finally home.

Hej hopp alla morgon glada.
ligger just nu i sängen och har precis kommit hem ifrån jobbet, det har bara varit roligt som vanligt HEHEHEHHE, mycket skratt och bara tok.
Men iallafall jobbdagen slutade med en mycket trött malin som hade för mycket skratt i sig som verkligen inte kunna hålla tillbaka, men det är tur att man har bra arbetskamrater som förstår...:D
Så om ca 2 timmar ska man upp igen och ska ut och träna för Sigrid, ska bli skit kul hoppas jag bara får lite sömn så jag orkar själv... :/ knappast troligen.
Btw gårdagens träning gick jätte bra men insåg ett och annat.
Ps felicia ring när du ser detta, vill verkligen veta vad du ville men vill inte ringa nuuu klockan 06.30!!:D
ne nu ska man nog sooovaaa...:D
PÖÖSS

Men babes och alla andra!

Hej på er alla! Eller alla och alla... Nu får ni börja besöka igen! Jag vet att ni saknar mig och så men jag bloggar så mycket jag bara kan. Ibland blir jag bara så upptagen med att skriva autografer till hela världen och jag kan inte säga "ni vet hur det är" för det vet ni antagligen inte. Det är otroligt jobbigt att vara älskad av alla.
Nu sitter jag här, klockan är skitmycket och jag kom nyss hem från träningen med Helge. Han var skitfin vilket var kul! Nu ska jag duscha och sedan sova. Jäkligt gött det ska bli!
Jag hälsar till min bloggväninna Malin! Hoppas allt är asbra och jag behöver prata med dig! Call me!
Puss
/F

chill dag.

Hej hopp alla glada.
Sitter hemma just nu.. jaa egentligen ska man vara i skolan säger visa men vet ni vad!?  JAg ska jobba NATT!! HEHE så himla nice, så glad för de.
Så ska dra ut till stallet och träna för sigrid klockan 3. så himla peppad, tycker inte alls synd om er som är i skolan nu HHEHEHEH ego trippad tjej här.
Kan väl bara säga att dessa senaste dagarna har varit helt galent rolig men inte ska jag berätta något. :)
Så därför kommer mer info imorgon. men några bilder kommer på mig efter gårdagens jobb.
Btw hoppas ni gafv extra många kramar till era mammor eftersom det var mors dag. Det gjorde så mycket jag kunde.
något snygg tjej..... och så var de inte!!:) mer Crazyyyy!!! om jag säger så här på dessa bilder hade jag inte sovit något alls!!
Pöss och kram på er!
Mall

I Will Always Return

Detta är så sorgligt. Det är omöjligt att inte gråta till detta underbara slut. Helt klart det bästa slutet som gjorts i filmhistorien. Kolla och gråt!
Puss
/F

Shopping!

Idag var jag, Elin och min bror på birsta. Jag köpte lite grejer som jag liksom tyckte var söta. Det brukar ju liksom vara så, jag köper lite smått och gott som jag tycker är sött! Jag shoppar liksom hela tiden nu ja! Hihi! Idag köpte jag i alla fall tre blusar, en klänning, ett par skor och en sån där topp/bh om ni fattar vad jag menar.
Gina 59 kr
Gina 199 kr
Sandal
Dinsko 299 kr
PRICE SMOCK FRILL DRESS<br/><strong>159</strong> SEK | €17.95
Sen så köpte jag en sån klänning fast svart som passar till skorna jag köpte förra veckan ( tror det var förra veckan) Ni vet dom ursnygga från scorett!

------->

Dom köpte jag ju förra veckan! Älskar dom fast jag älskar inte att gå i dom.

 

Puss och kramis

/F


Skola eller sova!?

Hejsan igen.
Sitter framför datorn under skol tid hur går de till sig? Jag skulle jätte gärna bara sova och sova men får jag det nej! men thats life. Livet är för kort att klaga på eller oroa sig över det små här i livet.  Denna dag kommer vara drygt, finns så mycket att göra men palla. Eh JAA.
Så när jag kommer hem ska detta fixas.

* Spanska muntligt.
* Filmkunskap
* Geografi
* Psykologi
* Svenska

typ de så här länge :S.
Så det flesta saker som finnsi huvudet får läggas åt sidan tills vidare HHHHEHEEH mycket inplanerad, to much to do!
Nee ska fokusera mera, lyssna på sån bra plugg music så det kan verkligen inte bli bättre.
The show must go on and on!!!:)
btw. gå på pipeline och skrik runt 19.50!!! ett mycket band ska spela då.
// Mall

Jag lever!!

hejhej
nu är jag tillbaks efter ca 3 dagars från varande!! hahah men det är så här att jag har varit på mitt härlig sommar jobb, jag har börja på en fabrik där dom tillverkar pappersmassa!!;) skit stolt. Det är as roligt för alla är så himla glada och roliga, en sån plats man verkligen inte lämna när passet är slut,
Så ska jobba hela sommar, så bli så skönt. Men iallafall denna helg jobbade jag fredag,lördag och söndag NATT! HAHAH det låter as jobbigt men det är mycket skönare!!:) hittils iallafall få se nästa helg hur de blir.
Men iallafall, känner mig myyyyycket trööööööööööttt och ska dra in till skolan -.-!! så tråkigt....:) men aja thats life_ study hard to move foward!!:)
nee men ska inte göra detta utan ska plugga vidare, men höres sedan
Btw. längtar verkligen till nästa pass, är man dum i huvudet då?:)
kram Mall

Stallet!

Ja, vad ska man säga... Jag har i alla fall ett konstaterande, det är att det tar ofantligt mycket mer tid att göra ordning två hästar än en häst inför tävling. Jag började med att rida Hunk lite dressyr medans Helge fick skritta ut. Efter det tvättade jag en massa hästgrejer och sen gjorde jag klart busarna vilket tillsammans ungefär tog 7 timmar. Hahahaha...

Tur att det är mysigt i stallet på kvällen Och jag vill passa på att hissa mix megapol förfest! Älskar verkligen det! Varje fredag är det det som gäller! Inför tävlingarna kvällen innan står man och lyssnar på det och både jag och hästarna älskar't! Eller i alla fall jag...

Imorgon startar jag lb1 på Helgis! Andra tävlingen och vi får hoppas att det går bra! Vi ska försöka rida några la1:or nu framöver så vi kan kvala in till 6-års championatet för ponny.

Hunk och andra sidan går bara la1. Jag tävlar mest för att jag tycker att det kan vara bra för han att backa tillbaka och låta han gå någon lättare klass så man inte pressar på han för hårt. Han är ju trots allt "bara" 8 år. 

Hahaha, småponnysarna! Dom är så söta!





Lite bilder på mitt mysiga stall!

Natti och puss på er!
/F

Helg...

hej hopp alla glada,
denna dag har varit helt undebar, solen har skinnit och arbetet har bara gått åt rätt håll, och massor med skratt och flumml,
så nu väntar man på man och sedan ska man dra vidare in till första dagen på jobbet, kommer bli jätte intressant och hoppas på att det kommer gå bra.
Detta är ett snabb inlägg, vill bara skriva så ni vet att jag lever, fast neee.
och btw bilder kommer ifrån alla köp jag har köpt på stan denna vecka:)
Pöss på er.

Handling!

Nu har jag varit på stan och handlat lite!
Puss
/F

pirates of the caribbean!!!!

Hellu hellu.
om ni inte har läst felicia fina meddelande, men igår var hon och jag på BIO. vi gick på  pirates of the caribbean- strange times. fick den som present utav bästa lilla vännen felicia.
Ska bara säga att det är värt att see denna film fast varken orlando bloom eller kiera knightly är med. Men johnny depp gör filmen så himla roligt, som vanligt. kan bara säga det finns spänning, kärlek, och komedi som vanligt. en underbar film.
Nu ska jag fokusera mer på svenskan......:)
kram Mall

6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Det var längesedan vi var alla tjejer tillsammans! :(

5e bilden: en gammal bild på dig själv.

Hahaha!

4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.

Hahhahaha, bästa bilden jag hittade!

Bio!

Ikväll ska jag och Malin gå på premiären av pirates of the caribbean! Jag har liksom köpt biljetter och så eftersom Malin har fyllt år! Jag tänkte köpa nå mer till henne också men jag vet inte riktigt vad. I alla fall så var jag idag och la undan ett par skitsnygga skor som jag ska köpa imorgon!
Puss
/F

Skola eller sol

Hej hopp alla glada.
Sitter på skola och pluggar som en TOK!! och så gör jag inte de, fast ändå.Har suttit i skolans biblotekt sen 8.45!-.-! drygt som fasiken but thats life.
har varit på mitt fina sommar jobb och hämtat arbetsklädet, det ska bli jätte roligt att börja arbeta, eftersom jag har hört och det verkar jätte intressant.
Men skolan tar ungefär död på en !! så mycket kvar, inlämningar, rapporter, glosor m.m:O döör och döör, fan kommer får slita häcken av mig...
HAHAH men man får inte klaga fast jag har redan gjort hehehhe dumma mig typ. Och längtar verkligen till ikväll men tänker dock inte avslöja vad jag ska göra.. HHEHE mohahha evil meee:)
Btw om ni sitter inne eller är ute så kanske ni inser vilken jävla awesome väder det är i idag:O och jag sitter inne hmmm! hur går de till sig?? tur att man har iallafall solisarna:)
nee nu ska jag försöka fokusera änu mera så ja blir klar med skolan någon gång:)
// Mall

härlig kväll

hellu hellu.
sitter just nu framför datorn igen, och ska sova. kommer missa min fina sovmorgon imörra fast det är detvärt. iallafall i mina ögon.
har varit ute och gått i drygt 1tim och 45 min, så frukansvärt sköööönt, jag tillät fötterna visa vägen och huvudet fick fixa gåendet, så fruktansvärt skönt efter allt med matte nationella som man satt med i drygt 3 timmar:O såå drygt, mina ögon är skela och kommer vara de resten av dagen;D
nee nu ska jag see greys anatomy!!!:D så fruktansvärt bra, har sett om allt och är på 3 säsongen inne på 4.e.
Nassi nassi

är de gott eller är det gott?

finns det något bättre än att äta vårrullar med creme frech!!:) finns de något goodare när detsånt varmt väder ute:D
nu ska ja äta upp dom, MUMS!!
// Mall

3e bilden: en bild på någon i din familj.


HAHA! Här kommer en bild på min bror från i sommras. Han hade färgat håret blont och sen så ångrade han sig och färgade brunt. Resultatet blev ju bra...

Puss
/F

2a bilden: en bild på dig själv.



Puss
/F


1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.

Jag tycker detta är väldigt passande! Som sagt så fyller min underbaraste vän Malin Svedin 18 år idag och jag vill bara säga grattis och berätta att hon betyder otroligt mycket! Utan henne skulle jag inte klara en dag. Tack för att du finns! <3
Världens bästa! <3
Puss
/F

Grattis Malin!!

Min underbara bästa vän fyller 18 år idag! Grattis gumman! Hoppas du får en grym födelsedag!

Jag ska börja med en grej nu som ni kanske tycker är lite småkul!
1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: en bild på dig själv.
3e bilden: en bild på någon i din familj.
4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: en gammal bild på dig själv.
6e bilden: en bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: en bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: en person som du saknar.
9e bilden: någon i din släkt.
10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: en person du kan berätta allt för.
12e bilden: en bild på din vardag.
13e bilden: du och någon klasskompis.
14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: en person som du vill vara med.
16e bilden: en bild på dig själv.
17e bilden: en ovanlig bild.
18e bilden: en bild på din fritid.
19e bilden: en person som är snygg.
20e bilden: en bild på dina närmaste.
21e bilden: en person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: en bild på en tid du saknar.
23e bilden: en bild från i somras.
24e bilden: en bild som gör dig glad.
25e bilden: en person som alltid gör dig glad.
26e bilden: någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: en bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: en tokig bild.
29e bilden: den nyaste bilden på dig själv.

Hur ska man spendera sista tiden?

hej hopp alla glada,
ja just nu spelar lilla svergie VM final mot finland. Det står 1-0 och det är andra perioden. och om man inte tänker på hockeyn så ska jag bara säga att  jag fyller 18 år om 2 timmar och 20 min!; OMG säger jag bara, man blir en riktigt gamling...... hur kul är de då? inte så värst roligt. elr på ett sätt är det fast ändå inte.
Denna dag har jag bara suttit och pluggat matte -,-! och hur bra är de egentlige, man skulle typ göra sina sista rackartyg innan man måste sansa sig.
Nee nu ska jag FÖRSÖKA hänga med i hockey för att social med familjen.
Pöss o kram Mall

The Show Goes On



Puss
/F

This is worth the pain

Som ni vet så håller jag på med hästar och ridsport. Nu tänkte jag berätta lite om hur mitt liv inom hästsporten har varit. Att hålla på med hästar är det underbaraste men även det svåraste man kan göra. Man blir ledsen, sårad och man vill så jäkla mycket som inom alla sporter. Man älskar sin ponny/häst och man kan inte föreställa sig hur det skulle vara att förlora sin underbaraste bästa vän. Man älskar helt enkelt sin häst över hela sitt hjärta...

Jag har haft många ponnysar och hästar, allt började när jag var två år. Jag har hela mitt liv haft hästar och älskat dom men inte alltid vetat att jag vill hålla på med dom. Jag hade ridit till och från under åren när jag var 2-9 år och när jag var 9 år insåg jag att det var detta jag ville hålla på med. Jag började då träna min b-ponny som fortfarande står på vår gård. Hon heter Fröken Vivianne och ägs nu av min kusin.





Under tiden jag hade Vivianne fick jag även en underbar tävlingsponny vid namn Isa. Isa blev min bästa vän och vi lyckades med mycket. Under de nästan fyra åren jag hade henne tog vi oss från LC till nationell FEI. Hon lärde mig allt hon kunde och hon betydde allt för mig. Det var nästan så att tiden innan Isa inte fanns. Isa var helt mitt allt.

Jag ville verkligen uppnå en massa med henne och satte upp en massa mål. Jag hade bestämt att vi skulle få starta ett SM tillsammans innan vår tid var över. När vi äntligen kavalde nationellt gjorde vi det med bravur på 68%. Några veckor senare startade vi vår första nationella tävling. Vi kom upp i 62% vilket jag var nöjd över och nu hade jag börjat planera inför sommarens tävlingar och det kändes verkligen som om SM ändå inte var så långt bort nu när allting började släppa.

Tyvärr så var allt detta för bra för att vara sant. Några dagar efter den nationella tävlingen började Isa äta dåligt och två veckor senare fick vi åka in med henne på kliniken. Jag trodde då att det inte var någon större fara men var samtidigt berädd på det värsta eftersom vi några dagar innan hade haft distriktsveterinären hemma och hon hade sagt att det kunde vara canser.

Den dagen fick vi ta bort Isa och det var den värsta dagen i mitt liv. Än idag gråter jag över henne. Det var inte bara att alla mina mål och drömmar blev krossade utan att jag på det miste min bästa vän. Allt det vi hade kämpat för var nu som bortblåst och sm var inget att tänka på.






Dock var inte detta första gången jag fick uppleva allt detta. Under tiden jag hade Isa såldes även Vivianne och jag fick en till ponny som hette Any Pied Pinto. Henne hade jag i ca ett år. Jag älskade henne men inte alls som Isa. Vi hade också planer för att komma ut och tävla men hon var dock väldigt svårlastad och svårriden. Hon betedde sig ofta konstigt och var otroligt rädd för småsaker.

Tillslut visade det sig att hon var blind och vi fick ta bort henne. Detta var alltså under tiden jag hade Isa. Det var mycket lättare eftersom jag redan hade min Isa. Det var otroligt tråkig och sorgligt men Isa betydde alltid mest.



Efter jag tog bort Pinto och under tiden jag hade Isa fick jag ta en storhäst vid namn Koheila-g på foder. Jag utbildade henne och det var meningen att vi skulle ut och tävla men det blev inte eftersom hon inte hade något pass. Vi lämnade tillbaka henne och jag vet tyvärr inte vart hon tog vägen. Om någon vet så kan ni gärna höra av er.


Efter allt detta hände med Pinto, Isa och Eila bestämmde jag mig ändå för att skaffa en ny ponny. Han har jag idag! Hunken alltså! Min älskade och underbara prins! Jag har fått jobbat otroligt mycket med honom för att få honom att gå det han går idag. Till hösten har jag haft han i två år! Det är sjukt vad tiden går fort. När jag fick honom kunde han ingenting och idag går han FEI och vi satsar på sm med förhoppningar om att vi lyckas. Jag älskar dig så otroligt mycket!



Jag har ju även Helge som jag rider och tävlar åt min kusin! Han är verkligen världens snällaste och goaste! Det är så kul eftersom han är så abetsvillig och glad!



Jag har även haft en storhäst som heter Lillen. Han åkte hem till sitt gamla hem för några dagar sedan. Jag får tacka han för tiden vi fick och jag hoppas  att han får det underbart hemma där han står nu. Det vore också otroligt kul om jag kunde få hälsa på honom!


Med allt detta ville jag bara säga att jag tycker att man aldrig ska ge upp! Man ska aldrig tänka att det är över, det är aldrig över! Så länge man kämpar och vill saker är det aldrig över. Jag lovar er, det är värt allt slit, jobb och tårar. Tillslut står du där som en vinnare och då kan du vara nöjd och tänka att du har slitit, kämpat och att allt detta är din egen förtjänst.

Livet är otroligt jobbigt och att hålla på med hästar gör det inte lättare. Det är underbart men också hjärtskärande. Dock är det ingen idé att ge upp. Då är det inte ens någon idé att börja. Kämpa vidare underbara läsare! Det gäller allt, kämpa för det ni vill vinna!

Puss och kram
/F


Planer för idag

hej hopp alla glada,
nu sitter jag framför datorn igen... alltså detta fungerar inte, hahaha jo klart det gör. Men any why, så ska jag börja med att plugga av skolarbeta igen( det känns så där) men vad ska man göra åt det egentligen? inget säger jag bara.

Mina planer för idag.

*städa rummet
* ut på en motions runda.
* äta frukt.
* åka ut till stallet och pyssla på där.
* vila
Plugga på skolarbetet.
*Filmkunskap
*Matematic B
*Svenska
*Ekonomi
*Spanska
*Psykologi A

Sedan ska jag nog bara ta de chill, så nu ska jag plugga så mycket jag orkar. Jag lär väl skriva och se vad jag hunnit med...:) typ inget.
Men nu ska jag stänga ner  internet och plugga istället.
Pöss och kram
Btw det har regnat drygt i två dagar snart.... så roligt, vilken tur att jag inte har varit ute något då.
här kommer en random epic bild på mig då.

hemma och är sjuk.

Hej hej
Ja om ni kanske har läst rubriken så är jag hemma och är tvär förkyld..:( inge roligt alls, har så mycket i skolan nu när det är bara 3 veckor kvar, så ligger i hårt arbete, ibland känns det som jag vill bara släppa allt och resa bort men jag är nog inte ensamt om de.
ska precis börja plugga igen efter en halv dags vila, så måste man börja igen.
bara att hugga in med skolarbeten,
Just nu ser jag på The rite. jag har dock sett den en gång förut men den är bra gjort och tycker Anthony hopkins gör denna film jätte bra, han gör det intressant nästan verklig.
så vi höres och syns
keep on trollin
/mall

Skolan!

Just nu sitter jag här på skolan helt ensam! Nästa lektion börjar om 15 min och det är svenska. Kul... NOT! Jag måste börja lära mig FEI programmet jag ska rida i Umeå också... I helgen är det i alla fall inga tävlingar så det blir faktiskt ganska lugnt.
Nästa helg ska jag tävla Helge i matfors med laget, helgen efter det ska vi på meeting med Hunk uppe i Umeå och helgen efter det ska vi till härnösand och tävla med båda hästarna. Hahaha, ingen vila ingen ro! Fullt ös medvetslös! Jaa, man kan beskriva det på många olika sätt men det är liksom skitkul! Det känns ändå skönt att bara ha med sig en häst till matfors. Det är på allvar alltid skitmycket att göra när man har med sig två hästar. Det blir liksom så att man ska upp och ner på hästryggen hela tiden! I matfors rider jag i alla fall bara en klass eftersom jag tycker det räcker.
Puss och kram
/F

Spåkulan...

Hahahahahhahaha, jag fick liksom världens sjukaste grej när jag gick in på den där spåkulan på facebook. 

Hej Felicia

 

Du har sparat en leksak som du tycker mycket om. Ta fram den ur g

ömmorna. Det är bra för dig att omge dig med saker som sprider positiv energi. Strunta i vad andra säger.



HAHAHAHAHAHA, vafan ska det betyda?

Puss och kram
/F


träning

hellu hellu.
ligger just nu i sängen och försöker komma på varför det är så varmt på mitt rum, ja just de... solen lyser! döör utav värmen men så himla skönt ändå.
är lite depp, orkar inget längre, så himla trött? vad kan de beror på kan man ifråga sätta sig?.
har faktitskt inget svar till den.
iallfall ska träna för sigrid idag mellan 18.30-19.15 så försöker ladda fast det spelar faktiskt ingen roll om jag är sur/ledsen eller trött så får jag alltid extra energi när jag ska rida lilla fisen. eller vilken häst som helst.
nee här kommer det en random bild måste dra ner och äta en morott.

Nytt album imorgon!

Imorgon kommer The Lonely Islands nya album ut, TURTLENECK & CHAIN!! Vet ni hur mycket jag längtar!? Det blir lätt till att köpa det på nätet! WOHOOO! Här bjuder jag på deras nya låt!

Så jävla kickass grym!
Puss
/F

Död tjej...

Fy fan, jag har verkligen varit sinnessjukt trött idag. Jag har verkligen inte gjort ett skit i skolan! Just nu sitter jag på genomgång, dock lyssnar jag inte och där av fattar jag inte heller ett skit... Jag orkar verkligen inte lyssna! Nu längtar jag bara till sommarlovet! Snälla! Ge mig sommarlov!

Som ni kanske vet så var jag ju iväg och tävlade två hästar igår och det kan ju bero på det... Idag ska jag och Helge iväg och träna för Sigrid. Eftersom han bara gick en klass igår så går det bra! Vi ska träna mellan
21.00-21.45. Innan träningen ska jag skritta ut Hunken och försöka vila lite!


Breeze och Hunki!

Puss
/F


Tandläkaren

hej hej igen.
Morgon
nu så är på morgonkvisten så ska man dra sig till tandläkare :S säger bara så inte roligt alls!!!
men som tur är så har jag inga hål så jag behöver inte oroa mig för det. Men jag är inte rädd för tandläkaren men det jag tycker är onödigt att dom måste kolla upp tänderna ordentligt innan man blir 20år, varför de? så himla ondögit om dom vet att man har bra tänder, låt en vara då.
och er som tycker att tandläkaren är läskigt, så dra dom ut tänderna för att behålla dom som souvenirer.
HAHHA ne skojjar bara,
Ne så ska nog dra ner, mår pyton så fattar inte hur jag ska klara av denna dag!!!! fan magen värker och halsen svider fyfaaaan alltså:O
5 minuter efter.

Ja då har man varit hos tandläkaren, enda man fick höra att vilka rena tänder och väl sköta! hahah men fick tyvärr flor mellan tänderna! så får inte äta något på ett bra tag.
men iallfall det tog ca 5 min;) fail:)
Kram Mall

Timrå tävling

hej hopp gummi snodd.
sitter just nu och ska lägga över alla bilder ifrån tävlingen ute timrå. Den var en verkligen lång dag men otroligen rolig med nya efarenheter, och otroligen mycket skratt.
Jag och fisen red en LB:I och en LA:I, det gick super bra vi hamnade på 63,44% och 64,45%. Det slutade med en 6.e och 2.a placering. Man blir så himla glad när det går bra och all träning får äntligen ett resultat.
Och måste gratta Bästa felicia!!!, som drog till sig 2 första placeringar och en andra placering. SUPER BRA tjejen, tycker det är så roligt för dig,  tycker det är så roligt
Nu kommer det en bild på lilla fisen och mig.
kram på er
Malin

Tävling!

Idag har jag varit och tävlat både Helge och Hunk. Det var första gången jag startade på Helge och han skötte sig i alla fall väldigt bra, hn var skitfin bitvis. Vi slutade på nästan 65% och vann klassen! Det kändes verkligen kul! Sedan var det Hunks tur. Han kändes sådär och vi slutade på nästan 68%. Vi kom 2a i klassen och det får vi väl vara nöjd med. Laget vann vilket var skitkul! Grattis girls!

Efter prisutdelningen med laget red jag sista klassen för dagen. Hunk kändes i denna klass fin dock hade vi nån miss och slutade på 65%. Vi vann klassen och Malin kom 2a! Jag är så otroligt glad för hennes skull! Grattis gumman!!


Min kusin och Helge!

Puss och kram
/F

kuul.... NOT

hejsan,
ja som ni ser så är rubriken kuuu..not. därför att jag kommer troligen får magsjuka ikväll!!:o ich hur kul är inte de då?? inte så jävla roligt, ska fasiken tävla i timår med fisen, fast de spelar ingen roll, jag rider ändå men känns lite taskigt gjort utav kroppen att lägga in en magsjuka precis nuu när man minst behöver den!!!!! LEESSS
Men aja tur att något händer i livet:)
nee nu ska jag dra bort till eila på 18 års kalas,  pöss pöss

Trött!

Jag är verkligen dödligt trött just nu, därför tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp vid 7 och släppa ut hästarna, mocka och fixa inför tävlingen på söndag. Det blir min och Helges första tävling! Spännande! Jag och Hunk är mest med för att det var så långt tills nästa "riktiga" tävling eller vad man ska säga. Nästa riktiga tävling blir uppe i umeå! Då startar vi Lap1 och FEI:s inledande ponnyprogram. Spännande det också!

Här kommer en liten mysig låt som ni kan lyssna på såhär på kvällskvisten, eller snarare nattkvisten!



Puss
/F

Red riding hood.

hellu hellu alla glada,
har precis kommit hem efter en rolig filmkväll på sf med vickan. vi såg Red riding hood.  om jag får säga vad jag tycker så ligger själva filmen på en 3.a utav 5 stjärnor.
Den hade liksom ingen riktigt handling i själva filmen som jag hhade väntat mig. Men killarnai filmen var jue hyfsatde snygga men mest söta och ok i mina ögon.
Synd att dom inte gjorde filmen bättre än vad man hade hoppats på. Men det borde komma en två för det verkade som det på något sätt men vem vet.
Det jag vet iallafall är att den 18 maj ska jag gå på Pirets of caribbean. strange times!!!!!! på premiären! LÄTT så om det är någon som ska med säga gärna till
Nee nu ska jag nog försöka sova lite,
xoxo mall

Ny ridhjälm!

Nu har jag ny kavaj och ny ridhjälm! Kavajen är en pikeur och hjälmen köpte jag liksom idag! Jag hade en exakt likadan hjälm innan fast blå men eftersom jag bytte färg på kavajen var jag tvungen att köpa en ny hjälm. Jag köpte alltså en svart nu eftersom jag har ridit i blått innan.


Den köpte jag.


Den hade jag!

Vad tycker ni? Onödigt eller asbra?

Puss
/F


Veckans mest irriterad låt!

hellu hellu
igår fick jag se denna video, när var plubicerad igår, det är faktiskt mycket dålig men har en bra rytm och den sätts på huvudet på en gång, så jag t ycker detta är både veckans fuladest video och irreterad låt.
men jävligt bra ändå.
http://www.youtube.com/user/Yourfavoritemartian

Smart?

Hahahaha! Jag känner mig otrolig smart just nu. Jag skulle få 500 kr av mormor för att handla avslutningskläder. Efter det sprang jag till pappa och skrek att jag behövde pengar till avslutningskläder. Ja ba" 500 kr räcker inte ens till skor!" (vilket är sant) Han ba" Vad behöver du då? Räcker 1000 kr?" Ja ba" Jaa, det duger..."

HAHAHA inte fan behöver jag 1500 kr till avslutningskläder inte! Fast då kan jag fläska på och köpa ett par skor som jag kan ha hela sommaren och ett par till avslutningen. Smart av mig va? Hihi!


Grr! Grymt heta! Scorett 599 kr vilket jag tycker är rätt billigt med tanke på att dom är riktigt heta!


Nelly.com

Puss
/F


Pluggeri

Helluy hellu
Sitter och ska precis börja plugga med det mesta som jag har på huvudet! men kan inte plugga utan musik eller något sorts ljud.
Så därför sätter jag på en grymt bra film som heter Sanctum, som hade fått bra recesioner, och jag tyckte själv att den var bra. lite läskig men otroligt bra gjord.
Så just nu har jag sett ca 25 min och är helt fast i filmen, helt otroligt.
Nee  ska plugga, se film och bara njuta kanske.
kram Mall

Ska köpa!

Alltsååå, jag hittade världens bästa tröja som jag verkligen måste ha! Så himla grym!



Hahaha!

Kram
/F

Sista lektionen

Hellu,
äntligen är det sista lektionen!  och det är spanska -.-! usccha orkar inte, är så trött i huvudet och har inte ätit något idag heller så, men jag får skylla mig, som vanligt.
hm få see " he trabajo el español todo all dia" my spanskaaa:)
här är en bild, den förklara mycket vad jag tycker om spanska idag!!
pöss på er

Nu börjas det igen.....

Hej hopp
Ja som ni kanske har läst rubriken så har lilla ***** skolan börjat igen. Det är så himmla tråkigt, kunde lätt bara ha lov hela tiden, fast ändå tjäna massvis med pengar. men inte kan man göra de..
känner mig så himla less, har varken energi eller ork kvar, inte speciellt efter detta lov. Har verkligen haft ett underbart lov. Bara tok ingen lugn stund alls.
Just nu har man haft två lektioner, har inte gjort något bra all, bara chilll!!!, kunde faktiskt ha kunnat sovit!
Och dom ända som är pepp inför skolan är ju dock lärarna, dom är som duracel kaniner, as pepp, hyper medans eleverna sitter och gäspar sitter framför datorn (som jag).
nee nu ska försöka välja en sak inför geografin TJOOHOO!!. nee skolan ska man ta var på, men inte jämt!!!!
Xoxo Mall

...

Just nu har jag tråkiiiggt! Viktigt för er att veta? Öhh, jaaa! Självklart. Jag tänkte bara lägga ut en låt som jag tycker är riktigt mysig, eller snarare bra!

Lova mig att lyssna på den gullungar!

Jag lägger ut en gammal bild på Isa (till höger) och Jullan (till vänster). Isa var min förra underbara tävlingsponny och Jullan var Malins förra tävlingsponny. Isa var verkligen världens bästa, jag saknar verkligen henne. Jag blir bara ledsen av att tänka på det. Vila i frid min underbara prinsessa.


Sötisarna.




Förmiddag!

God dag kära läsare! Jag har inte så mycket att säga och därför lägger jag upp en sjukligt rolig låt.



Kram
/F

HAHAHAHA!

Mitt inlägg igår var fan inte okej! HAHA! Ska man skratta eller gråta?

En sammanfattning av gårdagen: Jaaa, jag vet liksom inte vad jag ska säga...
Jag vaknade i alla fall halv 7, för ungefär 1 timme och 30 min sedan. Jag var ute i stallet och tog ut hästarna och sånt. Ordning på mig, hihi!

Malin skulle upp och tävla idag! Jag hoppas att det går skitbra och jag håller tummar och tår! Nu ska jag sätta på en film och vila lite eftersom jag ska träna Hunken och Helge i eftermiddag.



Kram
/F

Tok!

Alltssååååå! Fatta vad jag är tokig! Jag hade svårt att skriva denna mening så nu fixar jag inge mer! Natta!
/F

RSS 2.0