RÖSTA!

RÖSTA PÅ MIG!!! NI MÅSTE!

It a beautiful day!

Hola mis amigos y amigas.
Sitter just nu i vardagsrummet och felicia har precis vaknat! hörde något som börja gå där uppe! tihih alltid lika roligt.
Men iallfall har sett ett mycket bra avsnitt av VD ( vampire Diaries) love that serie! kan verkligen inte slå någon anna förutom TB dåå, twilight filmer kan jue ta på sig något gammalt!.
men iallfall, igår vad jag och fellster med varandra, vi såg på film, käkade glass och drack dricka.. bara onyttigheter men vi sprang faktiskt till butiken på drygt 4 min när butiken stängde 6 min! grymma vi var.
Vi såg
* the village
* Take me home to night
* hangover part II ( somnade de till den)
HAHA såå så var min natt. tihihi höres ska vara social med nyvaknad fell
kram mall

Spåkulan

Hejsan, lämnar in detta fina inlägg..
HAHA man kan jue misstolka det totalt, eller det gjorde jag:)
"God afton Malin!
Ta inte med dig jobbet till sängen."

aaa PRECIS
NAAAt

halloweeen

hejsan, ska ut nu på memento!! halloween temmaa!!
HAHA här är en bild!!
mer bilder kommer kanske sedan adjöö!

det går inte

Hejsan eller ska jag säga mer godmorgon.
Klockan är 07.26 på en LÖRDAG....:S inte lik mig att vara uppe vid denna tid men iallfall så ska jag och micheal göra högskoleprovet... det kommergå bajs, det börjar halv 9 och slutar halv 5!
Det är som en helt vanligt skoldag....:( kommer lätt bli trött och sliiten men aja thats life.
Men kommer inte ha på mobilen för det får vi inte, kram
ska åka nu bajsa ner iallalla

Plast

Hejsan hoppsan,
rubriken har verkligen inget att göra med  detta inlägg. sitter på naturkunskap och har genomgång om alkoholer och plaster ... -.-
Iallfall så drömde jag en mycket konstigt dröm, tänker inte säga exakt men den kändes alldelens för verkligt, obehaglit verkligt. Så när jag vaknade var jag tvungen och sitta och fundera om denna person hade verkligen satt detta till mig eller om jag bara har drömt  de.
Satt kanske drygt en timme och fundera...funderade och tillslut kom jag fram till den var i drömmen dom hade sagt allt detta till mig... brr var så weiird. Nästan en dejavú känsla.
Kan säga att jag hoppades att det var verklighet men så får man aldrig önska för det kanske händer någon gång längre fram..
Ne ska lyssna på NO-läraren om hur våran kropp reagera emot etanol och våran fina reptilhjärna:)
Kram
btw  har inga glasögon med mig.. kommer få så ont i huvudet idag... är blind;(

She ran away in her sleep

Hejsan hoppsan.
Sitte i sängen och är påväg att somna, har pluggat ekonomi ( gick bajs) och små föreganade( addåå) har prov på fredag och det känns så där.
Menmen snart lov och högskoleprov...:( pisspisspiss inte laddad för det allas menmen det är som en träning. inför nästa termin, ahah känns som nu att jag kommer faila hela skolan;( alla kurser är så jävla svååårt:( dööör av att det är för svårt...:( inte min grej liksom.
Men måste ligga i som fasiken... orkar snart inte plus har varit dålig/ inte på humör. Men aja och så kommer det mer dålig info snart...:(
men ska soova nuu typp
kram mall
Btw snart stockholm igen!!! YEAAAH
tog blod prov idag... uscha men rolig vare men har ont i armvecket..:( saadfaace

Dax att möta kudden

hejsan
ligger i sängen och ska precis somna, känns lite trist men orkar inte käfta emot kroppen längre eller hjärnan. måste bara säga att dessa veckor av skolan ta död på en... så får se om jag klara mig till studenten..det känns inte precis som det just nu.
men klart ja gör men ändå
Nee idag fick mina ponnysar stå eller lina red cindy men fisen fick stå. Jag red fellsters ponny hunk. Måste bara säga att det är en otroligt rolig ponny att rida. Och att felicia har gjort en fruktansvärt bra jobb!:D
NE nuu ska mall sova
nassi nassi
JB ( john blund) har knackat på dörren o jaa ögonlocken är tyngre!


iam so tired..

Hejsan
sitter i UF rummet och skriver om vårat fina UF företag.. känns tungt sitter här alldelens ensam och ingen annan av företags medlemarna är här! HAH faail
men iallfall igår så var helt slut efter skolan o efter stallet ( där går det ingen energi åt) men iallfall så somnade jag med kläderna på i sängen och hade inte ens krypit under täcket.. då är man verkligen trött om man bara somnar på sängen utan att anstränga sig till slutet.
Och mina hörlurar vill inte fungera så stör mig som faan vilka som aa vad ska man säga. Vissa älskar verkligen sin egen röst.. förlåt men visst får man sjunga men kanske inte så alla reagera på hur jaa sämst det är!!. HAHAH positiva tjejen här eller vad??!
NOOO verkligen inte:)
Sedan efter skolan ska jag rida fisen och felicia ponny:) hjälpa henne idag.
Men nu ska jag försöka fokuser på UF HEHE
Kram
... malin på sitt bästa hurmör eller vad?

Spåkulan


Hej Malin!

Undvik brännande samtalsämnen. Du är inte i form för att argumentera. Lyssna bara.




Så jävla rätt...palla inte att diskutera  emot.....

Sjukdag..

Hejsan
sitter och såg sista programet Partaj på kanal 5... sadface. det var faktiskt otroligt roligt. synd att det var slut för iår men det kommer nog tillbaka förhoppningsvis.
Men iallfall så har jag hört både negativt nyheter och positiva plus dom positiva blev jag så glad att jag inte kan sluta leee!!! alltså serre är såå nöjd och gladd att jag kan nästan leva på denna lyckan i ett år.
Iallfall så idag var det skola så klart, eh började klocka 8.30 med naturlabb.. jaa man får säga vad man vill men läraren var mycket positivt till det vi skulle göra... och det vi skulle göra var att vi skulle leka med lego... -.- eller bygga ihop molekyler o atomer:) mycket roligt råkade säga o låter mer exaltera än vad det var meningen HEHHE
Iallfall så hamnade mina två labbkamrater på bild HEHEH så säger bara så passa er för mig.. malin har alltid kamran framme EHEHEH. Fick en video men ska tyvärr inte lägga upp den mera ett inside joke innan matten idag;:)
Iallfall så har man alltid roligt och får en härligt skratt. Men iallfall så idag hade vi eller skulle vi ha matte prov.... inte precis laddad men då mitt upp i provet så börjar det pippa och låta som fasiken... vi ba" äre inte brandalarmet" Läraren" nejnej det är bara tjusalarmet... så fortsätt med proven" sedan hörde vi alla som börja gå i trappan o tjoa med mera aja då börja alla att prata o läraren gick ut och kollade, sedan sa hon" jaha det var visst brandalarmet...vi måste gå.. lämna provet så får ni göra klart dom på onsdag..:S"
HAHAH värsta tuuren men ändå inte HAHAH så fruktansvärt faiiillll.
Nee nu ska jag gå ner o göra mig klar för något HAHA NAAAT ska ne o dricka vatten... Som är beteckningen är H2O ( love that name)
HAHAH känner mig pepp inför visa saker  BOOYEAAAH o GLAAAAD men tänker inte berätta!!:D
KRam
Mall

Religion

Hejsan,
sitter på religion lektionen, har genomgång av hinduism.;) ganska intressant religion eller hittils är det. Michaela sitter och ser allt jag skriver:)
Idag skulle jag träna på björkis men blev dock inte begrund av sjuk tränare, menmen. Lilla damen får vila idag ifrån helgens stora.
Men nu kurrar min mage som fruktansvärt mycket och det blir så fruktansvärt tyst i bland i klassrummet!!! magen låter soom faasiken. vem palla, vill ha mat men det är fisk idag ... -.-!  tycker inte om fisk!
Men iallfall senare idag har jag matte prov på matte C.....känns pissit menmen det ska göras varken om jag vill eller inte:)
Nee nu ska jag fokusera på min karma! hahha så jag får en underbart liv efter döden!
Kram mall

så efter traktad!!!!

hejsan bloggen.
ligger i sÄngen ich Är helt utmattad efter en lÅng dag med mamma och hÄsten , vi var och tÄvlade i falun idag, hmm sÄger inge mer bara att jag var super nÖjd med hÄsten:)
sÅg en lamborgini(celler hur det stavas) pÅ vÄgen hem ja ba "whaaaat tha fuck, hÄr i svergie......." aja blev vÄldigt chockad menmen.
nÄr jag jag var hemma i huset sÅ var det,bara att Äta mat och plugga matte C. sÅ nu ligger jag Äntligen i sÄngen och ser pÅ vÄnner ( bland mina favvo serie)
Är bara jag som verkligen Älskade min sÄng? Älskar ni era sÄng? alltsÅ att ni kan lÄngta tills man fÅ sova??? hahaha stÖrd jag Är        -.-
nee nu ska ja drÖmma marddrÖmmar om kvadreringregeln och konjetaksregeln.....:)
kraaam mall

is anyone out there?!

Hejsan
sitter pÅ rummet o grubblar Över livet och vara fÖr det ska vara sÅ orÄttvist fÖr vissa personen och andra ska det jÄmt gÅ Åt det rÄtta hÅllet...
Nu lÅter ja som en gnÄllig liten skit...
men kÄnner mig sÅ nere fast borde egentligen inte men just nu skulle jag bara vilja skricka pÅ en vis person, men ska inte sÅ jÄvla onÖdigt menmen lilla malin sÅ down,
ser pÅ braidsmaid eller vad de heter, filmen suuuuger... sÅÅ jÄvla dÅlig kunde verkligen inte sett en vÄrre film, men tur att man pluggar matte C
snart ska ja dra ut till stallet....
adjÖ.

Hmmm what should i say!?

Hejsan,
är hemma med värsta förkylningen... kom igår efter ridningen, kändes dock så där, behöver verkligen inte detta just nu. för mycket i skolan osv. hästarna tar aldrig min tid men skolan usscha hatar den just nu, för mycket jämtjämtjämt.
Men vad man än gör så det går bort så får man alltid något på halsen som måste göras... ingen jävla paus. men thats life o jag klagar verkligen inte. Känns bara såå feell, vet inte men ibland förstår jag inte bara på lärarna.
Men iallfall sitter här med 38 graders feber... buhuhuh, men ska försöka gå imorgon till skolan, så viktiga ämnen som man måste vara där och bläbläblä.........
NEE orkar verkligen inte det här livet längre, faasiken ska bli SÅÅ JÄÄVLA sköönt när studenten kommer, då får man göra vad man vill flytta vart man vill. Faast ska först jobba o sedan leva livet precis som jag vill:)
Nu ska jag fortsätta att plugga....... sedan ta en ipren o somna om......
Kram eller NEE ingen kram.
btw AS FÖRBANNAD!!!

Please may I whip your kids?

Hejsan.
HEHEH skit i rubriken för det stämmer inte för mig, men det är bara så här att lyssna på en låt på mobilen vid namn " please may i whip your kids?" gjord utav yourfavoritmartian feat nicepeter. En ganska grym låt, det sätter sig ganska lätt på huvudet som kan vara ett plus för dom som har gjort låten.
Men iallfall, ligger i sängen nu och pluggar skolarbete...känns så där när man ligger och huttrar. Menmen bara dra på sig filtar o tänkten, så känner mig som en munk(muffin). Istället för att dricka kaffe som jag brukar har jag faktiskt en halv liter vatten istället, ganska bryd över mig själv.

"I don’t know if you’re aware, but your kids suck ass
If you need someone to whip ‘em then, ha… just ask ’cause
They ain’t as perfect as you say they is
They ain’t perfect at all
You’re raising Bebe’s kids

I’m sorry. I don’t know you
I don’t mean to get pissy
But you need to discipline your bratty kids, you hippy.
Like c’mere you little jerk
Taste the back of my palm!
But you ain’t my daddy!
Nah! But I’m doing your mom!

Now I know you think they’re angels
But they’re driving me insane
I’ll punch a baby in the face
Just for cryin’ on a plane
Cause I don’t mess around
You need to control ‘em or I’ll lose it

But I made you a drawing.

Shut the f-ck up, kid. That’s stupid
Now Imma get my truck
Imma load all my boys in back
Imma find out where you live and break all your toys in half
And I know it ain’t your birthday
But when nobody’s lookin’
Imma give you a little present

What? An ass-whoopin’!

Please may I whip your kids. Whip your kids.
Please may I whip your kids. Whip your kids.
Please may I whip your kids. Whip your kids.
Please may I whip your kids. I wanna whip your kids.
Please let me whip your kids
Please I wanna whip your kids
Please let me whip your kids
Please I wanna whip your kids

I never ever thought I’d say a kid deserved to get hit But it’s obvious time-out ain’t working for sh^t!
Yeah, I’ve seen your parenting style. It ain’t all that
You gotta hit the little brat with a whiffle ball bat
‘Cause this is obviously more than just a youthful rebellion
You gotta belt the little hellions with a belt when they’re yellin’
‘Cause you don’t want me to do it
‘Cause I’ll paint their little brains all over the wall
When I spank ‘em with a chainsaw

And why are they acting wild and loose?
If they deserve the ass-whoopin’, it ain’t child abuse.
When I’m tryin’ to buy groceries, and they’re muckin’ up my style.
They’re like drunkin’ little midgets runnin’ up and down the aisle.
Touching everything in sight, and geez for Christ’s sake
I think one of ‘em just stuck his little p-nis in my cake
And now Imma have to put it back and get a new one and it bugs me.

But mommy says I’m beautiful.
Shut the f-ck up kid, you’re ugly!

Please may I whip your kids. Whip your kids.
Please may I whip your kids. Whip your kids.
Please may I whip your kids. Whip your kids.
Please may I whip your kids. I wanna whip your kids.
Please let me whip your kids
Please I wanna whip your kids
Please let me whip your kids
Please I wanna whip your kids

Please let me whip your children.
Please let me whip your kids.
I can’t stand kids misbehaving, running around and disobeying.
All they need is a kick in the pants.
A punt in the butt.
A lesson that will finally shut ‘em up!
Please let me whip your children.
Please let me whip your kids.

Please may I whip your kids. Whip your kids.
Please may I whip your kids. Whip your kids.
Please may I whip your kids. Whip your kids.
I’m gonna whip. I gotta whip!
Please may I whip your kids. Whip your kids.
I gotta whip!
Please may I whip your kids. Whip your kids.
or get em out of the way.

Oh, come on people, it’s a joke.
We would never hit anyone’s kid, come on!
I love kids!"

Kolla in videon här --->http://www.youtube.com/watch?v=TUmJDVRDRTQ

Men iallfall så har jag ridit min lilla fis, gick jätte bra. Hon var pigg men som vanligt nu med mera, det har blivit så kallt ute.. uusschha säger jag bara. Iallfall börjar känna mig kraaslig.. inte roligt alls, behöver verkligen inte det här nu. för mycket i skolan o annat... har inte tid att vara sjuk... mitt liv har tillräckligt med svårt att trycka in plugget med dom få 24h man har ... skulle lätt vilja ha 48h på ett dygn!! kan man  inte få ändra???

Ska fortsätta plugga o sedan dunkar man nog kudden...inte roligaste men istället för fulltös medvetslös så blir det slut o medvetslös.

Kram på er seee ya later alligator!

 

 


dripp dropp dripp dropp

Hejsan hoppsan alla läsare
Sitter just nu i matsalen på Hedbergska och pluggar affärsjuridik! känns så där men ehh life is hard. Medans jag skriver detta inlägg så sitter jag o dricker vatten och känner mig kissnödig. Såå måste nog dra till toaletten hihihiihhi. Men iallfall så har man suttit o gjord detta inlägg ungefär en halvtimme! hur bra är de egentligen plus har verkligen inget viktigt att säga!
men aja igår fyllde världens bästa pappa år! så vi firade honom, fast han var lite förkyld o krasligt men det var roligt ändå!. Men idag blir det en mycket hetiskt dag, HMM undra hur man ska orka det då? NAAJ säger jag bara. Plus har in sett en sak! Och vill verkigen berätta men kan inte ! tror personen skulle fatta om denna person skulle läsa detta.
Men man kanske fåå inse detta själv, utan att få svar utav detta inlägg, det brukar hjälpa!
Så just nu sitter vi i ett mysrumm på skolan, HEHE har gått och skrivit!! bra kämpat malin! tack malin säger jag då!
Nee nu ska jag plugga
tihihihi
kram

Mooviie tiime

Hejsan
sitter i sängen just nu o ska precis dunka kudden eller träffa JB o somna in. men iallfall så har tävlat idag på klubben ( njurunda) gick ganska bra, hästen as fin o pigg. Vi red en LB.I på 65% o hamnade på delad andra plats sedan så red vi en LB.2 o fick 64% o vann klassen.
Senare ikväll satt jag och pappsen o kollade på filmer, egentligen skulle hela familjen men dom andra två hade annat att göra. Vi började se klockan 4 o slutade 23.55 ( iallafall jag).
Vi såg
* Dinner for schumsk ( AS BRA)
* Pirates of carribean - strange times ( AS BRA)
* Dark city - ( WEEEIIIRD)
* Fast five - (AS BRA)
HAHA såå nuu ska jag sova o samtidigt sagt på date night ( as bra) är verkligen en filmfreaak, älskar filmer. det är så roligt att se, fast måste ha något på innan jag somnar, blir så orolig att höra mitt hjärta slå eller att det är för tyst o jag börjar fundera om allt eller inbilla mig saker...:)
SÅ skola imorgon OJAAA! skoooooj.
MEn ska sooova nu ja eller ska försöka
Kram mall
Ps hör att pappa ser fortfarande på film ... -.-!

Body butter

Hejsan hoppsan fallerallera!
ligion... Kill me now.., men iallfall så är det ganska intressant, men bara ibland. Vad ska man säga om dagens dag? hmmm jaa halft jobbigt, sjuk ont i huvudet, EHH regn, frööös. hemma o är as hungrig. Saknar mina bäbisar ( hästarna).
Så måste skriva lite på religionen och sedan på svenska så slipper man har så fruktansvärt mycket att göra:)
Men jag är nöjd ändå och hyfsat glad heheheheh.
Imorgon är det fredag och fest.. NEE faktiskt inte ska bara ta det lugnt och chilla, ska bli sjukt skönt. Har varit några hektiska helger förut, Men om man ska ha roligt så.
Men nu måste maten vara klar .. men känner ingen matlukt så gissar väl fel.. är så hungrig.
Men hörni busar, Min body butter är nästan slut... ( sadface) den var grym luktade sommar och var grymt billig, lite kvar som sagt men inte lågt kvar. Plus det gav minnen i sommar HEHEH COCOS lukt... hmm undra vem har använt?  ;') minnen.
Men men får nog gå och köpa en ny HEHEH mee like it.
Och just de har köpt ett par skor hehe var på birsta med michaela:) såå mycket nöjd men bild på dom kommer senare.
Kram MAll

I am lost for insperation

Hejsan hoppsan
Sitter just nu i skolans biblotek.. inte så jävla roligt längre att sitta på en skola ifrån 10.10 till 16.10 å mår sådär, känns tuftt speciellt när andra påverkas av ens humör, och det är verkligen inte meningen. (sorry girls).
Nu har vi haft internationellt ekonomi.... allt känns bara pissit allt i skolan just nu! OMG säger ja bara.
Så känner mig lost of insperation...... vill bara flytta, sluta skolan och hålla på med hästar och arbeta.. tjäna pengar.
Då mår malin bra, när hon får vara ute i stallet ta hand om mina små o vara med polare, o jobba. livet kunde inte har varit bättre!!!! känns det som. menmen man ska få ett bra jobb också!!:O eeeehh såå det är bara att bita ihop stänga av örona vid vissa tillfällen då man hör kroppen gnälla:)
Hemsk ja låter men så är det bara.
Kram nu ska man ha matematik C ... -.-
peace out suckers!

back in school!

Hejsan hoppsan
Sitter just nu på religionslektionen och fundera på vad man ska skriva om? vi ska ha en inlämning...(-.-) känns inte så fruktansvärt roligt när man har varit borta en hel helg men det har varit skit skönt, kunnat släppt allt och bara må gott skitit i plugg och annat strunt som finns i huvudet!
men nu är det dax igen så bara att bita i det sura äpplet! haha kan bara säga att den var en mycket intressant helg! bilder kommer kanske sedan!
Nu ska jag nog försöka fokusera på skolan istället o så, men hörni ni har fått glasögon ja! ehh och idag var jag hos synoptiken för att träna att sätta in linser :S haha gick bra hon blev impornerad av att jag kunde sätta in linsen utan att titta in i spegel!! ( det säger hon säkert till alla!!) HAHA men ändå!!
SÅÅ linser i idag känns konstigt men sköönt ser mycket bättre eller klarare! och det är huvudsaken!
Kram på er
( haha i stockholm men ni får en mycket ful bild ändå)

RSS 2.0