how dear you!

Hejsan hoppsan,
sitter just nu på skolan och ha naturkunskap B! känns så där när man börja diskutera om våra system så vi som människor ska överleva! Känns roligt men känner mig ganska slö!
Jag red imorse med lena och rappepappe med pilot till tallstugan nu på morgonen, kände mig ganska slut i kroppen men det var bara att kicka sig själv i arslet så man klev upp ifrån sängen.
Iallfall det gick awesome, alltid lika mysigt att rida ut när det snöar!
Men nu sitter jag som sagt på skolan, orkar inte....vill inte....varför måste man?
Snart är min gymnasiet tid över, känns piss men ändå bra, men vad ska man göra sedan? det är bara drygt 3 månader kvar! 12 veckor...;(
Nee nu står läraren o disikera en plastdocka .....känns väl så där HAHA B-aktigt eller vad?!
Kram på er mupposar!
btw slutar 16 idag!!!!

Såå trött

Hejsan, chillig dag på skolan idag, iallafall ridit mina två idag såå slut i huvudet, dax att soova:)
kram mall

Underbar dag

Hejsan my lovley readers!
Sitter framför datorn och spanar i sängen, tro fan jag ska somna in för kvällen jag. Sätter på greys anatomy (säsong 8) älskar verkligen den serien! kan inte sluta se...OPS.
Denna helg har det varit mycket stall och hästar! men det är roligt! älskar detta liv,
iallfall så var jag och tränade fisen för en tränare vid namn sonny på timrås anläggning, Stört bra tränare med humör, det finns flera tränare som saknar dem meriterna. iallfall tränade både fredag och lördag. Men jag red piluten båda dagarnarna med! min stall dag var ifrån 6 på morgon till 8 på kvällen:)
Sedan idag red jag och felicia ut med bushästarna! shiet fullt ösmedvetslös ungefär. Så nu är jag ganska mör i ryggen och huvudet, men skola imorgon YEAH (vill hellre soova). Heheh ny underbar vecka framöver! så det kännst underbart.
"When something's right, then something is worth to die for"- the sounds
Nu ska jag soova,
Pössi mall

Chill dag

Hejsan,
orkar verkligen inte blogga idag...känner mig alldelens för nere typ.
Nuu bajsa mina vänner ha de bra ett tag:)

Dancing with myself!

Hejsan hoppsan
Sitter framför datorn igen! tänkte göra ett mycket snabbt inlägg för orkar verkligen inte sitta upp längre utan vill sova och bara slappa.
Igår morse var jag uppe vid 6 och idag med! fan vad duktig jag är! så därför slappar jag till ikväll o ser på VD.
Mina hästar har fått ordentligt med motion så de fick ta de hyfsat lugnt idag så det var skönt för de iallfall.
Förut satt jag i bilen utanför Ica och väntande på mamma ( som vanligt) och så slog jag om till rock klassiker, ett måste!.
Och så säger de att det är 80-tals mucis ikväll,  Ja ba " NOOOOOOO" sedan hör jag en låt kanske ca 2 sekunder och så började jag sjunga på dancing with myself. O fan att jag inte hade rätt så vara den oxå! ( ren jävla tur).
Kände ganska grym så sjöng med hela låten, stackars bilarna brevid som fick höra min fina stämma ( NAAT). HEHEEH
Idag på skolan Btw så vi see hur en gris hjärta och lungor såg ut på Naturlabben... kändes så där men det var väldigt intressant ändå.
Nu ska jag stänga ner internet och slå på VD ( Vampire dairies) och somna om igen.
Kram mall
Btw hel ledig imorgon så det är bara att SOOOVAA!

Relaxa

Mitt underbara schemat! 10.10 varje morgon förutom fredagar!
Chill schema!

I hate mondays

Hejsan again!
Som sagt sitter framför denna latdatorn och skriver hur mitt liv ser hur hehehhe life is goood or not. Iallfall idag var det skola och måndagar är bland de värsta fast det egenligen inte är några jobbiga lektioner men ändå! Det är en ny vecka och så. Men som våra förra gympa lärare sa " det är inte långt tills nästa måndag" eller nått.
Idag har det varit en mycket lätt dag. Första lektionen var filosofi ,där vi bara snackade o diskuterade om sinnes uttryck och så vidare. Sedan hade vi ett lång håll så då drog jag och några till tjejer till biteline och åt en härlig pizza buffé ... Ops. Sedan skulle vi ha gympa men och det gick awesome.
Sedan gick jag ut till stallet för att ta hand om de små. Men idag fick de däremot vila. Skönt var de fast det var inte så riktigt kallt så var riktigt sugen att rida men aja de små måste också få vila.
Imorgon blir det två härliga ridturer ( på fisen o putte)
Men  nu är jag hemma och lyssnar på underbar musik. Mamma bad mig precis att hjälpa till att fixa bild på tvn ( tjock tvn) lika bra att vi fixa en plattis snart så vi kommer med i modet och att man slipper springa ner hela tiden.
NEe nuu ska jag plugga rättkunskap!
pöss o Kramiz
M
putte...putte..prutte...bus! (/ pilot)

Easy day

Hejsan hoppsan.

Nu sitter man så här fint framför datorn igen.. hm vart är världen på väg egentligen? visa säger till en värld med ny teknologi och en häslosam miljö men jag säger så här att människan börjar bli latar och latar. Man har slutat att prestera för man vet att man kommer får det bra på något sätt?! Äre inte så mina vänner?
Appel och alla andra företagare kommer göra vardagen mycket lättare med teknologin och annat shiet. Alla kommer lätt hamna i övevikt o sedan dör människan ut ( om flera miljoner år, om ens de !! )
Iallfall jag är nöjd över mig själv att jag inte ha en Iphone elr en Ipad eller så ( men jag har en Ipod). Men ändå livet ska inte vara lätt! Det ska vara svårt för att man ska prestera och må bra av sig själv!. Den känslan att man har varit duktigt är obeskrivlig!
Detta kan dock försvinna om några år! så kom ihåg att gör vad ni kan göra med livet medans ni kan! lev o må bra!
Kramiz
Mall

Spåkulan

God afton Malin!

Passion och glädje förgyller ditt liv och många ler när de ser ditt strålande ansikte.

vaddå? det här leendet ellä?


My loved ones!

Den tiden jag har med er är värt mycket, ingen kanske förstår men ni gör o har alltid gjort.
Ni kommer inte alltid vara hos mig eller på jorden, när ni lämnar jorden kommer mitt hjärta att brusta o aldrig bli sig lik igen.
Den dagen, den otroliga sorgen som aldrig kommer att avta, My loveds ones my heart beat for you until dead do us apart
( malin är på sorligt humör.....)

RSS 2.0