vad ska man säga

hejsan hoppsan alla glada
sitter just nu och snackar med fell om hennes adventurs i NY och i vanliga dar. vad ska man sÄga om denna dagen, den var lÅng, hetisk och rolig.  men ska skriva att jag, elin och michaeela var och Åt pÅ tacobar kan sÄga att de Är godmen dÅlig servic nemen det var bara fÖr mig -.- sedan var vi pÅ stan och kollade runt.
nÄr skolan var slut Åkte jag buss hem och Äta lite smÅtt innan vi skulle dra in till eon arena. hann knappt pusta ut innan vickan kom och hÄmtade mig med sin lilla sport moppe och vi drog vidare till kvissle dÄr sofia och anna vÄntade med bilen,alltid lika roligt att Åka bil.men iallafall sÅ hamnade vi i klacken tillslut med lite stÅhej, alltid lika roligt att stÅ i klacken nÄr det blir bÖghÖg och slagsmÅl ..... det gillar jag att se, men efter fÖrsta halvlek drog vi pÅ en promis och hamnade sedan pÅ sittsplatser oppppsss !!!!!!!hahhahaha mÅste sÄga att det var en grym match och roligt att vara dÄr ute igen.
nÄr vi skulle dra vÄg hemmÅt igen var nog alla fyra pÅ G haahha sÅng och dans och skratt ned fart pÅ de fasiken vilken kvdddÄll.
sÅ nu sitterj jag i sÄngen och snackar med fellot men ska nog stÄnga ner. fÖr det blir en lÅng och tuff dag imorgon
sov gott mall
btw bilder var mening men blev krÅngligt med mobilen pÖss

Solen skinner och jaaagg...

Och jaaag sitter inne i skolan... skit skit skit säger jag bara med underbara ord:)
men tur att man har härliga klasskamrater man kan vara med.
Men iallfall så hade jag tydligen inget att säga förutom att det är tisdag och att solen lysser fruktansvärt in i vårat härlig klassrum nu.
Men måste säga att lektionerna består inte av plugg utav leek... hmm är det rätt kanske inte. Men nu fick vi en mycket otroligt jobbig uppgift och jag pallar inte göra muntligt!!
Nuu ska mall vara social med michaela som stirrar på min skärm..
Pösspöss Hej

Fundersamt...

Herreguud vad less och trott jag ar nu, jag har verkligen fatt skitmycket skit idag och ibland kanns det som om det anda ratta vore att ge upp och bara slappa taget om hela livet. Helvetes javla skit!!! Straffet for att man antgligen skulle fa gora nagot ar att det skulel bli skit det ocksa. Pa nagot satt sa lyckas allt alltid ga at helvete...


Fran USA och NYC

Just nu sitter jag har vid en dator pa hotellet eftersom jag vagrar och ga upp pa rummet. Pappas javla kompis ar dum i huvet. Star inte ut en sekund till! Jag gar inte upp mer!!! Sista natten kommer jag tillbringa i hotellets lobby. Vart som helst bara jag slipper han! Fy fan! Jag maste bara fa skriva av mig! Egentligen vill jag bara grata! FAR AT HELVETE MED DIG!

Ja, ni ser ju...

Hoppas ni har det bra dar hemma!

Puss
/F

Har man tur eller har man?

Hejsan alla glada.
sitter och mögla bort nu så här pass på kvällen, inte det bästa men orka inte göra något över huvudtaget förutom att kolla på bloggar, klädes affärer och vänta på min mobil ska anlända hit!! ( om ett par dagar -.-) Men iallfal så har jag jobbat dag och det var lika rolig som vanligt.
Men efter jobbet kände man sig slut i kroppen, man  ville hem och sova med rätta ord. men jag och lena stannade till på stallet skulle hälsa på hästarna. Lill fisen verkade dock lite sur för jag inte hade varit nere och pysslat om henne på kvällen ( red tidigt på morgonen). Men lill fisen är inte svår att  övertala inte för att man behöver men iallafall så stod vi och myste på i boxen.
Inget kan slåå en trygg mulen som lutar sig emot sin axel och snafsar smått! det är livet... har fått kontakten med ett djur som har förtroende för en.  Såna ögonblick är svårslagna i mitt liv!!. Älskar verkligen mina ponnysar.
Bris är såå mysig, vill pyssla och snafsa;) men lilla cindy är inte likadan men är lika mysig men på hennes sätt:) Älskar mina ponnysar!!
Skulle lätt kunna ha såå här jäämt,
Får väl bara säga att man har sån tur att man har föräldrar som gjorde denna unika intresse till en långsiktig framtid för mig. Pöss på er.
Och btw lilla fello åker till  USA imorgon kväll, såå säger adjöö ( kommer nog höras) men ändddååå! Ha det såå roligt för det är du värd!!
Nuu ska lilla malin soova innan jobbet sätter fart igen:)
Pössi
Mallo

Ohooooo!

Hejsan hejsan
Sitter igen i min underbara soffa och bara ta det lugnt. eller mera att man försöker samla upp all information för treans fina kurser m.m,  just nu känns det tungt men vi räknade på att det är "bara" 8 månader i skola ...:O säger bara OMG sedan är man fri som man har längtat efter så fruktansvärt mycket.. eller så ångrar man sig!! Jag kommer sakna min tid på gymnasiet, det har nog varit min roligaste tid på dessa plugg år!! och kanske är kommer bara vara den oxå. Men Hallå livet är inte ens börjat sååå vi lär väl see hur livet rör sig framåt nu framöver!
Fick se iallafall schemat  som vi ska ha i två veckor framöver...-.- sedan ändrar lärarna lite och hyfsat okey men det blir nästa år fick jag höra!! MMM mee like it!!
Btw kollade spåkulan på Facebook ( gillar att göra det) och detta kommer as läskigt o_O



Din tvillingsjäl finns någonstans i din yttre vänskapskrets. Leta!
Ska inte gå alla dagar så sent men ÄNDÅ!! No life here i come!
Nuu ska man lata sig en stund innan man ta en runda runt västbo ( själv)
Mall

Vill eller inte!

Hejsan hoppsan
Sitter just nu framför tv och kom på det att det var ett tag senast man satt och kollade på plåtburken. Finns ganska intressanta program men känner att tv är inget liv för mig. Har nog aldrig varit en tv-tjej och tur är väl det.
Men ifall såå är detta min sista lediga dag innan Skolan börjar igen -.- känns piss och hade helst varit klart med allt pluggeri och kunna göra det man vill i livet. men ett år kvar på gymnasiet men sedan är det 5 år kvar på högskolan sedan såå kanske man kan njuta och leva livet.
HAH nu ser man på disaster date på MTV  älskar det programmet.
Ska snart dra ut till stallet för rida lill fisen.
Ska kanske till och med ruttna och dööö innan skolan börjar, känns nästan som det.
// Mall

Men eller hur!!

Hejsan hoppsan falleralle raa..
En mycket övertrött tjej här... har jobbat natt och det var min sista natt för sommaren ..( trist :/ ) iallfall så fick man sina skratt och kan väl bara säga så här, har nog aldrig haft så roligt som jag ahr på detta jobbet.
Men iallfall såg att skolan skulle börja snart.... eller det visste jag redan för flera veckor sedan MEEEN det är jue sista året!! OMG hahaha så bli så skönt sedan.. elr inte?! O.o
Men iallfall så ska man nog försöka sova en stund innnan galenskaperna börjar igen.. HEHEH men eller hur!! tjena mitt bena.
Btw välte min kontorsstol idag... Galenskaper säger jag bara HAHAHAHHAHA
Pössi pöss Mall

Jag är en tönt!

Jag är en tönt! Nu vet ni det!
/F

Next stop ...

hejsan alla glada läsare.... själv är man inte så jävla glad precis men varför klaga ehh nee ingen mening för vem vill lyssna på lilla mig egentligen?
HAHHA inte jag iallfall.  Men iallafall så har man ridit idag och axlarna känns såå fruktansvärda.. stela och dom kan dra åt pip svängen. Måste verkligen säga att denna dag har blivit förstörd.... hatar detta, trodde att det skulle bli en toppen dag men NOOO lilla malin ska överreagera.
Kom på det att nästa stop är Skin and boones!! det är mitt mål typ... hahah vi lär väl see hur det tar sig,
Aaa just det måste säga det att man får see många belivers och otroligt många dåliga pretenders!! fattar inte hur ni orkar och varför ni gör såå? man måste tror på en sak och sluta spela tror man är tuffare för det är man inte :) acceptera dig för vem du är!! gör inte till dig för någon som vill ha dig såå, det är så jävla dålig stil. Och var nöjd över vem du är!!
Mitt motto och det håller oftas... sedan det andra kan bara dra någon gammalt över sig. Och just det ehh oh alla som tror dom äger för dom spelar såå!! let go of ittt....
Nu ska mall släppa allt detta förutom att kommer aldrig gååå sååå
Bajsa och ha en gott liv
Mall
( inte menat för någon, är så fruktansvärt frusterad....)

Hur lyckas man med allt egentligen?

Hejsan alla läsare.
Måste bara skriva detta onödiga inlägg, känner verkligen inte har gått in i riktigt hjärntvistare , plus kan verkligen inte sluta fundera och grumla över det. Det är inget allvarligt som stör mig men ÄNDÅ!.
Ibland kan man ifråga sätta sig själv ibland varför man göra lika  saker? och varför? är såå facinerad på hur vi som person kan göra saker och sedan acceptera andra det... hmmmm vet att det hanlar mycket om psykoloiska syftet och BLABLABLA men orkar verkligen inte gå den långa vägen denna gång utan vill ha en kort men rakt svar. Detta är inte Menad åt ingen, vill bara uttrycka mig har ingen att prata med för ligger i sängen och kan verkligen inte sova utav detta.... suchpuck.  fasiken tänkte för mycket igen, NOT GOOD.  Men om någon har ett bra svar och får jätte gärna hjälpa mig att klura ut ett svar.
HAHAH btw har kommit hemifrån jobbet, men när jag skulle äta lite middag så kände jag att kroppen inte var sig själv, så funderade lite, hoppade upp och ner... men märkte att jag inte kunde röra axlarna som jag brukar( övervig där i vanliga fall) men dock inte idag.. måste har sträckt mig eller något, jag kanske ska lägga mig på spikmattan innan man somnar helt så man får bort det onda liksom.
Nee skaa väl sluta blogga om hur mitt liv ser ut HAH det är jue såå spännande ... eller inte.
Kram mall

God morgon god morgon det är en underbar dag!!

JAa som rubriken säger så verkar det blir en super bra dag idag:) eller inte .... värsta mörka moln över huset och bort mot La ciudad. Men vilken tur att man ska jobba då så slipper man regnet fören ikväll.  Kan väl bara säga så här känner mig otroligt över pigg icke bra HEHHE men aja thats life or? Iallfall för mig, inget man ska dö för.
vaknade runt 03.45 och chillade till 04.00 sedan hasade jag mig nerför trappan och började göra mig ordning men säger det onödig information.
Just the BTW så här mitt på morgonen , igår när jag kom hem drog jag till fell för vi SKULLE bada i ljungan meeeeen som vi blev det inte -.- vi ångrade oss på när jag kom ditt, för ett det hade blivit as mörkt ute ( klockan var 22.11) och för det andra så tror jag var för lat att inte bada fast jag ville. Meen vi slog på en film ( ovanligt) den hetter peacful warrior ( verkade as bra men fick dock inte seee slutet .... :'( ) HAHHA sedan drog jag hem för att sova eller jaaaa vila:) Såå jag slog på King ´Speach, och den är as bra men fick dock inte see slutet där heller pågrund utav att jag somnade HEHEHEH
NEE hunni nu ska jag dra till min granne för att få skjus in till jobbet.
Ha en underbar dag för det ska jag iallafall ha:)
KRam mall'

Östersund-frösö

Hejsan alla läsare.
Har precis kommit hem ifrån stallet efter en härlig dag med mamma och ponnyn min.  Som sagt så skulle vi åka upp till Östersund frösö klubben. Men jag saknade felicia i bilen :(
Måste verkligen säga att vägen upp kommer man knappt i håg för heheh låg och sov hela 3 timmar opppsss men vad ska man göra som ryttare när man kliver upp 4 på morgonen och jaaa härjat runt nästan hela veckan men träning av häst och en själv, kroppen hinner knappt vila ut sig, men tur att mamma kunde roa sig själv med allsång och sånt medans en mycket osocial dotter låg och soov.
När vi kom fram till klubben trodde vi nästan att det skulle börja snöa det var mycket kallt och rugigt ( brr) men det hellre det än att det ska vara stekande sol och ingen blåst. Men iallfall så gick vi och checkade in sedan tog vi ut fisenfisen så hon fick se sig om lite, men det bästa av det hela vara att vi fick packera på en äng med grön gräs mums sa den lilla vita springaren, så det blev mycket försök  och gullande innan hin fick ta sina tuggor gräs.
Men när det började nära sig start så var det lika bra att hålla sig i gång.
pÅ framridningen för LB.I var mycket spänd och trodde verkligen att vi skulle nästa strycka oss men mamma tyckte hon såg myckt fin och avslappnand ut Hmmm :S men iallfall litade på hennes ord och fokuserade på att köra en mjuk ritt från min sida. Hästen gick som en ÄNGEL gjorde allt man bad om nästan. Så ryttaren slog nästan armarna runt hästen efter ritten.  Vi fick  64.63 % och slutade på en andra plats. Mycket nöjd. '
Sedan var det bara att ladda upp mig med energi och hästen fick lugn och ro. Jag hann see någon rida LA:I och fundera lite hur framridningen skulle se ut. Men när det var äntligen dax så var man laddad och lite halv slut ändå. Framridningen såg lika dan ut fast med mera galopparbete. Hästen frustade och var så nöjd. När vi kom in på banan så ville den vita springaren FLASHA på som satan men det tänkte inte jag så lugnade henne med en stadig hand och prata lugnt, Hon gick ssom en Ängel i LA:I med vi fick 8.or på ökningen, helt underbart!!! och 7.or på skänkelvikningarna. Det går bara bättre och bättre för fisen, men vi slutade på 60,71% i denna klass och hamnade på mittet om jag såg rätt i listan. Mycket nööjd ändå över dagen.
Sedan var det bara att lasta in och köra hemmåt mot  sundsvall. Så klart så slockanade jag i bilen, fasiken vilken osocil dotter man kan vara!!!! inte Okey.
Men aja.
Nuu ska man luta sig tillbaka i sängen och blunda en stund. kanske till och med sova ehehehhe
Kram mall

Men sov! Sov då!

Hihi, nädå jag skojar bara!

Jag är nyligen hemkommen från staden efter att ha varit med kussen min på bio. Vi såg bridesmaids, vilket var en mycket... Öhh.. Jaaa...Tokig film! Haha, jag måste vara jättekonstig för när alla satt och skrattade satt jag som ett frågetecken och när alla tyckte det var "sorgligt" satt jag och skrattade, eller det var inte bara jag som skrattade. Även gubbarna/killarna som blev dit tvingad av sina fruar/sambos skrattade med mig.

Haha, vad mer? Jo! Nu ligger jag här i sängen och ska sova! Imorgon? Jo, imorgon ska jag upp kl 5 för att åka med Malin till Östersund för att hon ska tävla/vinna. Själv strök jag mig från den tävlingen för att jag känner att mina ponnysar behöver vila lite eftersom vi redan började med tävlingarna i februari, ett lite uppehåll alltså!

Jag får väl bara säga puss på er alla läsare! Tjejer som killar, damer som herrar, tanter som farbröder, män som kvinnor, jaa, ni fattar...


Hetbild! Elle?

Puss
/F

Jaa vad ska man säga egentligen??

Hejsan hoppsan alla glada läsare..:)
Sitter just nu hemma hos fell. Sitter och är mycket osocial medans hon springer runt i huset och letar kläder inför ikväll hmm undra vad hon ska göra då?! JAG VET JAG VET , men tänker inte berätta MOHAHAH.
Men iallfall så måste jag berätta kort vad som har hänt mig eller mera vad jag gjorde, ni vet sånt här mycket onödigt info men tycker detta ska alla läsa om och det är mycket viktigt.... elr inte.
Torsdag:
Då skulle jag och fell dra in till "drakfestivalen" men vi kom in drygt 19.27... och då var det väldigt döött och Trååååkigt-.-  Så vi drygade runt lite på staden men sedan bestämde vi oss snabbt för att gå på bio. Vi gick på Transformers 3 ( det ääääääääääääggdeeeee så fruktansvärt mycket) men det var ett mycket bra slut, trodde nästan att det skulle komma tårar men inte dåå det höll sig  annars skulle mascaran att rinna. Måste kommentera att bussresan var legendarisk!!!
Fredag:
Då drog man in till staden med Anna,sofia och stina för att kolla på "drakfestivalens" duell mellan alla timrå ik, giffarna, dragons osv. Det var skit spännande lite halv roligt:) men man fick see boysen  ta i och visa vad deras muskler gick för. HEHHE evil girl jag ärrr...
Men det var dom dagarna, mer information kommer snart, skaaa vara social med fellwert såå ha de göött så höres vi senare.
//Mall

Vadå övergett?

Jag har inte övergett någon! Och nej, jag har inte lämnat denna blogg även fast det kanske lät som det i mitt senaste inlägg. Jag har liksom tre hästar att rida och ta hand om så all min tid går för tillfället till det. Men jag kämpar för att hinna göra ett inlägg då och då. Veckans höjdpunkt för er förstår jag. Hahaha, nee! Nu var jag allt riktigt uppkäftig... Förlåt...

För tillfället väntar jag på att Malin ska logga in på msn så att hon kan skicka bilderna hon tog idag på Ante (min nya storhäst) och på Hunki. Jag tror dom blev mycket fina och om hon inte loggar in snart så ringer jag till henne! NU LOGGADE HON IN! Vet ni vad det betyder? Jo, idag kommer det nya bilder på bloggen! WOHOO!

Lägger upp dom om ett tag. Tills vidare från ni några bilder från bollnäs tävlingarna på mig och Hunk







Puss
/F

Ny dag med nya tag

God morgon god morgon det är en mycket fin dag ida!!
Jaa vad ska man säga, inget igentligen mer att man ska typ soova och gråta:)Nej inte alls. Har jobbat natt i natt dååå. Gick awesome, tror jag inte har skrattat så mycket på ett jobb som detta eller  i natt heller aja... i know that  i am weeird!  men men show must go on,  or?. Igår så tränade jag och fisen för sigrid uppe på björkbacke gård, det gick mycket bra, vi kom fram till en vis punkt som visar fisens svaga sida ( det är mycket bra för då är det bara att träna upp den för att bli bättre på de) Dock var man mycket slut i kroppen efter helgens drag och ståhej.
Efter ridningen så drog man till jobbet, skratt.. jobb och skratta mera. Sedan nuu klockan är just nu 06.49 och är klar vaken men vågar dock inte lägga huvudet på huvudkudden vem vet, jag  kanske aldrig vaknar igen O-o!! Shiiiet.
Ska träna idag igen för sigrid, såå måste verkligen sooovaa fast  NEE!! rider 11 idag hinner kanske sova en stund hmmm två timmar kvar ungefär är det värd besväret att somna in??! Kanske vi lär väl see.
Och just de btw så har pass på så har jag märk att visa saker som att lyssna för mycket på rockklassiker har ändrat mitt sätt att lyssna på låtar Hmm Not good.. Eh jaa vad ska man säga att man kan dom för bra -.- så man har börjat översatt dom i huvudet!! NOT GOOOD faaail säger jag bara.....  eller att man gåår och lyssnar på Ipoden och så börjar man shake the body ... hmmm inte såå snyggt de mohahhahah.
Men vad ska man säga till en 18 åring som inte fått någon sömn eller vilat det är bara att stå ut och njuta av idiotiska moves och damp stuff.
NEEE nu börjar lilla kärringen blir trött och ska nämligen närma sig huvud kudden innan träningen ( GÄÄÄÄSSSP) Man behöver sin skönhetsömn för att se hyfsat normal eller huuuur!!! NEI!!
Höres sedan kram
MAll

Fasiken vilken HELG!

Hejsan hoppsan.
Mallo här .... som kom på precis att hon inte har något viktigt att säga. Eller kanske!!. Att denna helg har varit både rolig men ändå tragisk men man får bara ta fram den gooda ut godispåsen eller vad man ska säga.
HAHAH Har sovit hemma hos fell hela helgen, Fett nice!!. Det har varit värsta FF där.
Kan sammafatta lite kort
Fredag
red mina småttingar ( gick hur bra som helst) Drog vidare hem till mig med fell och elin. Vi gick på ice handlade alldelens för mycket onyttiga saker MOHAHAH sedan vidare till fell. Såg film hela natta typ sedan satt man i snacka Vidare om så mycket ovitkigt om varför och därför -.- lyckat.
Lördag
Drog till jobbet runt 05.00, och hade dock inte sovit nått MOHAHA så en mycket seg och dryg tjej på jobbet kan man bara säga. Men wtf liksom, life goes on plus tror ingen på jobbet fatta hur möör man var HEHEH. Eller???
Efter jobbet blev det stallet och rida den lilla vita prutten. Efter att ridit ut så drog man sig vidare till fell där man satt och snacka ehhh jaa vad gjorde man mer satt uppe alldelens förlänge kan man väl rätta sagt men aja!!
Söndag
HAHA måste har varit den mest konstiga dagen ever!! Vaknat FÖR SENT eheheh drog till jobbet ( jobbade, jobbade, busade och bara toka runt) Sedan efter det blev det att rida den röda med fell och hunken, en mycket bra idé att avsluta helgen med, sedan hem och skulle verkligen sova... Men kunde man de???!! NEEEEJ fasiken värsta Nigara ( eller hur det stavas) var utanför huset något jag dooog av utmattning -.-!! duktig tjej
Såå kan väl säga så här att kroppen fick inte sin sömn men man fick såå fruktansvärt mycket skratt och tårar i ögonen så det var mycket värd det hela.
Om man ska göra nått så ska man köra hela racet ut säger jaaa bara!!!
Pöss mall

Gör så förbannat ont!!!

hejsa hoppsan falleralle ra
Sitter vid köks bordet och väntar på att familjen persson ska komma och hämta mig för vi ska vidare till Bergafjärden !!! YEAAAAAAAH,  nu när man är ledig oxå så ska man njuta av dessa dagar som går att njuta av:)
Så gör bara ett snabbt inlägg så kommer jag skriva mer såå mycket mer lovaa!!
btw min tumme har börjar ruttna :S inte bra vaaa få see ifall den lossnar eller inte
Nu kommer dom ska dra pössi
Mall

RSS 2.0