Supernatural

Hejsan, 
klockan är 04.19 och jag inte sova....vet inte men är för vaken...kan ha varit kaffen. 
iallfall så har jag nu sett i ca 18h Supernaturel säsong 1 
 
Ska sammafatta vad jag tyckte om den serien,
 
                                     Supernatural säsong 1
Jag har talas om denna serien och att den ska vara hyfsat bra, dock har jag inte gett den någon chans för den verkar tråkig och konstig.
Men nu när man har sett hela eller mera efter 5 avsnitt var jag fast, man var tvungen och se ifall de kunde hjälpa deras far att hitta demonen och om de klarar av deras uppdrag.
 
Det var en mycket spännande serie men ganska läskig om man är lite lätt påverkad och kollar på de i mörkret helt själv som jag men som sagt det finns alltid "snygg" kille i en bra serie, trycker att han som spelar brodern Dean är skit sexig men det är jue jag, faller för dem som är käftig och ha attityd men ha en ett värmt hjärta.
 
Back to the real shit
iallfall så  har jag börjat sett på säsong 2 för verkligen se mer och vill veta mera för tyckte slutet på förra söög så därför måste man se nästa säsong....ofc!
tur att dean är snööög iallfall så man kan bita i läppen och dregla sönder:D
 
nu ska jag fortsätta pösssi
Mall

Don´t go down to the basement

Hellu hellu

Sitter just nu och börjar bli piggare än vad jag var imorse, trodde jag började få feberfrossa eller något annat, så jag har sovit..o sovit blev väckt vid dryga 10 och hade värsta huvudvärken och kroppen bara skrek av smärta!

Så jag har legat på sängen all day och sett på Supernatural, hyfsat bra serie men har precis börjat med den. Det finns dryga 8 säsongen och dem ska väl fortsätta men ifall så är jag inne på första avsnitt 10 utav 22 så har kommit en bit.

Säger bara man ska inte vara överkänslig och ta åt sig vid paranormal aktivitet elr tror på sånt, då ska man inte kolla på sånt här. Dock är de två stiliga killar en är ju alltid som väcker mitt intresse men det är ju jag, ( badboy...käftigpersonlighet men finns ändå en snäll liten/känslig kille inuti)

Snart ska jag väl ut till stallet och rida min pojk, få se vad som jag hittar på med gårdagen var en nära döden upplevelse så vi få väl se, vad jag hitte på.
Sedan ska jag dra till en tjej och hjälpa henne med matten.

Just nu säger krooppen, stanna kvar i sängen men tar lite ipren och kaffe så mår man prima för ett tag iallfall.
Kram
Mall


God

 

Så trött,men orkar inte sova..-.-

Hejsan igen, 
 
Just har läst 5 kapitel av " Femtio nyanser av mörker" Så underbar bok så det är helt sjuk. 
 
Jag läst ut första boken av trilogin av E.L James förra veckan...seriöst satt 24/7 och läste denna bok dock fick jag höra av "folk" att den sög men läst på internet att den var väldigt intressant plus jag är jue JAG! och känner jag mig bättre går jag emot strömmen och inte med den, har aldrig och kommer aldrig göra de!
 
Fasiken låter som en motstridig tjej men är ju faktiskt de, orka vara som alla andra! NÄÄ och tur är väl de elr? tänk om alla skulle vara som alla...vilket tråkigt liv/sexliv man skulle ha då.....det skulle sluta med att alla blev bög/lesbisk....vilken värld men sånt kan hända, och inget fel med att vara Bög elr lesbisk....bara så ni vet, jag tycker de är strongt gjort av de som står för dem är!!
Säger bara till dem att de ska ha en klapp på axel för visa ha de inte enkelt utav samhället. 
 
Men iallfall så känner jag igen mig i denna trilogin hittils...undra varför? nemen det är nog något ni måste läsa för att förstå, känner mig lite som huvudkaraktären och det är vrickat med aa så är de iallfall.
 
Just det jag ska upp om 4h....hästarna ska ut och jag orkar verkligen inte....skulle vilja och mysa i sängen och sedan träna på gymmet men de lär ju inte bli så utan mera upp den tiden, hem...äta lite och sedan sova bort hela dagen...ORKA!
 
Btw my lovley friends så kommer första filmen "femtio nyanser av honom" ut nu i sommar! 
Tror jag skulle hoppa utav gläjde men det kommer ju bara bestå utav...haha jaa ni vet ju vad ni som har läst denna bok! HAHA men boken är mera djupare tanke när Erotik liksom, men visa uppfattar detta som" störande och weird" men visa tänker" jaja...okeej" såå vi få väl se hur filmer blir och jag hoppas att Huvudkaraktären på den manliga ska vara Matt Bomer (skådis på White collar,magic mike osv) 
 
Iallfall så har jag hört att han ligger på toppen att få spela Mr grey så jag hoppas verkligen de för han är en mycket stiligt....okej nu ska jag sluta och skriva stiligt utan han är så JÄVLA SEXIG OCH MANLIG!!! OMG 
inte ok att vara så snygg men jag är ju som jag är....smälter när någon har lite skäggig,ser bra ut, ha blåa ögon, härligt leende, käftig och ha en läcker dialekt som man bara smälter utav...
 
Men det är ju jag! lilla muppen liksom som är som hon är!
AJa nu har jag dreglat sönder och ledsen om ni va tvungen och läsa detta om min fina förklaring om vem SKA spela karaktären som mr grey..men jag kommer lägga upp en bilder så få ni se.....säger bara" mumma..."
 
(här bär han faktiskt samma slips som omslaget av "femtio nyanser av honom" så ment to be him!)

 
Dregel, så fin karl det där alltså! synd att man aldrig kan få en sådan karl!
 
 

Snygg elr fett?!

Hola mis amigas y amigos
 
Sitter just nu i sängen och tänkte köra mitt fina nattgymnastik...måste ta tag i detta...tänkte inför sommaren och vidare i livet! 
Kan verkligen säga att de var längesedan jag skrev här men har mått pissigt som fan och grubblat i flera månader om en sak som jag fick diskutera i helgen och mår mycket bättre nu..elr?
 
Iallfall så idag har varit en mycketatt göra, eller jag mera motionerat sönder men det är mitt nya liv typ. 
Jag vaknade imorse ( shiet malin, du vaknade hur orkade du?) hah nejdå men man får vara glad att man får slä upp ögonen varje morgon och ta vara på den tiden man får, Tänk på de ni mina vänner!
 
Men efter jag hade vaknat så började jag att läsa igenom vad som hände på twitter,fb, bloggar och ofc hotmail. Men inget riktigt som man fastnade vid så jag gick ner och drack lite kaffe och åt lite riskakor! älskar riskakor... #mynewlife
 
Sedan tog jag ut kort till min underbar mormor för hon har bett om det ett bra tag nu men Äntligen har jag gjort de! Då insåg jag att jag skulle göra mitt eget kollage som jag hade tänkt på ett bra tag men vet inte riktigt vad jag ska ha på väggen ovan för sängen, det är liksom lite "naket" blir tokig varje gång jag ser de, skulle vilja ha en härlig färgglad tavla men dem kostar så fruktansvärt mycket och just nu är jag lite broke.....sadface!
 
Menmen nog om gnälleri nu tänkte jag berätta hur hurtig jag har varit idag, 
Jag gick dryga 8 varv med min lilla ponni runt ridskolans travbana och de är dryga ....ingen aning men väldigt långt. Så var ganska trött i benen sedan men de var bara att äta en banan och sedan drog jag till Tha gym och träffade fellster där vi körde på jävligt hårt elr jaa jag gjorde de, hon var  ganska trött pga nått.
Så just nu gör mina benen och rumpa ganska ont men en sådan här härlig känsla där man är nöjd över sig själv,  men nu ska jag köra lite planka och situps innan man nannar och läser " Femtio nyanser av mörker"
 
" blicka alltid framåt och ta dagen för va den är"- mupp
 
 
 

Yolo

 
dem är bara för underbara!!!

RSS 2.0