TRUEBLOOD

Hejsan,
har precis kommit hem ifrån stan, jag handlade en kofta,t-shirt och ett par short allt blev väldigt billigt, fyndade faktiskt sedan köpte jag ett pass och en hårmunk. Bilder kommer strax.
iallfall som huvudrubriken säger så har den nya säsongen av TB kommit ut!! OMGGG har längtat som en galning. love skarsgård, jäkla sexy boi det är alltså.
Nee skriver mera sedan
Pöss på er
Mall
Btw sitter och äter paj men hunden sitter och flåsar på den så han kanske får den istället.

Tisdag

hejsan,
idagh är det tisdag och jag ska dra helt ensamt till stan för att fixa pass, eheh ska troligvist åka utomlands nästa vecka ,.....sjuk tanke, men iallfall såå.
I helgen arbetade jag fredag-söndag natt så hela måndag sov ja...ops inte bra att vända på dygnet precis men iallfall så jag ska väl försöka vända tillbaka det.
Nuu ska jag springa till bussen
pöss
mall

vad menar du med de?!

hejsan alla lÄsare eller hur var de med det igen?!
sitter fÖr tillfÄllet pÅ jobbet och kollar pÅ vita rullar som blir emballerad men mÖrkt papper. har suttit halva passaet bara 6h kvar sÅ kÄnns bra faktiskt me
Än dÅ ganska trÅkigt. ska hem sedan o hÄmta lite filtar o lÄgga mig pÅ grÄsmattan och jaa jag lan verkligen inte stava pga att jag Är lite pÖmsig och inte fÖr nÅtt annat.
nuu ska jag fokusera pÅ rÄtt sak
kram
mall

TOORSDAAAG

Hejsan,
klockan är 05.08 på morgon och jag ska precis göra klart allt inför STUUDENTEN som är idag!! YEAAH alla har väntat på denna dag iallfall jag men kommer lätt att grina när jag väl stå på Hedbergskas trappa och see alla!!
OMG blir redan tårögd men nu är man klar och kan inte göra någon återvändo, hihi såå nu ska jag och mina vänner upp till busbacken och äta frukost och dricka CHAMPANGE!!!!:D
Men bilder kommer sedan pöss på er
Mall:D

Tiiissdaaaag

Hejsan,
ligger just nu och fundera  ifall jag ska göra mig iordning inför att åka in till stan, ska nämligen in till sommarjobbet och hämta lite kläder och fixa skåp. Sedan idag ska jag faktiskt gå på stan och köpa ett par studentskor, har faktiskt inte gjort de och måste görat.
tror jag vet men ändå inte, igår var jag hos mina mentorer och fikade med hela klassen, as roligt var de men samtidigt så var de sorligt men ehh ska bli skojj.
Efter att jag ha varit på stan blire nog hem och byta om sedan vidare till stallet. Sedan hem och vila eller nått ganske går och sola en stund, vem vet liksom vad dagen tar mig, men nu måste jag dra eller vaa?!
Pössis
Mall

dax att göra nått

Hejsan
ligger fortfarande i sängen och känner insperation att göra nått idag, måste rida eller ska motionera pilot men min älskade fis får vila...mitt allt <3 tror det är därför jag inte har någon insperation för jag får inte rida fisen, vet inte vad de är med mig.
....men vad ska man göra liksom,
ska ut ikväll med så ska väl dränka mina sorger i alkohol inte för att det låter bra men....lär bli såå.
pöss
malin

Long time

Hejsan hoppsan.
Sitter eller mera jag ligger i sängen och skriver på min ny installerad dator, känns bra. Snart är det verkligen inte långt kvar till studenten, längtar som fasiken:)
Denna helg har jag, michaela, linnea och Marie ute på Air festivalen eller i fredags 1 juni. Det var as roligt skrattade som fasiken och sjööng och dansade.
men när jag dansar får jag allt ett bakslag eftersom jag har en spricka i knäet så det blir jue förbannand osv.
här kommer lite bilder sedan igår då.
Sedan ska jag ut och rida, pöss på er.

RSS 2.0