You´re so Hypnotizing!

Hejsan hoppsan
Sitter i sovrummet och skulle sova... NEE så bleev det inte. Sitter här och pluggar både spanska och Naturkunskap.. ( YEAH) hehe har prov imorgon på båda och det känns så där, lär nog faaila totalt men det får väl bli omprov då.. inte så roligt men men käämpa får man göra, men som sagt drygt 7 månader kvar i gymnasiet sedan är det universietet som väntar!! YEAAAH!.
Men iallfall har fått glasögon... NOOHOOO;( aa fast nii får kalla mig vad ni vill, är tvungen och har verkligen inte sätt så här bra på evigheter! tihihihi såå glasögonorm här dåå! AHAHA nee skojjar;)
Men iallfall såå ska man nog försöka fokusera en stund till innan huvudkudden kallar för det ser såå mysig ut just nuu! men måste motstå:)
Kram på er
Peace och kom ihåg Ni är som ni är!!!! ingen kan ändra på er!
btw Skolan börjar gåå mig på nerver såå ni är inte ensam där ute!!

come as you are

hejsan eller ska man säga godmorgon
är precis på att lämna La casa de Svedin/persson. känns för jävligt men så kan det vara ibland. Sitter och ska platta håret och på precis att varför ska man göra så fruktansvärt iordning, visst ska man se fräsh och ordentlig ut men alla som lägger drygt 2h på sitt utseeende och är i skolan drygt 5 timmar?! hmmm det känns ganska onödigt men det är jue som sagt vad jag tycker.
Idag går jag ganska länge i skolan plus ska vidare till stallet sen pch rida småttingarna. Det är så roligt. Men iallfall börjar 8.30 o slutar 15.10 .... sååå tråkigt:)
Nee nu ska jag packa klart o dra mig ut till bilen
kram Mall

Utgång

Hejsan,
är äntligen hemma efter en underbar utgång med vickan och michaela. HEHEH vad ska man säga egentligen...?
Kan sammfatta att man träffade mycket trevligt foolk dom man ville och inte ville mera pinsamt för lilla mig som träffade jaa annat folk!! UssssHA ahaha men thats MEE deal with it bitches!!!
MAn äär jue bara 18 år en gång i livet såå man måste leva det livet ut ungefär!! eller så kanske man inte ska de men iallfall alla är hemma och välbelåtna!!
klockan är 03.46 och är inte så himla trött men har inte ens hunnit lagt ner huvudet på huvudkudden sååå, men läär nog sova hela dagen imorgon men hoppas inte för måste verkligen plugga...!!! EEHEHEHEHEHHE
BTW reser bort snart jaa!! OOJAAA YEEAAAh ni slipper lilla mig!! och ja slipper sundsvall!! BoooooYEAAAHH! ska bli gryymt sköönt iallfall längtar som satan tills då:)
HHAHA nee nu ska mall försöka sova... ( det kommer dock inte att gåå.... HEHHE för mycket att grummla över) TIHIHI thats mee sooo F you!!
NAssi nassi
Sorry för fula ord och höörni ja vet att ni är avis, sluta tjalla för who cares? no one soo that is that!!:D
l
( girlsen o ja på väg in)
Kram mall and peace out suckers!!!

Nyy parfym

hejsan
tänkte bara skriva ett snabbt inlägg.
råkade gå in på Kicks och äntligen köpa den nya underbara lukten lovedose från diesel
Älskar den, den är precis lagom, inte för mycket men ändå såå JAA mycket svårt att beskriva men ni märker när ni känner lukten:D
Men nu ska man fortsätta plugga..:(
nassi

Skola.....övertröött

Hejsan hoppsan alla glada.
Sitter på svenska lektion yeaaah, vi räknar meningar och ord m.m ( LIX) skiiit roligt.. Noo men iallfall såå sitter vi och gör inget speciellt.
Idag fyller min mamma och min bästa vän vickan år!! grattis till er hoppas ni får en underbar dag. Men iallfall så blev det en mycket en natt igår.. begrund utav att släkten kom och så har man så mycket att prata om. Så i morse var jag ganska trött kunde knappt ta mig upp.
Idag går jag till 16.00 ...-.- så känns så där just nu men ändå kommer snart hem, var med släkten , dra utt till stallet rida,  sedan hem och plugg och sedan ner i sängen sova och upp igen för skola.. känner mig mycket motiverad eller inte.
men nu ska jag göra en skriv tävling.... hehehe tävla ( MOHAHAHA JAG VINNER)
Ha de göött Du Hast Muppar
Malin
(michaela hälsar!!!!)

Så tufft

Hejsan
Sitter just nu i skolan.... pissit känns det men ändå hade hellre varit hemma och pluggat än att sitta i skolbänken och inte göra NADA men thats life och det ä bara drygt 8 månader kvar.
Nu har vi affärsjuridik... JIPPIEEE känns lite segt nu när klockan är 8.40 på morgonen och livet kunde har varit lite bättre men iallfall så får man ståå uttt....
Men igår var det värsta regnvädret så låg på sängen ungefär hela dagen... och pluggade NAturkunskap...
Men nu måste man plugga .. eller inte:)
Kram Malin
Tokkatten mer snarare Skuggan!!

Are you there?

Hejsan
sitter hemma och är förkyld... inte rolig alls, speciellt inte när man har så mycket att göra i skolan och har egetnligen inte tid att missa något där!! Inte lätt detta är alltså:O
Men iallfall så har man pluggat halva dagen... drygt men medans åt har man sett lite gamla filmer eller gamla och gamla mera såna man har sätt som tex
* Thor - grymt braa!! värd att see
* Life as we know it - så fruktansvärt romantisk!!!
* Paranormal aktivity 2 - bra men inte lika bra som ettan!
Såå snart ska man dra ut till pollarna för att pyssla om dom lite, sedan hem och plugga igen  YEAAHOO vilket liv!! älskar livet förutom att skolan ska vara där och förstöra!
Nee slut på det klagandet, Ska försöka skriva klar en sak här tihihi går inte så bra:)
Ha de bra
Kram Malin

Monday is the badday!

Hejsan hoppsan.
Sitter på veckans första lektion efter helgen... känns otroligt tungt för vill hellre ligga i sängen och kolla på film eller vara med kompisar, gud kompisar gud vad fult ord egentligen, det låter som om man gå i första klass liksom.
men iallfall så har vi just nu religon... guuud vad tråkigt tänker ni men faktiskt så har vi en grym lärare som gör det otroligt intressant. det är en mycket positiv lärare och det behövs i såna här ämnen som man tycker är tråkiga liksom. Men tur att vi ska bara har detta ämne i  3 månader till ungefär sedan är det slut. YEEAH slut betyg... OMG.
Som sagt drygt 8 månader kvar i skola... känns inte så mycket ändå för vi ska ha lov och andra ledig dagar ... sedan är det slut på gymnasielivet och vidare till vuxet livet och kanske familje livet vem vet vad livets väg går!!!
Såå man ska inte gnälla, inte grubbla för mycket men det kommer jag dock inte lycka med hehehehhe.
Men nu ska jag lyssna på läraren bättre tihihihi NAT
Men höres snart och låt inget stoppa dig för vem du är!
kram Malin
btw min tumme lever fast det är illadäran!!

Tävling i Södra Umeå ryttarförening

Hejsan alla glada.

Har precis kommit hem ifrån en mycket härliga tävlings dag med ponnyn och föräldrana.
dagen slutet såå slutade vi i LA.I på 62,90% och de blev en delad tre plats. och i den andra LA.PI slutade vi på 54 %. mycke nöööööjda ekipage!!
men nu orkar jag inte skriva mera.... men lägga in en bild ifrån dagens ponny.:)
pöss mall

På skolaaan!

Blääääääääääääääääääääääää!
/F

Dödlig trött

Hejsan allla vakna..
Själv halv sitter jag med datorn i famnen.. tror jag ska döö utav trötthet .. kan man de? men iallfall hade faktiskt inget speciellt att säga förutom att jag är otroligt trött och att jag soova. Kom precis hem ifrån stallet, hade varit och tagit hand om mina älskade ponnysar:D.
Varför ska man gå i skolan egentligen, är mer trött nu än när jag var efter ett pass på jobbet.. strange typ!!! men kroppen vill väl inte och det kan jag nästan förstååå.
Nee nu ska jag see det nya Trueblood avsnittet det verka äga as mycket!!! som alltid.
kram på er
mall

utgång

Hejsan
var ute  i lördags med Michaela och elin, hade as roligt kanske för roligt menmen det är väl så det ska vara men här kommer det lite bilder:)
pizza nr 1
pizza nr 2!!
Jaa man får säga vad man vill, tyvärr så dog telefonen efter halva natten, annars hade de funnit mer bilder!
kram mall

RSS 2.0