lördags/utgång!!

Hejsan mina underbara vänner.
Sitter på bussen hem, och det kommeer ta lång tid innan man är hemma. MEn iallfall vaknade utav min mormor imorse klockan 10 fyfan ville verkligen inte vakna den tiden men hur kan man inte vakna utav mormors röst??? Så de va upp och äta frukost. Och planera dagen!!! Skulle ut med michis och linnea, sedan hhängde paulina, jenny och jessica med oxå!! Ett grymt gäng va ute!!! Flörtade med killar o gubbbar!! SJälv träffade jag på en snygg bartender...mmmmmmm jävla snygging skulle lätt ta hans där och då men efter som hn jobbade såå. Var de inte lämpligt, vi va på memento och jacks bar!!!


Nu sitter jag som sagt på bussen okch en kille 94e spydde precis på bussen.....stackarn! Inte lätt när man är liten liksom!!
Nu ska jag hem och sova!!
Pösss på er!!:-)

fredag/film/krogen?/busschaufför

Hejsan hoppsan alla glada.
Just nu sitter jag påväg hem ifrån min underbara vän vickan ( viktoria) vi ha haft en msygit kväll, vi åt tacos med hennes fmailj och spelade songpop som jag tycker alla ska spela ochd duellera emot mig! Iafalll jag och vickan kollade på 'inth gathe eller nått en as gammal film med snygga johnny depp. Den var ok men inte i min smak som film.
Sedan slog vi på en film vid naman the whiteelephant och handlade om thailändskor som sålde sig själv på gatan och tog heroin mellan tårnan :S

Men vickan var trött så jag hann inte sse klart. Vickan bor mitt inne i stan så kanska lämpligt till krogen.
Alltid roligt o se vad de är för folk på stan en sådan här kväll! Men 18 åringar och små folk fast det är jue jag med egentligen. Sedan träffade jag på en mycket trevligt t mitt påå stan, en härlig gtabb de!

När man åker buss och skriver ett inlägg via telefonen blir de lätt stavfel så ska fixa till de senare ikväll.
Iallfall attt åka 20editt jag bor tar en evighet enligt mig 30min...-.- men men och när man åker bussen och massor med fylle folk osv, fan vad dem få vara med om mycket, så ett stort klapp på axel för busschaufförer som kör ordentligt o se till att man kommer hem ordentligt!

Nu ska jag sluta skriva pga att jag får sån skriv kramp.
Pöss och ta de lugnt ute i natten:-)

dagens spåkula

God morgon Malin!

Visualisera vad du vill uppleva och tänk dig in i situationen varje kväll innan du somnar. Detta frö kan bli början till en process som leder till målet i verkligheten.

Ja vad ska man säga!Hur

Hejsan bloggen.
 
Sitter just nu och ha precis grattat mammsen eftersom hon fyller år idag. Min älskade underbara mamma ha haft en underbar dag och det förtjänar hon verkligen. Bättre Mamma får man leta efter!
 
Iallfall så fyller min bästis år idag också så henne ska jag åka in till stan för att ge hennes presenter och sätta sig och fika en stund.
Sedan ha min kompis mormor fyllt 80 år så ett stort grattis till henne som är pigg och glad och stötter hennes barnbarn i vårt och torrt.
 
Iallfall så idag märke jag en sak på fejjan. När jag såg det trodde jag seriöst inte mina ögon. Trodde verkligen inte denna person skulle göra något sånt liksom. Men vad ska man säga liksom? man har jue sina egna åsikter om vissa personer man vill ha kontakt med mera eller mindre. 
Man får självklart göra vad man vill, men tycker det verkar konstigt bara. Detta kommer jag dock inte acceptera utan att få ett svar ifrån denna person ...liksom varför man gjorde på detta sättet. Detta handlar inte om mina närmaste vänner utan en mera nuvarande icke vän med mig tydligen.... :S
 
Man ställer sig själv emot väggen om varför man gör på detta sättet emot än liksom. Ha jag gjort något fel, har jag skickat ut några signaler ....? eller vad fan ha jag gjort liksom. Man är jue tjej och älskar att trigga igång folk. Men det betyder inget annat liksom. 
 
Som det jag skrev på twitter en gång, " isblåaögon, härlig dialekt och härligt skratt  får mig att smälta" det var jue fan en skådis, för han är ifrån australien och inte sverige liksom. ( Här i svergie finns det verkligen ingen Hemworth på långa vägar) så denna person ha verkligen uppfatta detta twitter grejs fel. 
 
Men om den inte fattade de så ber jag om ursäkt, men vad fan skicka ett mejl eller ett sms om saken ifall du är osäker, hur jävla svårt kan det vara!
Neee nu blev jag sur igen........
faaan jävla puckoo egentligen.........:(
 
Hur kan man göra så egentligen......gaaah palla inte med att vara mer mogen än andra liksom. Det är jue bara att säga " nee malin nu tyckte ja du var lite väl... " eller " ne malin, hur tänkte du nu?" wtf liksom man är jue bara människa och sedan hur människor uppfattar saker är jue deras problem men det hjälper jue inte mig. 
 
Så egentligen ville jag skicka ett sms till denna person och fråga varför idag men gör det inte pga utav att jag tänker låta de vara o gå vidare...palla lägga ner mera energi än vanligt. Så nu framåt blire inget mera bakåt blickande eller tänka ifall ifall tankar. 
 
Såå de såå personen som läser detta, lev ditt liv om du tror det underlättar att göra det du gjorde.
kram 
mall

Time to sleep

Hejsan,
denna dag ha varit extremt rolig, och konstigt.
ajaja livet är inte lättare än vad man gör det till

Nu ska jag sova, ska upp 3 för åka till uppsala med häst....yeah
det kommer går åt helvete med hästen..magkänslan säger det iallfall.
pöss på er

Btw grabbar( chris hemsworth) med isblåa ögon, härlig dialekt och underbart skratt. Smälter jag för ..skojjar inte heller men jag tänker inte berätta till någon om detta för skådisen ( Chris hemworth) är personen som har alla dessa grejer och är en underbar skådespelare..ingen annan liksom finns i världen förutom honom typ!

Stan

Hejsan,
nu ska jag åka med jessica in till stan och träffa fellster
Pöss på er

Snow white and the huntsman

Hejsan hoppsan.
 
Jag råkade hamnade på soffan efter lunch eller mera det var planerat för min egna lilla stund.
Vaknade tidigt som satan och red ut på en mycket lång ridtur med pilutten och sedan efter det så drog jag till sjukgymmasten och körde stenhård träning där. 
 
Så sedan köpte en god sallad på ica plus lite onyttigheter men min tanke var att jag skulle gå till stallet sedan så det lär väl försvinna elr?
 
Nu ska jag faktiskt komma till saken egentligen, Jag såg rubriken säger Snow white and the huntsman med huvudkaraktärerna Kristen Stewart, Chris Hemsworth och Charlize Theron.
En otroligt bra film tyckte jag, trodde fatiskt att dem inte kunde gjort den mycket bättre än vad hade redan gjorten. Härlig gjort, visade verkligen häxans ondska, Snövits godhet och "the huntsmans" tveka och sorg. Älskade alltihop.
Så ett stort plus till skådispelarna. Det är verkligen en film man kan se några gånger till om man vill, inte en sådan film man är nöjd med. 
 
Men måste säga det att om inte Hemsworth är en otrolig  bra skådespelare. Han är snygg, vältränad och ha en underbar dialekt som jag själv bara smälter av när jag hör den, visst det låter så jävla klyschigt men äh man smälter för vissa saker mer eller mindre.
 
Men denna film får  5 utav 7 tummar upp för denna film.
Så denna film måste ni nog se. 
Kram Mall
 
Btw denna låt kommer ifrån Filmen och den är så jävla bra lyssna vet jag.

When will i see you again?

Hejsan hoppsa alla läsar...elr?

Sitter just nu och lyssnar på bara deppiga låtar, varför gör man det egentligen när man känner sig down? Tror jag svara faktiskt på den frågan, det är nog för man känner sig gemenskap med låten. Det gör iallfall jag plus så sjunger man falskt med...tur man ha ett eget rum.

På torsdag kommer det bli en mycket jobbig dag, kommer vara helt spänd hela dagen och livet kommer nog inte bli bra efteråt.....men vi få väl se.

Just nu på dagarna har jag inget speciellt att göra, men ha varit sjuk i en vecka typ plus arbetslös i 2 veckor så man förtjänare lite ledighet och nertagande, det har hänt så mycket denna sommare, både positiva saker och negativa...:(

Iallfall idag träffade jag på en karl ( 35år kanske) och var jätte trevligt liksom Dock hade han barn, men vad fan måste alla killar vara så trevliga när de är gifta och ha barn? äre så svårt att vara så trevlig att vara singel och se hyfsat ut?

tydligen, så när jag träffade honom gjorde min dag full ändad. Tänk vad små saker kan göra med en egentligen,, fan att vara tjej...jävla hormoner osv.
Svårt att fatta att det inte kan leda till någon annat liksom, men vi tjejer ska jue alltid tro att det kan bli något mer kanske.....och sedan må dåligt om det inte händer något eller ha ångestattacker för att ha ett dåligt självförtroende.

Nu ska jag se desperat Housewives säsong 5 och tänka på det ena med de trejde:D
Pöössi

Saknar

Hejsan,
ligger här med 40graders feber och är as förkyld. det är så synd om mig!
Ligger här och tänker på en person som fan ha tagit halva mina tankar sedan sommaren....såå längtar dock efter denna personen...inte snällt att bara komma till en, charma...ha kul och sedan typ bye ( fast det gäller om tid) men ändå jag har inget liv längre såå faan.

I miss you thats all:D
Pöss mall

RSS 2.0