Högskoleprov

Hejsan hoppsan.
Sitter just nu o dricker eller har druckit en kopp kaffe idag. Klockan är 07.44 på en lördag och jag ska in till stan o göra högskoleprovet men jag är verkligen inte laddad för det eftersom jag har bara läst lite matte A men ajaaaa. det får gå som det går.
Ska sitta drygt åtta timmar elr 7h 50 min så drygt 8 h. men fasiken hjärnan kommer vara död efter idag det var den iallfall förra gången jag gjorde den!!
heheh men det blir nog ingen ridning idag för mig, vi få see kanske. jag red i snö stormen igår jag istället med hälften utav mina hästar:)   ( 2 st)
känns awesome fast blir nog förkyld istället utav de!
Nee nu kom mamma in med hunden så lika bra att gå ner o borsta tänderna o bege sig till provet....kill me noow!
Pööss
Mall

VD

Hejsan hoppsan,
ligger i sängen o fasiken slöar mig till döds, skit hungrig men pallar inte kliva upp. Som varje vanliga fredagar kommer det ut ett nytt avsnitt av VD ( vampire dairies) som man följer eftersom det äger alla andra serier fast trueblod är fan bra de med så både VD o TB är as bra!!!
Nuu ska jag see det nya avsnittet som är episod 18 the murder one....spokyyy
pöss på er, lär väl ha dött av smälthet utav deras hotness!!

Dagens spåkula


Hej Malin!

Samma gamla arbetskamrater och rutiner på jobbet får dig att dagdrömma om semester och lyxliv vid havet. Alla tänker likadant. Spara, någon vill resa med dig i sommar.

idiot

måste fasiken sheapa upp med pluggen...inte OK
nya tag nuuuu
hatar mig själv före

I will sleep way

Hejsan alla glada personer,
själv är jag själv inte glad , är mera ledsen över mig själv. Vem ska stå ut en sån här sak. ingen egentligen men har alltid gjort det i mitt liv  kommer nog alltid få ha de så tills mina ögonen sluts ihop o jag slutar andas. Tror det kommer ng vara min befrielse ifrån mitt liv,
Men får aldrig tid att få uttrycka sig själv för andra för de har sina problem som behöver prata om och diskutera om. Ibland har jag funderat ifall mitt glada jag är verkligen jag? eller om det är en mask över nått annat, eftersom man får ingen chans attt prata med någon. därför skriver jag å bloggen. Här kan jag själv se hur patetisk jag är som sitter o grinar framför datorn o mår allmänt dåligt men vill inte visa det egentligen.
Och JA, alla mår som jag o fan har lika mycket runt om sig men är det någon som vill lyssna?? inte i min omgivning just nu, man får bara negativa reaktioner tillbaka, så just sitter jag med tårarna rinnande ner för kinden för en gång stund o tycker inte synd om  mig  mera synd att jag ha kunnat tillåta detta men när man är en glad tjej men många vänner som har sina egna problem att prata om är jag som ett bollplank men vart hamnar mina problemlösningar?? joo jag  putttar bort dem i ett svart hål och hoppas på det bästa att känslorna inte ska krypa tillbaka.

men vad ska man säga egentligen? inget fatiskt man är bara rädd att berätta saker för sina vänner liksom!


nuu har malin fåt pratat med sig själv o fått löst alla problem vad simpelt o bra.


Dagens spåkula

Hej Malin!

Snart kan du inte hålla masken längre. Det kommer att märkas att du träffar någon.



-ojoj då hörni!

sååååååå trööööööööötttt

hejsan alla glada
sitter här framför tvn med datorn o är så förbannad trött.
Kunde inte riktigt sova igår natt för hade jätte ont i knäet, men vad ska man göra åt en svullnad liksom? inte så mycket kan jag säga.
Nu ska jag fixa lite frukost och se lite på animal planet så huvudet börjar fungerar som det ska igen! men jag ska tydligen hoppa på kryckor sa mamma igår till bussen.
Kommer lätt bryta armen innan det är klart detta, såå trött hade lust att bara ligga kvar men vad ska man göra liksom, man får deala with it o bara låta det vara.
Nuu mååste jag till köket för att fixa frukost, annars döör jag av hunger idag meeed:) nee skojja bara:)
Kram på er!
Malin

dont go with the flow

hejsan sitter o pluggar igen...;( blääääblää men snart är de över! YEAH
mitt misstag efter helgen har jag kommit på är att inte Go with the flow, det slutar alltid bara i wrong road!
kramkram

vad ska man säga?!

Hejsan hoppsan,
sitter i sängen och har ****ont i mitt knääeee, såå ska deppa mig och see på sanctum
:(

Break it down!!

Hejsan hoppsan,
Sitter just nu i sängen o är helt klart slut i musklerna och speciellt huvudet. Har faktiskt hållt på sedan 06.00 imorse tills nu faktiskt klockan är 9 på natta. Känner mig stolt, men vad är det man säga fullt ösmedvetslös så jag lär väl ligga medvetslös efter detta fina inlägg.
Ifall dagen började med en härlig ridtur på morgonen med en utav min hästar med lena och hennes häst. Sedan var det bara hem o duscha och vidare till skolan.
När man kom till skolan så var det tydligen en föreläsning utav nordea folket ( jiipppiii) tur man har ekonomi lärare som bryter in när vi inte ska helt bli hjärntvättade hehehe.
Efter skolan som slutar 16.10 var det bara att slänga sig på bussen och för att bara byta om inför stallet igen. Men på vägen hem satt man drygt 1h pratade med fellster mellan himmel och jord.
När jag kom ut till stallet var de att fixa iordning min andra häst för en härlig barbacka tur runt travbanan. Där träffade jag på thea som red på hugo, där satt vi och snackade på.
Efter det var de att fixa en del med hästarna men det ska jag inte klaga över , det är en sak man bara gört bara.
Nuu har jag ätit en mycket putteliten potion yogurt för det fanns inge mer hemma...;( saaadefacee ( loove youghurt)
Såå slut i kroppen och som sagt speciellt huvudet så sitter och lyssnar på Justin bieber som jag verkligen HATAR!! jävla blääääää.
Sååå nuu ska jag skriva klart detta inlägg så jag kan sooovaaaaa
hörs imorgon
Pöss på er
mall

sleeping mode

Hejsan alla glada eller mera sovande!
idag har det varit en mycket dryg dag, varit helt själv på skolan och gjort naaadaaa. Menmen thats life, sedan har jag varit med felicia och bris upp på björkis och sett dem träna för sigrid. De var så dutkiga så, alltid lika roligt att se sin häst i från baken bli riden av sin kompis liksom.
Nuu ska jag fika och sedan skriva i dagboken om dagens daaag! hehhe älskar att man skriver dagbok fortfarande, det är skit töntigt men tänk om man döör, eller får alzimers eller vill helt och hållet kolla tillbaka på livet så är  det säkert as roligt att kolla hur man tänkte egentligen.
Kom precis på att folk måste verkligen tycka jag är helt störd, för jag garvar åt ingeting och sedan kan jag kommentera högt...inte med meningen men iallfall...men jag är verkligen inte såå eller både och men fasiken alla är inte perfekt. Jag är en goo och glad tjej som brukar oftas ha positiv energi till saker!
Nuu ska jaaag sooova och slå på vänner tror jag
kramm
Mall

springbreaak or what?

Hejsan hoppsan alla glada.
idag är det sol ute...hm men det blåser som fan istället...-.- hatar våren eller hösten same shiet typ. iallfall sitter all alone på Små företagande i mitt lilla hörn och känner mig vilse;(
menmen ska skriva en A4 om hur det är att driva ett företag osv, jätte roligt ...neeeppp men vad ska man säga bara att görat!  eller joo fasiken innan lördag kväll ska den vara inne såå ingen fest före det liksom eller.
älskar att jag skriver eller hela tiden men vad ska man säga när man är frusterad och befinner sig i en mörk dvala?! vaa vad ska man skriva ner man känner sig doown! inget säger jag bara BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ for eduction!
Tur man har hästar iallfall o vänner så lättar livet lite ialllfall!
nuu ska jag deppa mera eftersom det finns ingen man kan äta lunch med...såå svälter mera jag med eh det tillhör planen så:) time to bee skinny and bones eller vad säger ni?
HAHA nee nu ska jag fokusera mera på att läsa en mega uppsats....;( buhuhuh for meee

no eduction

Hejsan hoppsan fallerallera
Sitter just nu o äter en mycket stor frukost, måste fasiken  ladda på energi inför skolan o höra lärares röster ( brrr) iallfall så ha mitt lov varit mycket utvilandee och roligt. Gjorde en skit rolig grej på måndagen den 5 februari den kommre väl komma i håg resen av mitt liv. sedan har jag ridit mina hästar ungefär varje dag denna vecka med ( men det är jue som vanligt).
har kolllat på grey´s anatomy non stop, heheh love jesse williams smile...man kan seriöst sluta andas ( skojjjade......elr gör jag ;G)
Just de snart är det bara 2 månader kvar i skolan...shiiiiieeet, känns helt weird men nästa steg är universitet / högskola;) men jag kännner för att ta ett sabbats år, ta de lugnt och resa leva livet o veta mera vad jag vill gör. jätte jobbigt för förrälrar är på o vänner vet vad de ska göra..känns ledsamt men detta är ett process steg i livett.....
men nu ska jag ät up maten  sedan dra jag till bussen som åker till sklan....;/
Xoxo Mall

spåkulis



Hej Malin!

Du går på sparlåga och behöver lite mer passion och glada upptåg. Tacka ja till alla fester och tillställningar.

i need somebody

Hejsn alla läsare eller hur var det nu igen??
iallfall så har ja inte haft tid att skriva på blogggen för har vareken något spännande att skriva elller så. Denna vecka (10) har jag inte gjorrt så grymt mycket förom att vara med kompisar oh gjort en grymt grej i måndags men det täcker ja inte yttra mig om!!!!! heheheh evil jag är, kan bara säga att den kommer sitta livet ut där den sitter!
Nu kanske ni fattar vad jag menar men jag tror ni måste tänka om!!!
iallafall så håller jag på att lyssna på T.I ( justin timberlake) fasiken my teenage crush!! OMG inte längre för det finns en annan man yccer är jävligt heet hehehe plus så börjar man bli gammal.... fyfan för 19å;( inte alls roligt snart är man 20 år och börjar f kråkfötter.......;(
heheh neee nu måste jag göra nått med rummet, bilder kommer strax ut...:)
btw var med fell igå och såg abduction , den var sådär inget dålig film men lite  weird att se taylor lauther inte spela varvul.....
kram
mall

RSS 2.0