Komisk dag.

Hejsan bloggen.
 
Tänkte bara göra en kort inlägg idag, eh jag mår fint dock jävligt ont i knäet ( ovanligt) och faktiskt magen,,,, strange men ajaaa thats life liksom. 
 
Men idag ha min dag varit så jävla komisk, ska kortfatta de kort.
 
* Trillade ner imorse o landade fel på foten ( inte så roligt då men i efter hand var det de).
* På Sonny träningen ( ridning) så berättade han mycket fel jag gjorde osv. Ett fin uttal var " byt ut hårdisken o sätt in en ny"
*Sedan skulle jag hjälpa mamma kolla så hon inte backade in transporten i min moppe o slå i huvudet i bilfönstret (trodde de var nere)
 
AHAH komisk tjej...naaaj.
här kommer en låt som är grym djup och underbar fin, och i stort sätt är det så här faktiskt för mig! orättvist är de faktiskt.
 
 
pösssi!

Boring life

Hejsan hoppsan.

Just nu ligger man och inte kan sova pga benet. Jag hatar verkligen att inte kunna sova pga utav att ha smärtor som strålar ner i hela benet. Så vad fan ska man göra liksom?

Det är jue bara att se glad ut tillsvidare liksom. Ska snart till ortopeden någon gång i september. Men just ser det ut som en fotboll igen, och värker igen. Varje gång jag ska vända mig om fan tror jag vill ta fram sågen o kapa av benet.

Just nu kollar jag på Desperat Housewives, eftersom en del man känner tycker att denna serier är så UNDERBAR och ha fått så himla bra kritik så är det väl dax att se denna då.
Därför är jag inne på säsong 1 och den är väl okey.

nuu ska jag nog sova,
Pöss

Magic Mike

Hejsan hoppsan alla glada.
 
Just nu ligger jag i sängen och ser på serie
Men iallfall så igår var jag och felicia på spontanfilm eller jag ville verkligen se denna film. Så vi gick på den och jag hade verkligen höga tankar om filmen och hoppas på det bästa.
 
Iallfall så var filmen BRA inget mera, det var så jävla nice att se så snygga karlar dansa som aa jag vet inte vad. Det finns inga som jag har märkt av ( killar ) som dansar så jävla bra. Fyfan man bara rös när man fick se det ena och andra. 
 
Så nu tycker jag att alla killar i världen ska se filmen Magic mike, bara för att lära sig ett och annat för fan det kan verkligen inte svenska killar, fan de är stela,blyga och kan fan inte röra på sig. Typiskt svensson svensson grabbar.
 
Så nu jävlar ska man hålla kolla på boysen ute på krogen, hehe 
Nu ska jag kanske skriva ett ordentligt inlägg men det få bli i nästa pöss.
 
 
Säger bara, så jävla snygga killar!! GrrrrrD

Sjukgymnast

Då dra man till sjukgymnasten, sov över gårdagens pass så men om huvudet är dumt får jue kroppen lida elr hur vad det nu igen`?

The Warrior

Hejsan igen.
härom dagen såg jag och felicia en as bra film, vid namn The warrior. Så jävla underbar....satt och djupt inne i filmen och det finns inte många filmer jag blir så rörd och tagen utav ( jag ser på många filmer) så, dock vet jag att Tom Hardy spelar en utav huvudkaraktärerna och han kan man jue säga är den mest snyggaste engelskmannen man har sett på ett tag. Så min stil, så här lätt musklad och tatuerad plus ha en underbar dialekt. mumma säger jag dock är han bara 34 år gammal men HEY ålderna har väl ingen betydelse elr? höhöh

nee fyfan vad hemskt jag låter ändå liksom, men när det gäller kärlek så har ålder ingen betydelse har jag märkt......sååå what tha fuck liksom. Men man kan jue aldrig få en sådan man liksom, man få nöjda sig med en svensson svensson grabb liksom dvs en som kommer kolla på fotboll,dricka öl och jobba på ica.....haha men det är jue ett liv det med.

En tjej kan jue alltid drömma liksom... det gör jag jämt.
iallfall så handlar The warrior om två bröder som ska ställa upp i en boxning blandning ( det är boxning,thai boxning och kickar osv) men dem har inte hållt kontakten så bra och deras relation till deras pappa är inte så jävla bra heller.

Så underbar så jag ska nog se den ikväll alltså. Om jag inte ha sagt det så älskar jag skådespelaren Tom hardy, han har en stark framtid inom skådespeleri framför sig liksom, bra filmer han har gjort tycker jag är This means war, The Warrior och Batman: dark rises ( nyaste)

Nu måste mall sova verkligen, ha en tight schema imorgon med både roligt och tråkiga aktivteter.
Pöss

Life moves on

Hejsan alla glada eller till dem som läser.

Denna veckan har man bara jobbat och jobba, började med ifrån förra veckan att jag jobbade 3pass ( 12h) onsdag-fredag sedan hade jag betalt stalljour ( helgen) sedan tog familjen in ca 7ton hö till mina underbara hästar så dem få ordentligt med hö.

Så känner mig ganska nöjd i kropp och huvud, men ingen mening att klaga här för då får man höra om det liksom. JAG är glad ändå.
Men förutom de så har jag badat, varit med kompisar och ridit så klart.
Hunnit att träffat eh aaa ni vet ...höhöhöh. nee det vet ni inte och tänker inte berätta vem det är heller, mohahahah.

Nu ska mall sova elr något innan helvetes dagen börjar.
Pöss

RSS 2.0