Fasiken vilken HELG!

Hejsan hoppsan.
Mallo här .... som kom på precis att hon inte har något viktigt att säga. Eller kanske!!. Att denna helg har varit både rolig men ändå tragisk men man får bara ta fram den gooda ut godispåsen eller vad man ska säga.
HAHAH Har sovit hemma hos fell hela helgen, Fett nice!!. Det har varit värsta FF där.
Kan sammafatta lite kort
Fredag
red mina småttingar ( gick hur bra som helst) Drog vidare hem till mig med fell och elin. Vi gick på ice handlade alldelens för mycket onyttiga saker MOHAHAH sedan vidare till fell. Såg film hela natta typ sedan satt man i snacka Vidare om så mycket ovitkigt om varför och därför -.- lyckat.
Lördag
Drog till jobbet runt 05.00, och hade dock inte sovit nått MOHAHA så en mycket seg och dryg tjej på jobbet kan man bara säga. Men wtf liksom, life goes on plus tror ingen på jobbet fatta hur möör man var HEHEH. Eller???
Efter jobbet blev det stallet och rida den lilla vita prutten. Efter att ridit ut så drog man sig vidare till fell där man satt och snacka ehhh jaa vad gjorde man mer satt uppe alldelens förlänge kan man väl rätta sagt men aja!!
Söndag
HAHA måste har varit den mest konstiga dagen ever!! Vaknat FÖR SENT eheheh drog till jobbet ( jobbade, jobbade, busade och bara toka runt) Sedan efter det blev det att rida den röda med fell och hunken, en mycket bra idé att avsluta helgen med, sedan hem och skulle verkligen sova... Men kunde man de???!! NEEEEJ fasiken värsta Nigara ( eller hur det stavas) var utanför huset något jag dooog av utmattning -.-!! duktig tjej
Såå kan väl säga så här att kroppen fick inte sin sömn men man fick såå fruktansvärt mycket skratt och tårar i ögonen så det var mycket värd det hela.
Om man ska göra nått så ska man köra hela racet ut säger jaaa bara!!!
Pöss mall

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0