Tatuering

Hejsan kom precis på att det var dax för mig att bestämma ordentligt vad jag ska ha på skuldernbladet, ska tatuera in en text, det ska helst vara en lyric ifrån ett låt som är väldigt betydande, det ska liksom sitta där förevigt!!
Men några låtar är!!
text 1
Please stay until I'm gone


I'm here hold on to me I'm right here
Waiting and take
My one last breath, and don't forget
That I will be right here
Waiting

text 2

I know, I know for sure
That life is beautiful around the world
I know I know it's you
You say, "Hello" and then I say, "I do"

text 3
The sun will always shine somewhere throw the clouds




Det var dom!!

Halkbana

Hejsan hoppsan,
Sitter just nu på sängen och känner mig allmänt rastlöss.... har inte ridit idag.. kan har varit därför ( hästar). men iallfall så har det var en "studie" dag idag, så har slappat i sängen och kollat på film.. JA faksitk hela dagen.. inte bra men eeeh såna dagar måste man ha.
Sedan drog jag bort till min mormor och fikade, lika trevligt som vanligt. Sedan ut till hästarna och fixa med dom. Efter det hem åt sedan drog man ut med fellster på en härlig natt promis, haha men måste säga att fyfan vad halt det var ute!!! inte OK alltså, nära att slå knäna ett ex antal gånger... -.-
HAH jag och fell kan snacka alltsååå!!! omg till skola, till hästar, killar, livet, och minnen!!.D vi gick till kyrkan i njurunda och tillbaka till fell ungefär var ute drygt 1,5h...:S men trött i foosingarna var man iallafall!!!
Nuu ska man väl fortsätta att plugga och döö smått inombords!!
kram

Måndagar

Hejsan hoppsan
Sitter just nu och väntar på att naturkunskapen ska börja, vi ska labba med elektricietet.... boring! iallfall så sitter jag själv för ingen av mina kompanioner är här.. saadface.. ;( men aja så kan det vara ibland. Äter en mycket dog smoothi vid namn froosh med smak av cocos, papaya och mango ( muuums).
Efter denna labb är det dax för prov... kommer faila totalt men kan lite iallfall så hoppas mina kunskaper räcker för ett hyfsat bra betyg. heheheh tjejen med bra självförtroende.
Idag ska fisen till hästtandläkaren halv 4 för att raspa troligen tänder, tycker hon har en vass tand på höger sida men det kan vara något annat med. Som min mamma brukar säga " aldrig fel att vara extra försiktig" så det kommer bli spännande, hon brukar bli avslappand av lugnat så hon brukar falla ihop... :S men ska dock ta mindre dos lugnande idag tror jag.
Men iallfall såå är jag svinit trött, somnade inte så värst tidigt i går natt..... -.- så typiskt mig.Men så äre när man ska plugga ämne till skolan.
btw har värsta träningvärken i handlederna... jaja det kan misstolkas men i lördags fick brisan och jag ett jävla ridpass. hon var spänd på höger sida och tjafsade smått, så Höger armen är helt fuck up nuuu!! ;( inte roligt sånt heller.
Kram nu måste jag gåå för vi börjar ungefär nu.... bläbläblbä

Äntligen

Hejsan hoppsan
klockan är just nuu 01.06 och jag har slutat pluggat.... -.- känns lite tärt men eh sånt är livet ska bara gå ner o käkat något känner mig as hungrig men kanske skiter i de, det är inte bra att käka natt mat säger dom. börjar 8.30 imorgon.... ska åka tidigare för mamma skulle göra något speicellt.
Har prov imorgon på hinduism o buddism... kanske likadana religioner men har lite olika traditioner och regler. skulle helst vilja välja hinduism om jag var tvungen att välja
men nu ska ja see america piee o somna göööött.
Pöss!

trött tjej eller vad!!

Det snöööar

hejsan hoppsan
sitter just nu o väntar på att en film ska ladda klart, är med fellster och vi ser på amercian pie filmerna, dom är för bra ibland alltså!. ingen slår dom när det gäller sånt.
Iallfall har färgat håret på fellster o mig, hon tog svart o jag rött  så, men det blev as bra. HAHA fasiken ibland så skrattar åt ingeting men roligt har man! eller hur fellster. Tack för hjälpen fell :D
iallfall har såå snööar det som nog alla har redan sett!! OMG trodde  att det skulle bli en snöfri jul. :D skulle faktiskt vara skönt men det börjar snööa runt 01.00 såå!
AHAH
nu ska jaaa man see andra american pie filmen, pöss gonatt

det är lööördag

Hejsan
sitter framför datorn och ska plugga religion ( buddism o hinduism) hehe inte så roligt men ska göra iallfall. buhuhu meee;(
iallfall ska snart dra till stallet för att träna fiso för en tjej vid namn camilla något något eller så kanske hon hette karin. aja det var i allafall ute vid böle gård. är inte så värst laddad men har en så otroligt fin ponny så träningarna burkar bli underbar ändå.
Sedan ikväll ska jag vara med fellster. så måste hinna städa för det ser ut som ett bombnedslag här!! inte ok malin.
om ni undrar  var jag  ute igår på memento, med vickan o stina. där träffade vi underbara personer!:) skit roligt vare kanske lite för mycket som vanligt!!  men vi var på för fest hos stina s, dem som var där var ja, vickan, stina, sofia, annna michaela o eila. Det var ca 1 årsedan det var fest där!!!:O
OMG tiden går så sjukt fooort!
btw har sett mange makers live!! OMG säger ni då.. inte jag men dom suger iegentligen men hmm ett live show är alltid ett live band. drag o aa sång!! gillart stort. så nu har jag den där fruktansvärda låten i huvudet " det är fest nu......" kill me softly ska de vara!!!:O get it
Kram pössi pössi

weell..

hej igen nu har jag gjort något dumt igen... ovanligt. tänker dock inte säga vad de är, förän jag har sett om jag har fått svar ifrån denna kändis person:D
HAHA btw fick nya kuddar av min mamma, hon tyckte dom andra var väl förslitna, hon såg dom igår och kollade på mig konstigt:D
HAH men eeh kuddar som kuddar, men fick två nya idag:D
Kram

Love is dangerous

Hejsan hoppsan, sitter just nu i köket och pluggar affärsjuridik..;/ inte det roligaste men i have to do it. Skolan idag då, kändes pissit mer än vanligt, maten sög och lektionerna var inte lärorika på något sätt alls:)
Men iallfall var inte heller ute i stallet idag, var tvungen att plugga:) såå tråååkigt, iallfall så funderar jag över lyrics hm vad som är betydande och vilket som är blahablaha.
Guud vilket tråkigt inlägg....fasikend det kunde ha varit bättre men min dag har inte varit så rolig heller så
pöss nassi nasii


änu en meningslös kväll

Hejsan hoppsan
Sitter just nu på sängkanten och fundera på om jag ska plocka in dden rena tvätten som ligger inbjudande på soffan i en hög.
hehe en mycket lat tjej som inte orkar att plocka in den..-.- som vanligt:) men iallfall så har denna helg varit underbar. i fredags var jag ute med några vänner o åt middag och såg på breaking dawn. Så underbar film.
Sedan i lördags var jag med en till underbar vän vid namn michaela, vi hade paranormal aktivity maraton. Skita kul vare iallfall.
hela helgen har jag haft stalljour och ridit mina älskningar, pluggat, städat och längtat till vintern, fasiken vill så gärna åka till fjällen! åka skidor, snowboard o aa spana!
Iallafall var ute o red med fell, hade så jäkla roligt, som vanligt. fasiken vad vi pratade om minnen, o hur livet var för ett tag sedan! USch vad tiden går. Men minnena :) älskar dom! fyfan vill inte glömma dom någon gång alls. Dessa ponnyturer är legendariska kan jag säga min vänner.
Men iallfall ska sluta skriva och ta göra något med mitt liv, sluta skriva på bloggen:)
värd bättre respekt liksom:)
Kram på er my friends:)
Ska städa lite igen:) sedan lyssna på det nya bandet jag har sett gett ut ett nytt album
omg så oseriösa bilder men wtf, detta avspeglar bara min personlighet! resten avgör ni själva. En bilder kan säga flera ord.

Sjukligt trött!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova! Jag är sjukligt trött! Hoppas ni har haft en bra dag och sånt. Hahaha!

Puss
/F

Hyper

hejsan, tänkte göra ett sådant fint inlägg som mnan inte skriver mycket på. Idag har de varit en mycket awesome dag.. eller inte. dagen har varit lång och vi har sett en religon film som var mera en P-rulle.. USCHa, iallfall slutade tidigare. Hade ett as långt hål mellan matten och religionen så vi arbetade på den lektionen istället, as skönt iallfall.
Nu har jag suttit och pluggat naturkunskap o ska fortsätta nog hela natten...inte lika roligt men vad ska man göra åt saken.. inget egetnligen!.
heh just de, tänkte skriva att vi som personer tittar på olika sak när man ser en kille gå förbi, jag kan säga att det jag fastnar för på en gång är faktiskt Leendet, allstå låter as löljigt men, serre och vinnande leende och hyfsat kropp resten, jaa du. Är såld då ja, heheh fel att skriva.. men seriöst. Leendet är gaah bland de läckraste att kolla på, man kan rysa ihjäl ungefär.
heh har sätt bland det mest sexigaste leende idag, han vet nog inte det. tänker inte säga vem det är heller moahha så elak är jag. Jo ni kan få en ledtråd, han sjunger och är äldre än mig... mycket äldre.
här får ni en bild på mig istället, vet ingen supermodell.. kommer inte hellre bli men aaaa f you!

Hej tokar!

Nu tänkte jag sova!
Glöm inte att besöka min nygamla blogg! Klicka här!
Ha det bra så höres vi imorgon
/F

what should you say

hejsan,
känner mig ganska nere just nu, min positiva energi har försvunnit helt och hållet, orkar inte kämpa emot någon mera, ibland känns dagarna som evigheter, och nätterna för korta. Kände början av skolstarten hade jag mycket av positiv energi och ork. nu känns det meningslös att vara glaaaaad. vill skriva en sak men palla inte för vill verkligen men ändå inte.
Min talan har försvunnit....
If its meant to be it is, if one has spoken maybe another should just dieeee....
mycket sadeface malin...............

Morgon.... -.-

Hejsan alla morgon glada.
Sitter på naturkunskapen och går igenom kolföreningar som är aaas tråkigt, vill ha biologi ( det kanske är det här men ändå). Sedan innan jag kom till skolan var jag hos tandläkaren. Skulle göra en vanlig checkning om jag hade några hål, men det var inte den vanliga tanddamen jag brukade ha utan en annan jäkel. Jag tänkte inte mer än på det förutom att hon berättade inte vad hon gjorde i käften min ( gjorde väldigt ont) utan snackade med sköterskan... -.- Sedan tog vi bilder, så kommer lätt ha skavsår resten av dagen... buhuhu mee
men iallfall idag blir det nog en kort dag, nästan inga lektioner plus har ruskigt ont i huvudet...:(
Menmen thats life, kram
Malin
uttråkad tjej med tuggummi!

Mr dinkeldoldeldo!

Hejsan sitter just nu och pluggar... helt otroligt:O men iallfall i helgen var det 200-dagars fest(för studenter) det var roligt. Men iallfall så har jag ridit hela helgen, fisen var mycket fin idag, lösgjord och allt, helt fruktansvärt underbar.
Men just nu skulle jag lätt bara sluta skolan och träna hästar!, det är seriöst mitt syfte i livet just nu iallfall. känner mig ganska grym inom detta! gillar inte att skryta så slutar med det nu.
Iallfall så har jag börjat hört på ett as gammalt band.. det suger egentligen säger inga namn bara att deras låtar har varit med i the american pie eller något. Ena killen där är så jävla störd men så underbar samtidigt, fasiken humorn och hans tänkande.. gillart, plus han leende och rösten, säger bara allt i min värld ibland alltså.
hehe iallfall så idag är det jue farsdag så har grattat pappa, med god mat, fika och presenter. lika bra att fösa på med saker så håller dom sig glada.
Nästa vecka ska jag träna för sigrid, plugga, 2 prov, soova, chilla , och plugga maybe träffa på någon som jag inte ha träffat på ett tag
Men iallfall
ska dra mig till plugget igen.,
Kramkram Mall

Sjuk...

Kul att vara sjuk då... Kan inte sova å sen så mår jag skit!
God natt då
/F

Men tja babes!

Jag är tillbaka! Eller aaa! Malin dampar på mig och jag vill ju blogga men ibland så hinner man ju inte. Klockan är sjukt mycket och egentligen borde jag ju sova... MEN nu skiter vi i det och är lite coolish istället. 

Hmm, inte så mycket har hänt. Det gamla vanliga typ. Jag är i stallet, rider, går i skolan, pluggar, tokar mig och aaa allt sånt liksom.

Nu ska jag sova å ba mysmysa! Hahaha, nää men allvarligt. Jag ska sova.

Vi hörs imorgon sötisar!


Aaa, asså fy fan. HAHA! Tog en snabbis skabb bil förut. Btw! Jag har funderat på att senare förstora mina läppar och bröst. Bra idé va? Hahaha, nää men jag skojar! Jag pratade om det med Mall sist jag va med henne. Jag var helt seriös och hon såg ut som ett frågetecken. Undra om hon fattade att jag skämtade? Hahaha...

P.s! Glöm inte att besöka min egna blogg också! Klicka här!!

Puss
/F

Neeneee

hejsan sitter i UF rummet med min grupp.
Ingen roligt för michaela mobbas bara!!!!!!! inte roligt och läraren gör inget åt det!! fasiken mitt självförtroende för sämras och för sämras!!!
Ska gå hem o börja med baby dieten.
Sade face malin!
kram malin

i´m a weirdo!

hejsan hoppsan falleralle raa
Sitter just nu i sängen och har precis pluggat lite naturkunskap;) ska börja igen men har precis målat naglarna röda så måste låta det få vara en stund. tihihi happy face. Men iallfall idag var det första dagen i skolan igen!! kändes så där men hade en otrolig rolig naturlabb, älskar att labba man få göra massor med fun stuff.
Iallfall så fick vi sluta tidigare än vanligt, vi slutade 14 istället för 17, Yeaah meee!
så har suttit framför tvn och kollat på Animal planet! det är faktiskt en mycke intressant kanal. Mycket oroande men ändå lärande.
hihihi  ibland förstår jag mig verkligen inte på vuxna?! hah växer man aldrig upp? eller stanna man vid en vis egotripp-stadie?? hoppas jag verkligen inte kommer ditt! tycker verkligen inte om när annat folk speciellt vuxna som ba " jag, jag, jag, jag och Jaa Jag" lite kanske omtanka om andra?! det är faktiskt ingen biig deaal!:) faan om man är snäll och omtänksam så får man likadana vänner!
Och faan så oschyst att snacka skit bakom ryggar ... seriöst! så fruktansvärt omoget, då stå man verkligen inte för det man säger! fasiken säg på en gång till personen, tror seriöst det skulle vara det bästa annars kommer dom andra att tänka wtf?! snacka skit sedan smöra.... hur bra ser det ut egentligen när personen vet att man har snackat skit om något!!!.
man får dom vänner som man är. Är så fruktansvärt tacksam över mina underbara vänner!:) luv you guys!:)
HAHA hoppas inte mina vänner förstår att det är inte till er
btw älskar att uttrycka mig fast ingen fattar YEAAH ffor meee!
kramkramkram
mall

time to sleeep

Hejsan hoppsan
Sitter just nu och se vännger ( friends) och skriver här på bloggen och i dagboken:) där alla smaskiga hemligheter o toughts är! Mohahahah
Men iallfall så har jag ridit båda mina små ponnysar, det gick as bra. Lilla cindy var något kär i pilot ( vickans foder häst) sedan så tränade jag bris på bölegård. hon var lite spääänd med det gick.
Nu har jag latat mig hela eftermiddagen och städat rummet. ungefär iallfall. heheh men nu har jag köpt en ny body butter hehe sorry ( min andra tog slut) men iallfall. Jag och vickan var i stockholm denna vecka, jag shoppade 3 tröjor och en bodu butter ifrån body shop. Den heter Candied Ginger ( kanderad ingefära ). Åh älskar lukten, nästan som om man vill äta det istället för att använda den mot huden.  Den luktar som en blandning av en godissort, jul, peppakakor och himmelen!!
Nee ska soova nu jag, eller ska skriva i dagboken föörst. Men iallfall skolan imorgon YEAAH... eller inte.
Sov gott.

the break is over

hejsan hoppsa alla glada.
Sitter just nu och har precis läst Facebook att världsettan kanadensaren Eric Lamazes häst Hickstead föll ihop och avled på banan. kollade på videon så fruktansvärt hemskt!  Började fundera då eftersom man tävlar och har egen häst! det kan lätt hända vilken häst som helst och ryttare..
USCHA  fyfan vad hemskt det var.
Men iallfall höstlovet är slut och hatar det, vill verkligen har ett längre lov, eller aldrig gå i skolan!! USCHA vill inge mer! vill rida o ha roligt.
Men iallfall ska städa rummet innan lovet är över
kram en deppig malin
Min älskade ponny!

RSS 2.0