äntligen hemma!!

Hejsan hoppsan falle ralle ra!! eller hur man säger det.
Sitter just nu i min underbar säng och väntar på att john blund ska ta mig till drömmarnas land...-.-!
Jag har precis kommit hemifrån jobbet, det gick super bra som vanligt man får lära sig något nytt varje dag om jobbet. Och det känns jätte roligt. Men kanske inte lika roligt när nagel börja lossna under passets gång o-o!  Något jag doog eller vad.
Men iallfall så ska jag nog sova nuu så man orkar med nästa pass HEHEHEH det kommer dock inte att gå för känner mig otroligt över pigg men kanske bara kanske man ska räkna fåår innan man somnar, dom säger att det ska jue fungera såå Why not liksom.
Men nog om de skulle egentligen berätta att jag och michaela var på staden sundsvall idag och shoppade lite ( när jag menar lite menar jag MYCKET) jag shoppade nog lite för mycket ...-.- men så är det när man får syn på allt nytt och reor! inte OK men shoppade iallafall
* ett par nya converse (röda)
* 3 t-shirtar
* ett par svarta leggings
* 3 par örhängen
* 2 nya Bhar
* underkläder
* 2 nagellack och ögonbrynspenna ( min andra försvann!)
* 1 linne
* två kofter ( korta)
Så det blev en hel del....är mycket nöjd och kanske när hösten modet kommer mer fram såå blir det nog mera av shoppingen men inte nu framöver!.
Såå nu ska man sömna in och vi höres och synes om några timmar
Nassi nasii!
Mall

Hahaha

Mall senaste inlägg... Snygg bild på mig och Hunk! NOOOT! HAHAHA Eller hunk var ju fin! Jag... Jaa... Vi behöver inte tala mer om saken. Jag har skaffat en ny blogg där jag bloggar ensam om mitt liv osv och ni får jättegräna läsa! Klicka hääääärrr!!!

Puss
/F

Åhh NOOO!

hellu alla glada.
Sett att lilla fellelellen har bloggat och det tycker jag är strongt gjort lilla vännen min!! thums up for you!!. Men iallfall som ni kanske redan har läst var jag och fell nere i bollnäs och tävlade och det gick bra för oss båda tycker jag.  Jag måste verkligen inte skriva detta men Måste ändå!!. Felicia och hunken har utvecklas hur mycket som helst. Ni kämpar på som bara den. Man få se felicia slita som en djur med lilla hingst hunk. SÅ Säger bara att du har gjort ett fruktansvärt bra jobb med han och gör fortfarande:) såå roligt att see!!
Men nog och de. Ska berätta att jag ska dra till jobbet snart, det ska bli mycket trevligt, som alltid.  Men iallfall om ingen visste så är det bara 4 veckor kvar på lovet o-O DÖÖÖR JUEEE!!! vill har mer sommar.... nu när vädret börjar titta fram och såå. Inte gå i en tråkig skolan. Fast det är inte hedbergska!!! den äger!!:) men lite läskigt att gå sista ring!!! OMG faan vad tiden gåååååårrr. HEMSKT
Men iallfall ska dra ut en stund för att njuta av sommaren och kanske äta en mumsig mjukglass!.
Här kommer det iallafall en bild på fisen och hunken sedan tävlingen.
btw så ska vi byta blogg sida!! OMG undra vad felellelen har i rockärmen. detta ska bli spännande!!
Pössi MAll

Blogg.se?

Alltså jag tror att vi ska byta från blogg.se till något annat. Blogg.se är säämmssstt! Nu ska jag i alla fall sova och imorgon blir det städning av stallet och nu ska jag sova! Jag får fundera och fixa det där med en annan sida imorgon!
Puss
/F

Ni läser ändå!

Hahaha, söta ni är! Jag har varit superdålig på att blogga medans Malin verkligen har tagit bloggandet i egna händer. Bra jobbat gumman!
Ja, som sagt så var både jag och Malin och tävlade i veckan (tis,ons). Breeze gick jättebra och Malin kom 2a i lb:n på 70%! Jag är verkligen sjukt glad för hennes skull! Själv så red jag bara tre klasser på Hunk och Helge tillsammans. Helge gick lb. Han kändes dock inte alls bra och vi tror att han hade kolikkänningar. Efter det startade jag Hunk i la:n, han kändes ganska fin i traven och sedan så var han superfin i galoppen då jag fick en massa 8:or och sånt. Vi slutade i alla fall på 66% och kom precis utanför placering (nerputtad av sista ekipaget). Jag strök mig på onsdagen med Helge eftersom det kändes som om det inte var rättvist att starta något mer på honom under meetinget.  På Hunk red jag lap1:an vilket blev ett platt fall. Väldigt synd, men jag får ta med mig det som kändes bra och det som kändes mindre bra får vi slipa på. Dock tyckte jag att jag fick grymt dåligt betalt för ritten och jag blev nästan chockad. Men dressyr är en bedömningssport och ibland är det bara att lägga vissa saker bakom sig och låtsas som om dom aldrig har hänt. I detta fall kommer jag göra det.
Nu kämpar vi vidare och hoppas på att vi tar oss upp ur denna lilla svacka vi har kommit i. Ibland är det så här, hahaha. Nu sitter jag och kollar på hästgrejer så att jag kan åka in och köpa nått. Liksom plåster på såren!
Xtreme Horse makeover i Lerum erbjuder makeover för hästar samt säljer hästprodukter och hästvårdsprodukter
GAAAH! Vill haaa! <3
Puss
/F

Laddar och peppar!

Hej hopp gummi snodd.
Denna dag har verkligen varit en formig. Jag har bara varit på ett och samma ställe hela dagen. hmmm och då tänker ni vart då? och mitt svar är och det är STALLET!!!!. Har packat iordning alla saker inför tävlingen nere i Bollnäs. Det kommer bli skit roligt eftersom det är en gäng som ska ditt och tävla. Känner mig väldigt laddad för att åka ner men inte dock för att tävla men det blir nog sen.
Så därför kommer inte jag att blogga på ca 1 dag kanske Och det för mig är en tragedi!!... NAAAT. Ja just de var tvungen att lägga ut denna äckliga bild på min fina tumme... den blev lite mosad i en dörr för ca 4 dagar sedan.. så den ser ganska äcklig ut plus så tror jag att nagel håller på att trilla av O-o
Ja och föresten så starta jag imorgon en LB:I och en LA:I men på onsdag blir det LA:I och LA:PI så det kommer bli spännande och se vad resultatet blir utav detta. TJOOHOO säger ja bara.
btw bilden är tagen ifrån igår utav michaela, vi var ute i skatan och fiskade.. gick inte så bra..
NEE nu ska man nog sooova klockan är 23.19 ska upp 07.00 igen:) SKÖÖJ,'
Peace out suckers
Mall

Jäklarns

Vad gör jag uppe nu!? Jag som ska upp jätte tidigt. Jag har gjort en att göra lista så jag vet vad som väntar. Jag skrev ihop den snabbt i det stora hela liksom. Mycket fin är den...
Som ni kanske fattar så är det tävling på G som vanligt. Meeting denna gång i Bollnäs. Det känns skönt att det inte är så långt att åka. Sist vi åkte var vi till Insjö vilket sammanlagt typ blev 75 mil i bil under en dag eller jaa... Hahaha!
Puss
/F

vad ska man säga

Hejsan alla glada.
Kom precis på att jag måste blogga och därför gör jag det nu. Men vad ska man pladdra om Hmm? joo kan väl säga att denna vecka har varit mycket intressant både positivt och negativt. Kan väl börja med det positiva saker är att jag har blivit frisk och ska åka träna för sigrid både lördag och söndag ( YEAAH) och har skrattat för mycket. Kan väl bara säga så här har hört ett och annat så det hindra inte mig ifrån att skratta hehheh det vet ni redan.
Det negativa är att turen har inte varit på min sida dessa två dagarna. har haft en liten negativ känsla runt mig nu när jag tänker efter men eh inget att bryr sig över. Men iallfall på jobbet var jag nära att bli av med fingarna 2 gånger av 3 :S HEHEH bra va? NEj inte precis och det var verkligen mitt fel oxå!. satt fingrarna där man inte ska!
Men kan säga att olyckan fick sin njutning, jag klämde tummen i en dörr så frukansvärt illa så tummen är uppvullen och lillablå (  buhuhuh mee) Så kort på den lilla fulingen borde komma så jag får tag på en kamra:D men inte nu eller idag.
Nee ska nog stänga ner och göra mer nytta en vanligt. Som sagt livet är för kort att bara gnälla och jaa ni vet...
Kram mall
Btw har fortfarande den Underbara låten som är gjord av rammstein- Du haz ( NAAAATTT HATAR DEN) den är för lätt att komma i håg inte bra för mitt lilla huvud.

Vill ha storhäst!

Jag gör liksom inge annat än att sitta vid olika hästsidor och kollar på storhästar nu! Jag vill verkligen ha en storhäst! Hihi! Jag har ju redan två st ponnysar men jag borde ju hinna med en till tycker jag, hahaha. Sjuk man ä liksom... Men det blir ju egentligen perfekt om jag skaffar en storhäst nu för då har jag ju hunnit utbilda den lite när ponnytiden är över. Alltså jag vill ha en unghäst haha.
Ajaaa... Nog med det! Nu ska jag rida ner HunkarN på klubben och träna lite. Det är ju tävling till veckan tisdag, onsdag. Annars denna vecka har jag varit hos Sigrid tre dagar då jag bara hade med mig Helge och tränade och sedan red jag även Ids och Ilusster. Mycket roligt var det!
Pussss
/F

trött, snor, regn

Hellu my trogna läsare.
sitter framför datorn nu igen.. not coool. Eller joo faktiskt. Ja vad ska man säga om denna dag. Att det regnar som jaa jag vet inte ritkigt vad, värsta regnskuren. det känns som att jorden ska översvämmas iallfall här i njurunda. Men men. Tur att man sitter i sängen och filtar med varm choklad med extra mint i, mummmss.
Ja om ingen förstår så är jag frukansvärt förkyld -.- blev deet för ca 2 dar sedan men trodde det skulel bli bättre men icke då blev tyvärr värre så tror nästan jag måste operar bort halsen. fast så illa är det inte men det känns som det.
Men iallfall är har förkylningen verkligen valt fel tidpunkt att invadera kroppen min, har mina ponnysar  att ta hand om och vara ut vilad innan sommarlovet är slut.
men iallafall så hjälpte lilla felicia mig med att rida lill fisen som hade stått i drygt 2dar, men det gick super bra. Så skönt att se andra folk att rida henne utan att hon blir spänd och bara knasig. Som härom dagen red vickan henne och faktiskt hoppade drygt 60cm ( stolt ägare :') ) så det känns mycket bra. Men vill rida själv men det kommer väl får man hoppas.
Såå nu ska man vila och kanske sova drygt 5 timmar till -.- eller NAT! slå kanske på en film eller varför inte städa det mycket stökiga rummet.
synes snart
Mall

It is lazy sunday to day!

Hejsan alla goa och glada typer som lever och är vakna idag:)
Måste nog göra ett  fint inlägg efter gårdens skandaler eller mera berätta om det roliga som hände....:)
Dagen började helt underbart, vi satt som ni kanske läste i mitt förra inlägg hos jessica och snackade mådde bara super bra iallfall jag. Sedan drog man vidare in till staden och satts sig vid selångersån men jag kallar det för en lite bäck för vattnet år så ÄÄCKLIGT plus att det är en bääääcck i mina ögon, ni får tycka vad ni vill.
Sedan när vi hade suttit utanför gatufest området så drog vi in och vidare till bankongs city där jag och  michaela delade på en nr 3A ( muuuummmmss). Efter det drog man vidare till  Daltons härliga öltält, man satt där en stund sedan vidare till nästa öltält men det blev dock inte så utan vidare till tivolit istället där man åkte break danze några gånger det var så fruktansvärt roligt. Men jag ska nog mera sammafatta kvällen och bara säga att DEEEN ÄGDe!!
Idag är det sööndag ( pust) och känns som man har så mycket att göra men egentligen har man inte det.... i min värld men något stressad endå. Sitter man vid vickans dator hemma hos henne och gör detta underbara inlägg!! HAHAH.
Btw fell jag dampar inte sönder med utropstecken precis!, kände att alla måste få veta allt detta!!. Såå det såå.
Ni som är lika slut i kroppen tycker jag ska vila sig och lyssna på brär så Bruno mars - Lazy sunday. för den är så passande för denna dag!!!!
Men ska nog stänga ner och vara socila med vickan ja, höres och synes nog snart de!!:) kramis

Hahaha...

Jag läste Malins senaste inlägg, jag har insett att när hon har damp använder hon sig av miljoner "!!" och eftersom Malin alltid har damp blir det oftast miljoner"!!!". Hahaha, visst är jag snäll? Damp-Mall verkar ju i alla fall vara väldigt pepp och jag hoppas att dom får kul på gf.
Själv dissar jag gf och åker istället till Insjö för att tävla mina två ponnyar vilket jag personligen tycker ger mer. Hahaha, jag känner mig lite less på Gatufesten. Det känns så uttjatat liksom. Jag var ju på gf i onsdags och visst var det kul och så men jag tycker dom bästa artisterna var då också. Jag ville se Oskar Linnros men å andra sidan har jag redan sett han. Sen så kommer det fler tåg.
Ja, vi åker i alla fall till Insjö i natt. Vi ska lasta hästarna halv 2 eftersom vi måste vara där nere till kl 7 senast. Första start är kl 09.00 och jag har startnummer 2 på Helge. Vi hade ju kunnat åka dit så vi kom dit till idag men det fanns inga uppstallnings möjligheter vilket är sjukt. Jag startar La1 på Helge och Lap1 på Hunk. Vi får hålla tummarna för båda hästarna.
Bildbrist! Tog bara någon randombild nu liksom. Hahaha snygg man ä! Eller? HAHA!
För örvigt så SUGER blogg.se! Man kan inte ens göra styckesindelningar!
Puss
/Fell

Sista dagen på det roliga!

hej hopp alla glada!
Sitter just nu hemma hos michaela och peppa/laddar inför gatufesten!!! Man måste ju gå den sista dagen på sundsvalls bästa evangemang på året, ( kanske). Men nog med den negativa energin och så ska man ta fram den positiva!!!:)
Jag och michaela har varit på nolby kiosken och åt lite foood. Jag tog en inbakad pizza och jaa jag åt nästan upp hela.... så riktigt svullo är jag! men fasiken man ska orka med hela natta .:)
Men iallfall ska väl snart dra in till staden men först ska man förbi jessica och chilla lite!!:D sedan vidare in och ska förhoppningsvis se daniel adams ray!!! Sedan blir det nog ÖLTTTÄÄÄÄLLTT!!! sms om några är däääär!!! lätt man ska röja sönder!!.
HEHEH bilder kommer dock inte upp för har ingen kamra eller orken att ta med mig såå:) Nuu ska man dunka sönder med festlåtar och spelar dåliga låtar så man får bort rammsteins fruktansvärda låt - DU HAZ!! blev påminnd av den låten och lite ja dog!  men aja!!! daniel adams ray nu såå livet kanske går lättare framåt!!!
Ha en underbar sista dag på Gatufest eller övrigt!!!! mall är on the move so look out for the crazy girl!!!
Kram
Mall
Btw lycka till imörra fell hoppas det går bra:)

Nu jäklar blir de...

Hej hopp!
Har precis kommit hemifrån staden eller mera Birsta. Hade längta länge och sparat efter en gaderobe" eftersom min ser ut som en fruktansvärt ******* face! men iallfall, Nu var jag, fell och mammi på Ikea och jag shoppade loss.  En helt ny Gaderobe blev de!! SÅ GLAAAD:O
Men man får hoppas att den passar oxå :S eh wtf det borde den göra annars är den till salu, någon som är sugen?
Så nu  ska man flytta möbler och kanske till och med kasta ut lite:) så garageloppis hos mig imorgon bitti eller mera runt 23.00 idag:) Välkommen.
NEE  Nu måste man starta;) bilder kommer senare !!:)
PÖss

I´m on it!!


God morgon god morgon!!  "det är en solig dag"
fick man höra glatt idag på jobbet när man satt och hade "råkat" låtit ögonlocken falla ihop. Men iallafall alltid lika roligt på jobbet med mycket skratt. nu är klockan 07.44 och jag är as pigg...-.- så störande för jag behöver verkligen den sömn jag kan få dessa få timmarna innan gatusfesten börjar ikväll, om jag ska orka liksom:)
Så jag lär väl slå på en härlig film och slocknar efter 5 min får man hoppas!!! (Y)
Sedan ska man ta en lite rid tur men lill fisen, sedan hem göra sig iordning och vidare in till staden för att rööööjaaaa (Y) HEHHE bilder kommer nog ikväll eller imorgon bitti det beror på helt hur tiden räcker till:) Happy face mee:)
btw har fortfarande inte släppt rammsteins låt- Du haz!  men har försökt att lyssna på andra rocklåtar och det gick tydligen inge bra ;S Uschhaaa säger jag bara:) Men men sånt är liiiiveeeeett!!!
Nu ska man slåå på " där fick du" med stefan och krister
Pössi pössi era tofflar!

Gatufesten?

Jao, Gf på G! Dock verkar Malin vara grymt pepp vilket jag inte är. Det som finns i mitt huvud just nu är tävlingar och massa kval och sånt.
Idag var jag till söderhamn och tävlade med Helge. Han var jättefin på framridningen dock blev han lite het inne på banan och galoppen blev lite yvig. Dock blev jag rätt besviken när jag fick poängen men sånt är livet. Nya tag tills på söndag då vi åker till Insjö med båda hästarna. Jag startar la1 på Helge och lap1 på Hunk. Vi kommer få åka här ifrån kl 2 på natten! Sinnessjukt, jag vet... Men vad ska man göra när det inte finns uppstallning?
Ja, åter till gatufesten 2011! Jag kommer troligen bara gå imorgon (onsdag) och i bästa fall torsdag eftersom jag känner att jag inte orkar och sånt. Alla ba" Guuuud vad du är tråkig" ja ba" Haha, jag vet men orkar man inte så gör man inte". Jag hoppas i alla fall att alla får det trevligt!
Puss
/F

LADDAR!!

Hej hopp alla läsare!
Snart är det dax för Gatu festen !!!!! YEAAAH, Några som är laddade??? det är inte iallfall jag :) tror jag blir det imorgon när man är inom området liksom.  HEHE det är väl att bara peppa på jobbet med music och shiiiieett, kanske lite saft ( hallon saft) mums.
HAHA måste bara berätta att mitt liv är verkligen som en karusell, ibland är det så himla stressigt och andra dar är det lugnt som en filbunke :S hur kan det komma sig? HAHAH ingen som vet ingen som vet!!
Är as hyper har drygt sovit ca 6 timmar i dag:) SKIT SKÖNT!!. Nu ska man nog dra ut till stallet för att göra det sista:) Maybe sola lute för det verka vara en underbar dag ute....:)
Btw dom senaste veckorna på jobbet så har man lyssnat på  rock klassiker! ( det gör man alltid i vanliga fall) men i allfall för drygt 2 veckor sedan spelade rammstein den här låten Du Haz!! ( eller hur den stavas) As störrig låt!. Den hamnade fastnade fort på mitt huvudet :S men tänkte inte mer på det, inte fören man började nyna och dansa till den -.-! hur bra var det liksom:)
Sedan härom dagen så trodde jag att man hade äntligen fått den ur huvudet med hjälp av dålig music men ICKE då!!!!
Låten spelades härom dagen och jag började sjunga på en gång !!! SÅ himla störrande-.-! men det tycker visa dock inte, bara så himla roligt att  retas!!:) men det tycker jag oxå om andra som får samma problem som jag:) HAHAHAHAH rätt ska vara rätt
JAAA eller hur!!!:)
Nee ska stänga ner denna tidskrävande datorn och dra mig till stallet:)
PÖssi Pösssi
mall

Godmorgon

Hej hopp alla glada.
Sitter just nu och äter frukost, det som erbjuds är rostade mackor och ett kopp cappuciono!( vet int ehur det stavas idag). Jag ser just nu på full frys, som är så himla typiskt svenska!!!, det är igentligen ingen humor för alla men den passar in på mig så frukansvärt bra. Älskar verkligen dessa filmer med stefan och krister!.
Btw ska skriva kort vad jag gjorde i går! jobbade sedan åkte jag direkt red lill fisen som gick så frukansvärt bra!!!:) hon var lite kort men på slutet så var hon helt underbar!!!!! fattar inte att min lilla bäbis har blivit så duktig :') helt otroligt!!. synd att man bara har ett ponny år kvar!:) annars så kunde vi utvecklas mer under tiden.
Men nu ska jag dricka upp min kaffe och  äta min mackor och se klart full frys :')
Pössi kramis Mall

Så vidrig!

Vi såg nyss världens vidrigaste film. Jag trodde på allvar att jag skulle svimma på golvet hundra gånger. Seriöst! Den var skithemsk och inte alls rolig att se! Den hette iaf "I spit on your grave" eller nått sånt. Hahaha. Sinnessjuk film i alla fall.
Någon annan som har sett den?
Puss
/F

RSS 2.0