade typ somna, hörde med jämna mella rum hur fell ba " malin sover du?!" jag sa" neee... snark"
det blev en mycket tidig kväll
// mall

Julmysigt

Hejsan hoppsan,
Idag är den 2 dec ( sent inlägg) eh måste berätta att skolan var bajs, plus hade sträckt mitt fina knä igen!! fast nu är det svullet o gör forbannat ont.. har lätt sträckt varje muskel i knäet.
kändes så där men men, hade bara två lektioner den dagen, sedan drog jag och bara vilade mig och badade faktiskt!! händer inte ofta men kände verkligen att göra det då:D
Men iallfall senare på den kvällen så hade jag blivit bjuden på julbord med sommarjobbet jag hade arbetat för. det var uppe på norra berget, skit mysigt och det fanns för mycket mat.. var lätt mätt efter drygt en portion!! fail av mig.. iallfall så var det good mat, mycket trevligt sällskap ( som vanligt ). Kan dock inte skriva allt som hände.. det är alldelens för mycket, men kort fattat kan jag att vi drog ner till staden sundsvall och o jaa gick på ganska många barer .. HAHAHAH det fruktansvärt roligt, kunde lätt inte sluta skratta ett tag för det var ganska komiskt, på ett bra sätt ofc.
Säger bara att om man går ett härligt umgänge som tycker det är roligt, och man är så själv jaa vad mer behöver man säga då?! tiden flyger iväg bara... när man har roligt  går tiden fort.
men stackars mamma som fick skjusa hem mig o några till, det var ett jäkla liv i bilen. Plus det var otroligt synd om fell som  blev väckt runt 3 på natten och sedan fick höra mig skratta o fnittra och prata.. hmmmm hur bra de egentligen?!
haha roligt vare.. minnen .. Jaa.
kram mall
ahha jaa bilden säger allt!!

grisit...

Hejsan hoppsan.
Längesedan jag bloggade men har faktiskt gjort helt otroliga saker denna helg. men det kommer i dom andra inläggen.
Men detta är ifrån torsdag 1 dec. Då hade jag as tråkigt men var illa tvungen att plugga men pallade inte, så städade rummet. det så förjävligt ut i mina ögon så klart. iallfall på dagen hade vi inga lektioner så jag, micha och elin drog in till birsta för att handla till Uf.mässan det blev en hel del, så var ganska nöjd efter att ha burit med krafs.
iallfall städa rummet, tog hela 30 min....;( men kanske man ska hålla rent i fortsättningen.
bilder kommer här..
Förre

Efter


Säger bara skillnad!!
Kram

RSS 2.0