Soov daaax

Hejsan,
Sitter i sängen och har Harry Potter och den flammande bägare ( älskar filmen) AGA har varit ute i stallet hela dagen ungefär. Ridit Putte ( pilot) och fisen longerades av mamma pågrund att vi ska träna imorgon. Så nu ska jag soova fast först ska jag äta en ordentlig kvällsfika.
Den består utav
Knäckebröd med salami på( 3 st)
En trallrik med A-fail och
Ett stort glass med juicie:D
Såå nöjd med mig själv.
Kram
mall

Överpigg

Hejsan hoppsan.
uttråkad tjej här, gått i skolan hela dagen. Det hände en grej så det är kanske därför jag är så uppe i varv lär väl inte somna förre 1 i natt....-.- inte bra för sömn rytmen HAH iallfall så är jag över spiddad och har ridit två hästar idag. Båda var underbar men ryttaren söög( JAG) HAHA sedan så aa har jag pluggat o käkat frukt ( bananer) och druckit vatten ( i glass)
HAHA my life is a mess, HAH  gud jag orkar seriös inte med mig själv längre...AHHA menmen man lever bara en gång så lika bra att stå ut.
Btw har en tanke i huvudet ( tänker inte berätta) undra om man följer den tanken alltså vad man vill med den! och om det blir bra resultat
kram
Mall

På väg till skolan....

Hejsan hoppsan
Är på väg ner för att göra klart det sista innan utgång till bussen som sedan åker in till skolan.....
Känns så där, har förbannat ont i knäet.....( har rubbatd e igen) eh så är inte så pepp, haltar som en häst typ inte så värst konstigt, man säger väl så..man blir som dom man är med...shiiiett.
Ialllfalll så ska jag draa byee
xo
mall

Leddig

hejsan hoppsan idag är jag ledig ifrån skolan.
Känns bra ska iallfall in till stan ändå ska kolla på tatuerings ställen med vickan. Det är liksom dax att beställa tid!! vill så gärna ha en innan studenten! heheh fail jag låter.
Efter det ska jag rida fisen, red henne igår hon kändes okej.
Men iallfall så hörs vi för nu kommer vickan hejdå:)

Spåkulan

God afton Malin!

Acceptera inte att vara ett offer för omständigheterna. Du har vad som krävs för att gå vidare.

Skolla.......skolka?

Hejsan
sittter på skolan idag och det känns bra men verkligen slappa dagar. Har ahft 3 lektioner idag och verkligen sköna men såna dagar ska man ocksså ha. just nu skrattade michaela att jag tog kort med min webbis till bloggis!!!!
Iallfall så ringde brandalarmet igen....-.- störda elever är för nu vill dock inga ut längre för att det  är ingen riktigt det var faktiskt var faktiskt tjuvalarmet..... när de lär vara en brand lär vi döö!!
Nu ska jag fokusera på skolan, ska snart ska till stallet o rida fisen.

Slappdag

Hejsan kära blogg.
ska precis gå och läggaa mig efter en mycket ansträngande dag...NAAAT. Hade bara 1 lektion idag seadn slutade vi som var otroligt skööönt!!!
Iallfall så har jag typ inte fått någon sömn alls i natt pågrund utav skolarbete.....FAIl av mig!! tur man har bra musik att lyssna på ( tycker jag då)
Iallfall så red jag fisen i ridhuset skulle egenltigen ner till böle men det blev komlikationer på mitt o mammas tänkande. Men det gick lika bra att rida i ridhuset..... jag säger inge mera ja! man ska inte klaga. Min ponny var as fin lugn och låg...men det ska bort  hon ska bli mer bärrigare och lite mer avslappad fast på elerten.
HAHA men iallfall så på dagen lektion ( Natur) labbade vi med cellernas struktur, vi fick se vxtceller (mossblad) och djurceller ( michaelas celler) HAHAH det var väldigt fasinerande!!!!
Så här kommer det lite bilder ifrån lektionen
Michaelas fina teckning, var bara illa tvungen att lägga uppbilderna
Kram Mall

......

hej är mycket trött såå detta blir eett väldigt tråkigt inlägg, säger bara det var ett tag sedan, sorry borry men för mycket att göra hela tiden! skola kan dra något gammalt över sig o så vidare!
Eller jag har nog mera haft ett liv än att suttit framför datorn stup i kvarten!
pluggat 9 timmar nu med internationell ekonomi YEAH ska upp om 6 timmar igen:O
då äre skola på högsta niivååå!! och så vidare, är så trött att jag känner mig yr och illamående!! icke bra icke bra!!! men nuu ska jag kasta mig i duschen o sedan vidare
Kramis
Pigg tjej på skolan... NAAAT

Såå trött.....

Hejsan alla glada.
Sitter i skolan och orkar inte plugga...satt uppe till 12både måndag, tisdag och onsdag! så igår kände jag mig ganska dööööd tjej, orkade knappt äta eller sitta upp men dumskalle av mig drack jag kaffe innan jag la mig såå fick ont i benen istället....
Blev as förbannad på en lärare igår:O
HATAR HAN!!
Nuu har jag matte kram!

YEAH skola.....

Hejsan allla nyvakna,
Sitter just nu igen i skolan...känns så där eftersom vill inte plugga mer just nu eller vill inte plugga samhälle eknomi linjen någon mera! vill börja med det riktiga plugget inför arbetslivet osv. Palla inte plugga ekonomi som känn trist idag!
Iallfall så hoppas det blir en chillig dag för känns som jag har vaknat upp på fel sida, men efter skolan äre bara hem o plugga arslet av sig!! har drygt 4 uppsatser att lämna in! o fatta inte varför jag inte har gjort det tidigare!? idiot malin säger jag bara.
Men man måste slå på hjärnan igen...skit roligt naaat vill vara dumma lilla malin som inte har några hjärnceller....elr? vill vara ledig o rida o har roligt.
Menmen thats if life! it is hard soo
btw försöker komma på en tatuering! har fasiken ändrat mig så mycket trodde de var en viss text men inte längre eller jag vet inte!!
kram Mall

ångest..... true!

Hejsan hoppsan!
Sitter här och tänker tillbaka när man var ung och hade ett liv! nemen det har jag nu men om ca 6 månader har jag typ inte det kännst det som just nu -.- har ångesst för man blir bara äldre, snart börjar alla att flytta! Folk om en kanske börjar dör! ( mhoppas verkligen inte de) hur ska man klara sig utan dem då? vissa har funnits där hela livet, man vill att dem ska fortsätta tills man själv dör! men inte äre så.
Iallfall har ångest o vet inte vad jag ska göra med livet å därför tror jag ska göra ett fruktansvärt drastiskt beslut o fasiken flytta ifrån svergie! fast egentligen vill jag inte de! men man måste testa allt!
iallafall om någon läser detta så fasiken kom ihåg att ta vara på den tiden man har, att ttyp säg vad man tycker till folk! för det kan vara sista gången du säger " hejdå" eller hörs sedan!
jag har blivit värsta rädd för att förlora olika folk! vem vill de liksom! men det kanske är dax att lära sig att släppa taget!
ELLER? har jag fel?
KRam mall
har man förändras?? typ ja fast det är 1 år mellan korten.....hemskt tanke!


Life is hard.

Hejsan,
skulle precis gå o lägga mig, ovanligt?! Nee men jag är en riktigt sovare alltså! fasiken kan bara säga att jag längatar ibland att få sova. Så underbart kan det vara hur stört det ändå låter.
Idag eller igår var jag med vickan, vi var hemma hos henne o spelade wii typ hela natten ( iallafall jag) vickan somnade liksom så där vid 4 på morgon, själv så sa jag åt mig att inte sova för vickan skulle ändå till stallet vid 6 så det kändes ganska onödigt... -.-
Iallfall så rred jag fisen idag, hon kändes underbar, lugn o fin + mjuk! alltid lika roligt men en underbar ponny. Sedan åkte jag hem, spelade typ wii tills nu med mammsen, fyfasiken vad vi har skrattat! Det är alltid lika roligt att se vuxna pröva sig fram på ett "modernt" spel liksom!.
Både hon och jag hade roligt.
Nee nu ska jag slå på en film tror det blir faktiskt en animerad! älskar såna filmer.
Btw Vampire dairies på fredag igen !! BOOYEAH!
Kram
Mall

Movie Night

Hejsan finally again.
Har precis kommit hem ifrån fell, jag, fell och hennes lillebror var på bio ikväll. Vi såg Sherlock Holmes. Fyfaan vad jag älskar den filmen elr mera skådespelarna! åh filmen kunde inte har varit bättre. Man fick skratta o känna ångest ( iallfall jag) HAH
Måste säga att jude law och robert downey Jr är ett par bra skådespelare. Dem passar bra ihop alltså dem spelade bra emot varandra. Tihi inlove with the movie.
Nee hemma hos felll såg vi lite på pirates och kopps ( hah skrattade som fasiken). Nee nu ska sova nu ja, klockan är mycket ... -.- inte bra!!
Kram natti
Mall
( äre bara jag som tycker dem är sexiga?)

RSS 2.0