Sista April

Hejsan, idag är de sista april och jag hoppas alla håller sig " nykter" hahah elr så festar ni loss totalt men pass på utav snutar som är ute o glider i byarna.
Nuu ska jag till fell där vi bli ett gäng.
pöss påer

Machine Gun Preacher

Hejsan kollade på film innan jag skulle gå och lägga mig och hade fakstiskt sätt denna film på statiol.
Jag älskar jue Gerard butler för han är sexig för att vara gammal och han ser fan bra ut,
Men denna film gjorde han okej i men det kan vara för jag är van att se honom som värsta badboy killen elr i romantiska filmer ( Ps i love you).
Men den var faksitkst helt okej, väldigt bra handlig fast de var lite på klistrad emotions/känslor såå skrattade som vanligt jag.
Men kan säga att det är något att se,

Full fart medvetslös?!

Hejsan hoppsan äntligen har jag tagit mig tid att blogga.
Känns som det var ett tag sedan fast det var det egentligen inte. Men iallfall denna helg har varit verkligen full fart 24/3.
Nemen det började på fredag, åkte in till sjukhuset för att kolla benet, gjorde en MR ( magnetundersökning) det var läskigt men förutom att Rammstein spelade sin favorit låt 3 ggr i rad typ.
Sedan på kvällen var det Sonny träning med fisen, det gick bra men hade däremot jävligt ont i benet.
Lördag
Dagen därpå var det bara att kliva upp och göra stalljouren klar, vi började halv 7 och var klar med morgonjouren klockan 9.
Sedan drog jag och mamma till Timrå igen för andra träningen för Sonny. Däremot var jag jävligt trött...ingen sömn natten innan pgr utav knäet.
Träningen gick awesome, kunde inte vara vara nöjdare än vad jag var. Det var bara att dra hem och pyssla om fisen och sedan hoppa upp på nästa häst ( pilot). Han tog jag på en härlig kandrings tur upp för tallstuge backen. han var pigg men lite stel. Men så får det faktiskt vara.
Efter mycket om och men drog jag mig hem, slängde av mig skorna åt lite sedan dog jag i sängen utan  täcke eller filt. ops trött malin, det var klockan 17.00 men sedan hade tydligen malin sovit klar o vaknade 23.00 o var klar vaken ...-.- meen somnade kort efter iallfall.
Söndag
Idag var de segt att stiga upp pgr utav gårdagens händelser. Hade stalljour idag igen så ha  gått ute istallet sedan 06.300 igen till 20.00 men så äre de när man brinner för något.
Red ut både fisen o putte, puttevar seg som en säck potatis varför vet jag inte, fisen var lika mysig som vanligt. red en härig barbacka tur emot usa bilarna
nuu är man Malin trött
just btw idag mitt på dagen köpte jag och mamma en skit god browie kaka på statiol. jag tog en lite bit för jag var tvungen att skynda mig till stallet.  och hela dagen har jag längtat att ta en till bit men när man kommer hem sitter fasiken två svullosar i familjen o smocka i sig den.... det är fan inte schyst... härlig familj elr?
god natt
mall

Åh älskar mitt ben!

Hej igen,
'
Måste säga det i har jag verkligen varit produktiv med bloggandet. hehe elr inte, skulle bara skriva detta inlägg för att jag hatar mitt knä, har rubbat det ett antal ggr nu och det ä ca 1 år tillbaka när självaste olyckan uppkomm eller något.
Men man får väl vara smart i efterhand att man kanske skulle ha kollat upp det hela när olyckan hända, menmen man är jue stall tjej och gnälla ska man icke göra utan mera att bita ihop och fortsätta framåt, iallfall så är jag.
Så min smärttörskel är ganska höög har jag kommit fram till.
Men på fredag ska jag och pappa eller mamma dra in till sjukhuset för kolla upp knäet igen med magnetröntgen, tänk om det bli operation!!
Lika bra att skjuta mig! så gör jue visa hästägare och hästen har gjort sitt, det låter brutalt men ajaaa,
Nuu ska jag sooov
Pöss Mall

I hate the teachers!!

Hejsan.
Sitter just nu på skolans cafe/frukost bord. Har inte någon frukost för jag åkte in tidigare än vanligt!
Jag ska egentligen börjar 10.10 men jag hade ett rest prov som skulle göras 8.30 så meeen jag och två tjejer till kom lite före halv och pluggade o pluggade men inte kom läraren som han sa!!

Vi stod minst en halvtimme och vänta på *** läraren. Men vi gick tillslut ifrån hans lärar rum. Ska ha lektion med han sedan så ska lätt skälla ut han!!
Fasiken bara låta elever svikas så där, däremot om vi elever gör samma sak betyder det inte samma sak!
Nee såå nu äter jag frukost som sagt, en tekaka, ett juicepaket och ett kopp kaffe. Så jag får väl börja om min morgon nu så jag håller mig tills dagen slut som är 16.00!!


Så här sin min dag ut
10.10 Företagekonomi C
11.20-12.00 Lunch
12.05 Naturkunskap B
13.40 Rättskunskap A
15.00 Matte C
16.00 Skolan slut
18.30 Sigridträning
21.00 Ligger död i sängen....zzzzz
HAHA vilket liv vaa:D
men det ska bli roligt igen med träning för Sigrid:D
Kram på er
Mall
" älskar bilden, allt för söt!!"

You smell good

Hejsan hoppsan.

Sitter just nu på Filosofi A lektion och väntar väntansfull att läraren ska bli klar med uppgiften" välj vilka som ska åka till auschwish" ganska grymt men det är som sagt bara en uppgift.
det är barbarsik men det var jue så det bestämde på ett ungefär.
Snart slutar vi och jag ska träna ikväll med puttelutt för Sigrid. Men innan det ska jag träna fisen i ridhuset på stallet. Så efter skolan ska jag dra hem och hämta moppen som ska ta mig ut till stallet.
Yeaaah, nu ska man åka 20 bussen hem, den är lika trevlig...elr inte.
men nu ska vi diskutera vem ska få en njure en sprutnarkomanen eller en person som hjälper sprutnarkomanen fast ha blivit smittat av en sprutnarkoman som har andvänt?!
Vem skulle få njuren först?!
kram mall

You have cross the line!

Hellu alla glada som inte läser denna blogg längre!
Iallfall sitter framför datorn som vanligt...-.- det känns bittert men vad ska man göra liksom?.
Dagens väder har verkligen varit piss, jag pallar verkligen inte April vädret my friends, jag känner mig deppig och ha ingen ork men det kan nog vara för det är 1 månad kvar till STUDENTEN!!! OMG!!
Sedan är man arbetslös typ men ändå för man ska sommarjobba först sedan är man Arbetslös....:( sadeface!!
Det känns som alla ha allt välplanerat och vet vad de ska göra....inte lilla malin som blir vuxen fast vill stanna kvar i ungdomslivet....men får hon de?! Inte i detta årtionde:)
Iallfall så på studenten ska klassen dansa för det ingår i Guldtrofén, allla var svin duktiga att fixa tempot och allt annat, jag var dock inte med pgr utav mitt knä ( musklel fäste som har troligen släppt) men jag kollade och skrattade och hejjade.
Så det ska bli roligt att se och förhoppningsvis får vara med.
Sedan körde jag hem ifrån stallet, men mitt på våran väg stod det en skit stor traktor och höll på att döda en jätte fin björk på en av grannarsgård, iallfall jag är jue en rookie med att köra typ..tss så sa mamma att jag skulle vänta tills jag fick besked, men det var bara det att det stod en **** gubbe och vinkade och de var varken jag eller mama bered på så, men när han vinkade att det var okej sååå fick jag motorstopp, och gubb fan blev så sur!! hade fasiken lust att dra han på käften...! IDIOT!! inte så jävla lätt heller!
Iallfall så ska jag plugga nu, YEAAAHH.
Men pöss på er
Mall

Tillbaka på blogg.se!

Det känns sjukligt ovant att blogga i blogg.se nu när jag bara själv använder wordpress som för övrigt är så mycket bättre! Men okej, jag tänkte börja blogga här igen bara för att jag och Mall faktiskt måste ha en blogg tsm. Det är bara så!

Öhhh, ja! till och börja med ska jag fixa en ny design, typ! Upp med läsarna! Börja läsa bloggen! När ni ändå är ute och surfar kan ni ju passa på att besöka min egna blogg KLICKA HÄÄR!
Puss
/F

klippdax

Hejsan
sitte ro plugga NKB..men går inte så jäkla bra känner mig så icke insperard inför att plugga....men vad är de 1½månad kvar såå håll ut säger jag bara.
Mamma kommenterade idag att jag hade otroligt struligt hår, det var långt var det nog bästa men hon tycket de var dax med ett ebsök hos frisan...vaddå? är inte bushåret fint mamma?
vad fasiken, om man ha ett liv som består med 24h så hinner man inte med att klämma in frisan men få väl likaväl gå och beställa en tid imorgon.
Jag älskar bushåret jag ellä?,
Mamma Citat" du som kan vara vacker, lika bra att du håller i, en dag är du gammal"  jahaaa vad säger man till de?, tack elr?.
Nee nu ska jag sluta skriva på data o ska pluggaa.
Pöss på er
elr vad tycker ni???

barn-vuxen

Hejsan,
klockan är 00.00 drygt och jag känner att jag börjar får ångest attack. Har precis skickat anmälan till högskolor/univeristet. Men det är bara just nu en utbildning jag vill gå och det är Djursjukskötare ( vetrinärassistent) så men det lär väl aldrig hända i mitt liv.
Iallafall, fasiken vad tiden går fort?! man vill egentligen vara 13 då man inte behövde ta ett sådan här stort beslut liksom, det känns pissigt att inte veta vad man egentligen ska göra med livet.
Plus ha värsta ångesten att jag ska bo hemma tills jag är 45 typ....men ska fasiken inte tillåta mig själv inte göra det, om jag inte kommer inte utbildningarna ska jag söka jobb, och plugga på med betygerna!
För malin ska klara sig i livet, på ena sättet likom.
Idag fick mina hästar förutom cindy massage, bris och putte tyckte de var superkönt, det fanns lite skavanker( knutar) men inte jätte farligt:)
nuu ska jag väl försöka somna men det lär väl aldrig bli någon sömn i natt...men sökningen är iallfall gjord:D
Kram
Malin

Loovet..

Hejsan hoppsan.
Sitter just ju o ska äta frukost och själva frukosten består utav wasa knäcke bröd ett glas bravo juice och sedan får det att bli ett uppiggande chack med kaffe.
På lovet har det hänt mycket, både i det sociala livet och ute på stallet, har faktiskt inte haft tid att chilla riktigt men det är jue faktiskt mitten av lovet så, jag borde hinna sova ut lite. MEEEEN jag måste plugga häcken av mig för efter lovet har jag två prov ( marknadsföring och Nkb) såå YEAH för mee, plus så måste jag plugga i kapp.
Men  iallafall idag ska jag rida ut med lena och dazze med bris och sedan ska vickan hoppträna puttelutt åt mig eftersom jag är ganska feg att hoppa...ops.
Så det är tur man har vänner som vågar hoppa åt en.
Så nu ska jag väl fortsätta att fokusera på maten och annat tjafs, men pöss på er
kram
mall

Påååsk

Hejsan,
Idag är det påsk och min kusin fyller 9 år idag, så vi har grattat honom med massor med roliga saker. Vi har varit på nöjeshallen och åkt gokart. Men det är inte bra att sätta mig bakom en sådan rätt med några som jagar en!!
Jag skrek, körde som en idiot, och log hehehhe, såå jag liksom.
här kommer lite bilder, men inte ifrån go karten!:D
Nuu ska man vara social med släkten igen.
pöss
Mall

Spåkulan

God morgon Malin!
Du är trött på att kompromissa. Byt taktik och gör som du tycker är bäst. Det kommer att gynna din ställning på jobbet. Kärlekslivet kommer att blomstra i vår.
God morgon Malin!

Du är trött på att kompromissa. Byt taktik och gör som du tycker är bäst. Det kommer att gynna din ställning på jobbet. Kärlekslivet kommer att blomstra i vår.

Do you know where your heart is....

Do you think you can find it?
Or did you trade it for something........??


Hejsan alla glada läsare,
Jag kom precis att livet är fasiken inget lyckligt liv egentligen! Du går i skolan och utbildar dig till något som du ska tjäna pengar och kanske till och med gilla de första åren men senare ge upp det.

Att du sliter i hjäl dig för något du aldrig kommer bli nöjd över, och när du väl bli nöjd är du tvungen att sälja hästen....så ångrar du dig,  det slits i hjärtat. Finns för mycket känslor, för mycket hjärta i allt. Är detta verkligen värt att leva då?

Så ibland har jag ifråga satt mig själv ifall jag har något hjärta? några känslor överhuvud taget, elr är jag en person som skjuter iväg folk för deras känslor och skickar vidare mina egna också för att slippa den börda som finns på mina axlar!

Men wtf, varför grina ner sig i detta för? nee fasiken man är fan vuxen och ska snart ut i vuxen livet på riktigt. Det känns weird, lär väl gå åt skiten men man måste fan pröva innan man gömmer sig, eller hur är det nu?

Kanske man ska sluta tänka efter hela tiden o bara köra på! Är det man vill egentligen?

Nu kommer faktiskt detta ELLER ordet! vad fasiken vill man? jag vill nog gå tillbaka i tiden då man levde ett lättsammare liv, utan beslut och ångest!!  hatar ångesten och beslutet, man vet att bli bra till slut men vägen ditt och så är för långa att deala with!

Nuu ska jag ner o duscha!
Pöss


RSS 2.0