Övergiven

Hejsan hoppsan.
 
Ligger just i sängen och ska precis slå på The Hangover part II ( har redan sett den) och käka godis öhöhöh känner som jag är förtjänt det idag. Ops!
 
 
Iallfall så är jag helt slut i hela kroppen, har faktiskt jobbar ...oowow säger ni då! är faktisk arbetslös men iallfall så jobbade jag på stallet, började klockan 06.00 och slutade 15.00 typ.
Under den tiden har de varit full medvetlös, hit och dit med hästar, ridit, mockat, fodrat, gått med hästar och sedan varit hos sjukgymnasten ( själv) tillbaka till stallet och fodrat hästar. 
 
Idag när jag red puttelutt trodde jag verkligen att jag skulle döö, han var helt otroligt galen pga att det blåste o vi gick där det var helt otroligt galet...han var galen men snäll sedan.
höhöh.
 
När jag kom hem sedan så hade jag inte ätit något och frös om mina små fötter, så jag värmede en stor mugg med choklad och gjorde några mackor. När jag kom upp på rummet och tänkte " äntligen får jag vila" i samma stund stormar mamma in och lägger sig på min soffa där jag skulle vara o " blablalbalblablalbalblalablba" ja ba" mamma jag är as trött, slut och orkar inte nu" hon ba" hmmm aaa blalbalbal du malin din rum är stökigt!!" ja ba" MAMMMA UT" det är första gången jag ha sagt så till mamma att hon ska dra ut ifrån mitt rum men jag var så slut.
 
Sedan slockande jag lika fort jag la huvudet på kudden på soffan.
 
Nu ska jag see The hangover part II men först lite The office avnitt 
Pössi
Mall

Now or never!

Hejsan, typ!
 
Har ni tänkte på de att varje person eller visa iallafall skriver typ hallåå...tjena, ähh jag gör det med, det låter så skitfult bara....weird.
 
Iallfall så kan jag verkligen sova, hatar sånt men vad fasiken liksom. Man ska sova nu och inte sedan! klockan är halv 2 och är inte ett dugg trött.
Imorgon eller idag ska jag träffa michaela på stan för vi ska på  Arbetsförmedlingen YEAH! go us, nemen det måste fixas plus tänkte fixa lite andra saker oxå som att köpa ett nytt bett till pilot pga att träningen i helgen konstaterade vi att han måste ha ett tyngre bett där han suger tag om och jag får ett bättre stöd i handen ifrån honom.
 
Men imorgon har faktistk jag en ridfri dag ....woopwoop och då tänker ni HMM men när man rider så jobbar man inte med kroppen utan man sitter jue bara...öhh nej så fel. Man jobbar med hela kroppen alla muskler används mer eller mindre speciellt magen,ben, rumpa, rygg, armar osv tänkter skriva visa men slutade med typ kroppen iallfall!
Så har ridit hela veckan på två hästar typ och snart blire 3 så kroppen är lite slut..men ska inte klaga.
 
Sedan kom jag på att det är verkligen dax att fixa med min form på kroppen, tycker jag har fallit ur totalt har värsta tjocka magen och för rund om huvudet ( dubbelhaka) hatar det verkligen för jag är inte bekväm i form just nu, men aalla man känner och säger detta säger ofta " nemen neej du är inte fett" men egentligen är det ju sant det man själv känner.
 
Nog om man är typ anorexia fall men det är inte jag och förlora visa kilo gör verkligen inget och det behövs. Eftersom jag inte trivs i min kroppsform...känner mig ful och tjock + äcklad av mig själv såå inte konstigt om man inte ha kille eftersom man tycker att man är äcklig själv.
Har ett vis mål med kilo och tänkte börja verkligen imorgon, dock tänkte jag börja utan dieter för det förstör bara kroppens upptag av näring osv, tänkte mera typ inte äta! nee nemen tänkte väl typ minska ner portioner äta nyttigt mycket frukt och protien mat, mest omättat fetter. 
 
Om ingen visste det redan är jag en riktigt socker råtta, älskar socker specielt coca cola och mamma har sagt ett ex antal gånger att jag måste sluta dricka det men det är jävligt svårt, men nu har jag kommit till en punkt där jag måste sluta! eller mera trappa ner och kanske bara äta sånt en gång i veckan oså kanske det förvinner helt och hållet. Kross you fingers for me?
 
Så min plan var eftersom jag inte riktigt har råd eller lust jue nu att gå på gym, så detta är min plan:
  • försöka göra morgongympa
  • och kvällsgympa
  • plus vara ute gå i ett ganska högt tempo minst kanske jogga( beroende av knäet)
Har sett ett mycket bra träningsövning som bara fokusera sig på magen, och verkar as bra så vi få väl se.
 
Som sagt är lite handikappat pga utav mitt framme korsband är av plus att jag har menisk skada dvs små flisor som gör att det blir kraftiga upp hakningar som gör *****' ont och gör ofta att knäet svullnar upp men tror jag sätter på back on track skyddet så brukar det fixar sig.
 
 
Men vi få väl se hur detta fixar sig, tänkte mitt mål att jag skulle vara klar på 2 månader på det jag vill men lär jue inte gå...:/ man kan jue alltid hoppas och om det blir resultat kommer det bilder före och efter.
Nuu blev jag as hungrig men bara att dricka vatten vid såna tillfällen:D
 
Pössi mall
 
 
 

It will never stop

Hejsan, 
idag är det torsdag och snart är det helg! yeaaah.
Idag har jag inte gjort något mycket, varit ute i stallet o gått med fisen som var otroligt pigg. blivit förbannad på folk inom bords som fanns på stallet.
 
Sedan drog jag med fell på hockey.  det var troltigt roligt dock förlorade de timrå....ovanligt. men vi hade roligt åt allt folk och pratade minnen, träffade denne.
 
Kom på när jag satt där att livet går alldelens för fort. Jag vill ta det lugnt och ha roligt men allt händer så fort, saknar visa saker o personer...helt sick när de var ett tag sedan nu men faan vad jag saknar personer inte OK.
tror jag måste höra av mig till dessa för att känna denna känsla jag kände då.
 
vill ha en stor bamsekram...behövs verkligen!
iallfall så ska jag snart operera knäet...men inte än det ha gått ca 1½ månad sedan jag var hos ortopeden... suck men ajaaa.
Nu ska jag sova, lång dag imorgon.
Pöss 
Mall

Islandsresan

Hejsan igen.
 
Tänkte berätta varför vi åkte till Island med familjen. 
Ja kortfattat så åkte vi ditt pga utav att pappa fyllde 50år ( min gamla farsgubbe) iallfall så när han fyllde 40 så åkte vi till kreta för att fira hans fina dag.
 
Men vi tänkte göra samma sak, speciellt för att det är roligt och att det har varit ett mycket jobbigt år för hela familjen.
Men lilla farsgubben skulle först till kroatien med jobbet för ha lite semester, så vi hade islandsresan som en hemlis för lillpappsen.
 
Det var otroligt hetiska dagar med att skaffa hästvakt,hundkvakt o husvakt men tillslut gick allt bra. 
Samma dag när vi skulle åka så var han jätte spänd. 
Han trodde verkligen inte att vi skulle till island om vi säger så.
 
Resan ditt gick as bra, och måste säga det att Island är ett mycket dramatiskt ställe. Om jag säger så här så kan man nästan tro att man filmade in alien filmer osv på island för det bor inte så mycket folk där och är ganska ödet.
Fick veta att det bor ca 200 000 personer på hela Island och Island är 3ggr större än Danmark. såå det var ganska ödet.
 
Vi både i Reykavik (rökvik) en mycket fin stad men de hade inte någon riktigt stil över staden. Men vi var ute och åt varje kväll o de var bara lyxmat för bra pris det vill säga.
 
Så här såg våran vecka ut.
 
Onsdag- Kom ditt, checkade in på lägenheten och sedan ut o fira pappa.
Torsdag-  Var på valtur och fick se vitval, delfiner mm, sedan hem vila och sedan ut o äta igen.
Fredag- Hyrde en bil och åkte runt, var på ett kraftverk,såg en geijser, och största vattenfall och var även vid kontinitalsprickan.
Lördag- Gick på stan en stund och se vad de hade att bjuda på, även åkte o kollade på deras nybyggda kyrka ( skitful) Sedan åkte vi till islands längsta vattenfall, sedan beställde vi hem pizza.
Söndag- åkte vi och kollade lite olika saker, lite fiskbyar, klippställen och även ett annat ställe vid kontiniatlsprickan.Slutade dagen med att bada i varma käller dvs The blue lagoon. as skönt vare. Sedan ut och åt o innan vi skulle hem fick vi se ett underbart norrsken.
 
Man kan jue säga att det var en underbar resa, man fick se otroligt mycket. Så men det luktade fis överallt pga svavel. Det gick lösa lam och islandshästar överallt desutom. 
 
nu kommer det bilder, pöss
detta är bara en del av bilderna, 
men orkar verkligen inte mera.
Pössi
Mall
 
 

R.I.P Rufus

 Hejsan hoppsan
 
Nu när man har smält det mesta fast  det är fortfarande jätte jobbigt så Tisdagen den 16 Oktober fick vi ta bort våran älskade hund.
Det hände så snabbt, vi (familjen) kom hem på måndagen efter en mycket härlig resa igenom Island. när vi kom hem insåg vi att hundens mage var alldelens uppsvullen. 
Så mamma sa att hon skulle in till vetrinären dagen där på.
 
Klockan 10.00 så ringer pappa" hej, vi fick precis veta att hunden mår inte riktigt bra, han har vätska hela lungorna, magen och hjärtat. finns även en risk att det finns tumör på hjärtat" 
Först troddde jag att de inte va sant, att en älskade djur kan vara så pigg men ha så ont. De sa att man kunde operera men chansen att han skulle överleva eller operationen skulle lyckas va så liten så det kändes inte rätt för honom att fortsätta.
 
Så vi bestämde att han skulle sluta att ha ont, så han fick somna in. Mamma va vid hans sida hela tiden.
Våran lilla krabbat, älskade hund och lojal kompanion.
 
När man kommer hem väntar man på att en stor hund ska komma fram o skälla varm och vara vid en. Men nu kommer man till ett tyst hus...livet är inte rättvist ibland. 
Men Rufus fick leva 8a härliga år med oss, och nu får han springa på stora ängar o äta hur mycket mat och umgås med alla hundar han vill.
 
Det kommer ta långt tid innan man inse att han är borta, man vill att han ska leva men livscirkeln är inte så snäll.Men alla dör någon gång.
 
en snällare hund får man leta efter, han var så dum snäll så det var inte sant. Bästa familje hunden någonsin. Han älskade att bada o var älskade att söka efter saker och folk. Perfekt hund, stor som en björn och snäll som en mus.
 
Älskade hund, om jag kunde byta något emot att du skulle få leva ett tag till skulle jag lätt göra det. Kan egentligen inte beskriva hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag älskar dig! <3
 

And those days are over !

Hejsan hoppsan alla mina glada.
 
ligger just nu på min underbar säng och skriver detta fina inlägg. höhöh elr inte. Ska försöka att inte göra detta till en mycket tråkigt inlägg  som jag brukar vara en hejjare på.
 
Iallfall så vaknade jag as tidigt men somnade om, och vaknade sedan somnade jag om igen. Så höll jag på tills klockan 10 sedan fixade jag lite frulle, det blev en stor kaffe med knäcke macka...de trodde ni ja! nee det  blev MM´s som låg precis brevid sängen..vilket sammanträffade för socker sugna malin...-.- hatar mig själv:)
 
Var sedan illa tvungen att kliva upp pga utav knäet hade svullit upp och gjode allmänt ont. Så jag satt mig upp och tittade ut på den underbara solen som lyste fint ute men under tiden tänkte jag " faaaan för att ett jävla knä som aldrig blir bra, vill fan motionera"  efter det fina tänkade tänkte jag det kunde verkligen inte bli värre, så smäller det till i foten ( samma ben som knäet som de är fel pä), då kollar jag ner och märker att ena sidan av foten är alldelens röd och ömt, så inte nog med att man haltade pga av knäet så nu kan man knappt gå på höger ben alls....life is good sometimes.
 
Iallafall så haltade jag till sjukgymnasten, gymma på som fan dock gjorde de as ont men vad fan man lever bara en gång i livet och det är då man känner Smärta..iallfall för mig.
När jag knappt kunde gå på varken höger eller vänster ben kände jag att jag behövde mat, så jag gick till ICA och direkt till deras underbar salladsbar. När jag kom fram till salladdisken så såg jag att de hade tacos att erbjuda bland annat. Och jag som älskar TAAAACCOOOS. finns fan ingen godare rätt som slår tacos.
Amen vad tror ni att jag gjorde, typ tog allt tacos som fanns, köpte mjölk till och haltade vidare till kassan. 
 
Åhh vilket bra inlägg säger ni då!
eller inte höhöh.
Sedan direkt till stallet och skulle motionera puttelutt,
 
Insåg precis att detta inlägg är skrivet för längesedan och jag kommer inte på vad jag ville komma med detta men ajjaaa nu ska jag sluta skriva detta inlägg 
Pössi
Mall

Island

Hejsan,
nu är vi tillbaka ifrån island resan!, flyget gick 7.50 enligt islandstid o i svergie va klockan då 9.50 men ha faktiskt varit vaken sedan klockan 2.50 svensk tid.

Men här är en bild iallfall sedan resan.
Pöss o kram o nyp i stjärten!

RSS 2.0