Dagen slut

Hejsan,
denna dag var jag på skolan och det ända vi gjorde var att ta studentfoto, skit roligt men pinsamt vara i skolan med alla 1,2 or kändes weird, men det var skojjigt fasiken bra 2veckor kvar plus imorgon sätts betygen....:S änu mer konstigt.
Men sedan var det bara att åka hem och plugga matte, hehe det har varit ett underbart väder ute tror det var 22grader ute men det är så konstigt ljus ute, men imorgon skulle de bli 25 grader varmt.
YEAH
plus jag har inte varit ute på stallet på snart drygt 1½vecka...känns piisigt men faan snart ledigt för ett tag iallfall, ska börja sommar jobba den 8 juni.
Nuu ska jag bara ladda över hela datorn till hårddisken, eftersom jag ska lämna in den imorgon.
Kram
mall

Snart slut

Hejsan hoppsan.
Sitter i klassrummet och gör inget eller jag borde plugga matte men eh ska snart ha lektion snart. känns hemskt att det ska vara såå.
Idag var min sista riktiga dag på skolan...sadface..kändes skita tråkigt men ändå skönt men nuu är man fri
elr jag har tills på fredag då är det nationell matte C
Yeaah mee,
just nu är min hjärnan pajjat totalt, orkar inte göra nått allt, fan säger samma saker hela tiden
ops
nuu ska ja see film
imorgon är det studentfoto YEAAH:D

Nuu ska soova

Buhuhu mall ska soova ich det regnar uteee...vill inte
Pöss Mall

bobobobobobob

Hejsan,
idag på skolan hade vi nötknäckaren en tävling de som inte vet vad de är. Inför student utång osv. pallar inte skriva vad de är.
Började i skolan klockan 8.30 och slutade 17.00 och nu ska jag plugga mattematik  inför nationella provet.
Men samtidigt ska jag se Dahmer ( en san historia)
Pöss på er
bilden säger allt:)

pallaa

Hejsan,
jag har suttit snart i 2 dygn med en och samma jäkla uppsats.....så jävla leee på att skriva o skriva o skriv. .... detta känns pissigt men det måste göra. mina betyg sätt på fredag så känner mig jävligt stressad.......inte okey men fan snart är det slut obara att stå ut dessa sista dagar!!!!
Var ute i stallet idag och myset på med hästarna, fan vad de är avkopplande plus fick rida en stund och putteputt var riktigt bra, han börjar verkligen vila på steget och tycker det är jäkligt nice att vara på tygeln. Min lilla pojk:D
nee nu ska jag väl fortsätta o plugga,

Spåkulan

Dagens spåkula på facebok:D


Nu är det dags att lämna idet och ge sig ut i naturen. Vårkänslorna kommer och du köper nya jeans.

Studenten

heheh min 19 årsdag var awesome plus de var oxå mösspåtaningen,
klockan är 01.00 o jag sitter o pluggar YEAH
pöss på er

studenten är nära!

Sååå glaad, min studentklänning kom idag!!
Happy face MALIN plus att den passade oxå!!

YEAH MEEEE
Mösspåtaning imorgon!!! YEAAAH
Galen jaa, men klänningen får ni se efterstudent dagen
Pöss
Mall

Har man tråkigt eller?

hejsan,
sitter just nu på skolan och hon är 07.52 har suttit här sedan halv 8 idag..skoooj och egentligen börjar jag inte fören 12.20 men ett muntligt prov...min dag börjar verkligen awesome...elr? men varför ska man gnälla för? egentligen inte för det är typ bara 1 vecka kvar i skolan sååå.
Sitter här för att vänta på en lärare som ska skriva på en årsredovisningen idag, splus att det ska in till uf-kontoret idag:)
eh jag är hemma drygt vid 13 så det är ganska skönt, men då är det bara att ta tagi plugget igen, har så jävla mycket att göra hela tiden, måste få detta överstökad plus att man fyller år imorgon och att det är mösspåtagningen vilken inte gör saken bättre. Eftersom allt firande tar så jäkla mycket tid för mig, nog för att jag har skolan(plugg) firande( hehe) och hästarna( 2st) såå räcker verkligen inte mina 24h till!
Lee och trött men ska sätta mig på biblan sedan för att kunna plugga, elr så sätter jag mig i cafeterian.
vi få se
Pöss på er

Spåkulan

hej hopp
God afton Malin!

Du vill så mycket men har inte riktigt ork att sätta igång. Lyssna på din kropp. Vila. Det är inte ovanligt att bli trött på våren. Snart kommer du att blomma upp igen.

Movie Night

Hejsan,
ska precis gå och lägga mig. har pluggat som en tok men måste görat!!
iallfall såg thor förut idag, älskar filmen chris Hemsworth och Jeremy renner var med, mumma säger jag bara . man får inte vara så jävla snygg. Inte snällt.
iallfall ska se mission impossiobell 4 elr vad den heter, där är jue Jeremy renner med i!
Konstig tjej här.
galen man kan vara elr vad säger ni?!

Fit for fight

Hejsan igen,
jag känner mig verkligen sugen att börja bli fit eftersom jag ser ut som en potatis från topp till tå eller egentligen inte men är inte nöjd med mig själv iallfall.
Men det dumma är att jag kan varken springa,vara ute och gå utan att mitt dumma knä ska knäppa med senerna...:( men ska väl vara ute och gå ändå fast vad smärtan säger, det kommer nog ändå sluta att jag kommer ta bort benet.
Vilken positiv människa jag är heheh.
Men ska seriöst börja äta nyttigare och mindre potioner om dagen, så vi får väl se hur det blir.
För jag är verligen en aktiv person, rider 2ggr om dagen och går i stallet minst 4 h om dagen så men vill vara ute och springa också.
För jag älskar sommaren som börja komma, det är varmt,fåglarna kvittrar och det är allmänt ljuvligt. Ni kanske tycker jag är helt fuck up i huvudet men vad ska jag göra då?!
Så nu ska jag väl börja logga lite om hur det går oså vidare
Pöss på er
ni ser jue, inte ska en ryttare se ut sådär?!
heheh

Move along

Hejsan allihopa
Sitter framför två datorer...omg säger ni då..hehe elr inte.
Man är så duktiga att man ser på film på ena datorn medans man göra sina uppsatser på den andra, YEAH. goo malin.
haha idag har de varit en underbar dag, varmt och skönt. Solen har synats hela dagen.
Red fisen ut till Egoboy och tränade pilutt på planen fast hade jävligt ont i benet heheh man får bakslag hela tiden.
Det blir bara värre o värre, kan bara stå helt vanligt så säger det pang i benet....inte bra det dära men vad ska man göra när inte sjukhuset gör nått.
Det är bara att lida och se glad ut, "what doesnt kills me only makes me stronger " elr nåt.
ahah tokiga jag är allt för bra, btw fyller 19 om 3 dagar...man blir gammal och gaggig men det är väl så det ska vara.
Nu ska jag fortsätta att plugga,
Just det btw laddade över bilder sedan felicia var i martfors och tävlade, det blev ca 600 kort :S hah hon får fixa vilka hon vill ha själv.
Pöss på er

thats life

Hejsan hoppsan.
Har äntligen komma hem, gick i skolan mellan 10-16 idag men bara tuffa ämnen. Sedan ut till stallet så putte fick massage och longerade fisen. Gjorde klart allt i stallet, så nu är jag hemma har ätit några mackor ( 2 st).
Känner just nu att jag vill flytta hemifrån. känner mig nöjd less, vill härifrån undersöka saker. Resa eftersom det har jag aldrig fått gjort i mina tonår pga hästarna. Men alla andra runt mig, säger inga reser o reser. För vilka pengar då om man får fråga, själv sitter man hemma o sliter arselt av sig på sommrarna för att kunna betala av visa saker.
Känns piss när vissa kan åka som banan skal och andra får kämpa och känna sig skyldig att ens finnas.
men ska till Karlifonia typ stannar där jag. Kommer nog inte tillbaka:)
Men allt kan jue ändra.
Pöss
Mall

baby come back!

Hejsan hoppsan.
tänkte bara skicka in ett härlig inlägg fast en mycket kort. idag har det varit en soft dag.
Var hos tandläkaren för den 19 års kollen innan man ska betala, inget fel i munnen heheh. Så hamnade i prisklass 1 ( såååklart)
Sedan stallet, gjorde det som skulle alltså det vanliga. Hem pluggade lite, sedan gick jag,fell och princess ( hennes hund) på en lång promenad, tänkte de kunde stärka upp mitt svaga knä, runt västbo osv. Det var as mysigt, det är jue liksom varm och ljus dygnet runt känns det som.
Men fell vek av ifrån promenaden före mig eftersom hon bor på västbo....sadeface....-.- iallfall när jag där emot kom ut ifrån vägen så tog jag väl i för mycket med höger benet där jag har ett skadad knäe, det sa bara crash igen.....så jävla ont gjorde de, trodde serre att jag inte skulle ta ett steg till alltså. Men jag är jue som jag är biter ihop fast man har dödligt ont och går!
haltade hela vägen hem med ett glatt leende på läpparna, jag är verkligen strange girl menmen. What doesnt kill me makes me stronger.
Nuu ska jag fika något sedan blir det sängen och man kan då sova.
Pössi

I hate mondays

Hejsan hoppsan.
Sitter faktiskt inomhus fast det är en otrolig skön dag ute, men måte plugga så det säger jue allt. Tur att man har satt på en mycket bra film " The Hurt locker", den är otrolig bra. Därför det  är en snygg person med eller han är både och alltså snygg och ful.
Men Mall dra sig jue till badboys sååå,
Men nu ska jag fortsätta att pluggaa, pöss påer
Mall

Byxerna sprack!

Hejsan hoppsan.
Sitter och pluggar lite natur YEAH gooo MALIN. Nee men snart ska jag dra till stallet och troligtvis rida 2 hästar idag.
hehe sedan plugga änu mera, hehe what att happy life ...nat.
Tur att det är fint väder idag, sedan jag ska jag värme lite chockald o doppa jordgubbar i mumma, sedan utan till stallet:D
Iallfall såå spräckte jag mina brallor idag påp bussen, blev skit ledsen först och såå men vad ska man göra, tur att de inte spräckte jätte långt upp mellan benen utan det är en bit ner!!! men trosorna syns idag och jag valde verkligen inte bra dag att ha Röd/beiga trosor såå dem lyser typ.
hehehe
Nuu ska malin äta naturgodis
Pöss

Maaajjgoood!

Hejsan hoppsan,
sitter framför datorn igen...detta vårdar inte gott. Skola imorgon!! buhhuhuhu. Men bara 3 dagar skola sedan helg igen YEAH!
Iallfall har sett värsta bästa filmen ever!!! hehehe flyger på molnen.
iallfall sedan kom jag på att jag dra mig till skådespelars karaktärer, och det är så feel men egentligen är det personerna, och oftas brukar de var äldre skådespelar ...ops inte okej men vad ska man göra.
Här kommer det ett par riktiga hetingar som har några år på nacken (döm mig inte)
Robert downey Jr Jude Law
Josh HutchersonJeremy Renner
Chris Hemsworth
Paul  Wesley
Ian Somerhalder
Men alla ska vara jue älder än en själv.. sadface men ska de stoppa en?! vad tycker ni?! det tycker inte jag, fan ålder kan man skita i när man det kommer till love o lite till!:D men om de är typ 35-45 ålders skillnad såå dåå är det äckligt...:O
Det finns så heetingar ute, men dessa alltså mama mia tänk om man skulle få träffa dess då skulle jag leva på den lyckan minst flera år!
HAHA jaa jag är glad o weird men faaan lite fantasier får man fakstisk haaaa:D
Pöss på er
Mall ska fortsätta Dregla!

RSS 2.0